ÖstersundsPosten > Nyheter

Saturday, 19 September, 19:45

ÖstersundsPosten - 16 sep 20 kl. 06:01

Politikerna missade mångmiljonsatsning bakom Palmcrantzskolan: ”Vi är skyldiga till att det blev på det här viset”Majoriteten visste inte om att det våren 2019 fanns planer på att Palmcrantzskolan skulle byggas....
Läs mer på ÖstersundsPosten
Läs mer om:
Palmcrantzskolan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Politikerna, missade, mångmiljonsatsning, bakom, PalmcrantzskolanVi är , skyldigatill , att det blev på det här viset
BT - 28 sep 16 kl. 04:34

Kräv er rätt och låt inte politikerna gömma sig bakom floskler, skriver Sonja Persson.

Kräv er rätt och låt inte politikerna gömma sig bakom floskler, skriver Sonja Persson..

Trelleborgs Allehanda - 01 feb 14 kl. 10:00

"Jag känner mig förd bakom ljuset"

Den nya kundtjänsten i Rådhuset innebär att fyra personer i receptionen måste sluta sina nuvarande tjänster. Förfarandet upprör oppositionsrådet Helmuth Petersén (SD) som anser att politikerna blivit förda bakom ljuset. – Om jag vetat detta så hade jag aldrig röstat för förslaget, och jag vet fler som tycker som jag, säger han.

Nya Wermlands Tidningen - 27 okt 14 kl. 07:30

Har politikerna blivit förda bakom ljuset?

Låt inte prestigen få gå före sunt förnuft i frågan om framtida exploatering av Katrineberg/Grundviken, skriver Ola Svending och Carolyn Åström..

Sydöstran - 17 aug 18 kl. 12:15

Mångmiljonsatsning på nytt kulturhus

Ett nytt kulturhus med verkstäder, kulturskola och en ny konserthall ska skapas i Ronneby. Politikerna i fritid- och kulturnämnden ställer sig bakom mångmiljonsatsningen. .

Nya Wermlands Tidningen - 21 jun 16 kl. 19:47

Mångmiljonsatsning på damer och tjejer

Det ska anläggas en ny konstgräsplan vid Kilsta IP i Karlskoga.Politikerna har beslutat att avsätta fem miljoner kronor i 2017 års budget för satsningen som framför allt vänder sig till dam- och flicklagsspelare..

Cornucopia - 05 jan 18 kl. 15:55

Fredagsmys: Sverige fungerar trots politikerna

Dags för lite fredagsmys igen (för det är väl fredag?).  Det som fungerar i Sverige, fungerar trots politikerna.

Nyheter 24 - 03 sep 11 kl. 21:11

Fritt fall för Djurgården - missade slutspel trots ledning


Djurgården hade allt i sina egna händer, men dyrbara utvisningar straffade laget som i och med förlusten missar slutspel i European Trophy. MJÖLBY. Djurgårdens chans att nå slutspel i European Trophy hängde på en skör tråd.

Barometern - 18 feb 14 kl. 07:39

Dåliga betyg oroar politikerna

Aldrig tidigare har så många nior missat att bli behöriga till gymnasiet och nu trycker politikerna på larmknappen. ”Vi är rejält oroade.” Vid varje terminsslut redovisas betygen för politikerna i barn- och utbildningsnämnden.

YLE - 26 nov 16 kl. 13:07

”Gäller att vara påläst så politikerna inte lurar oss”

Anne Suominen och Johan Kjellberg har sett flera riksdagar, regeringar och presidenter komma och gå. Bägge går i pension från Yle Nyheter vid årsskiftet. Det var passionen för politiken som lockade dem från början.

BT - 05 jan 11 kl. 17:47

Kalla missade chansen

Plötsligt dök chansen upp ? men Charlotte Kalla tog den inte. När Justyna Kowalczyk åkte ut i kvartsfinal i onsdagens fristilssprint så rönte Kalla samma öde.

Dagen - 26 jul 11 kl. 03:00

Mannen bakom "Open art" hoppas att utställningen ska få betydelse för integrationen

Behcet Barsom är mannen bakom Open art. Han gläder sig över att konsten upprör och berör, och han är övertygad om att "Open art" har kommit för att stanna. -Sponsorerna är positiva och politikerna allt villigare att ge anslag, säger han.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.