GöteborgsPosten > Nyheter

Sunday, 20 September, 09:57

GöteborgsPosten - 15 sep 20 kl. 16:49

Den tudelade arbetsmarknaden bestårRegeringens hantering av den akuta ekonomiska krisen i coronans spår får godkänt. Men Sverige lider av strukturella problem på arbetsmarknaden som riskerar förvärras..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Den tudelade, arbetsmarknaden, består
Helsingborgs Dagblad - 02 sep 14 kl. 16:56

Ukraina- det tudelade landet

Ukraina – det tudelade landet.Humanistiska förbundet startar årets hösttermin med föreläsning i ett aktuellt ämne med titel Ukraina – det tudelade landet. Fil kand och journalist Gunnel Arbin kommer att tala om sina erfarenheter därifrån från 1965 och framåt.

BT - 19 maj 14 kl. 08:40

Andra ska inte få bestämma

Dags till röstning av ledamöter till Europaparlamentet. 766 platser ska tillsättas, 20 från Sverige.
593 från stora länder och 173 små nationer.

SmålandsPosten - 09 jul 13 kl. 06:23

Ya-jobb ger plats för fler unga på arbetsmarknaden

Jobben är nya Moderaternas viktigaste fråga. Strävan efter full sysselsättning är ett centralt mål. Strävan efter full sysselsättning är också strävan efter att minimera utanförskapet i samhället.

SmålandsPosten - 27 sep 13 kl. 07:23

Nya vägar för unga in på arbetsmarknaden

Jobben är den viktigaste frågan för Sverige. Särskilt viktigt är det att bekämpa ungdomsarbetslösheten. Därför fortsätter alliansregeringen att göra en rad riktade åtgärder som skapar nya vägar in på arbetsmarknaden.

HBL - 20 sep 13 kl. 17:55

Åsikterna tudelade om Elops bonus

Frågorna kring Nokias ex-vd Stephen Elopsjättebonusar var många, men svaren är inte enkla att få. Varken Microsoft eller Nokias styrelse ville kommentera varför Microsoft ger Elop 13 miljoner för Nokia-affären.Bolaget verkar ha velat säkerställa att Elop verkligen övergår i bolagets tjänst så att Nokias mobiltelefonverksamhet blir lönsam för bolaget.

YLE - 19 sep 17 kl. 04:32

Inte lätt att bestämma var starköl får säljas - medborgare och politiker är lika delad

Riksdagen röstar senare i höst om förslaget till ny alkohollag. Starkare drycker ska få säljas i matbutiker, kiosker och på servicestationer. Åsikterna är många om hur klokt det är.

YLE - 09 apr 17 kl. 22:49

Tudelade känslor för Samlingspartiet i Vanda

Samlingspartiet i Vanda ser ut att backa med några procentenheter. När nästan hälften av rösterna är räknade ser partiet ut att tappa två mandat och gå ner från 18 till 16 mandat. På Samlingspartiets valvaka i Dickursby är känslorna tudelade.

SR - 08 maj 20 kl. 14:37

Tudelade känslor inför 75-årsfirandet

För 75 år sedan slöts den efterlängtade freden efter andra världskriget. Något som firas på flera håll i Europa. Men Polen och Baltikum är känslorna tudelade inför firandet..

Regeringen - 05 nov 12 kl. 08:41

Rapport om somalier på arbetsmarknaden presenteras

I dag klockan 11.00 presenteras rapporten "Somalier på arbetsmarknaden - vad kan Sverige lära?" på en pressträff.

YLE - 22 feb 17 kl. 10:25

Hur ska lönerna bestämmas i framtiden? - Sipilä försöker få parterna att hålla fast vid den nya Finlandsmodellen

Det är oklart hur arbetsgivarna och facken ska komma överens om lönerna i framtiden. Fler parter lämnade förhandlingarna förra veckan och statsminister Juha Sipilä försökte i dag rädda situationen och få parterna att hålla fast vid den så kallade Finlandsmodellen. Statsminister Juha Sipilä försökte i dag få arbetstagare och -givare att hålla fast vid en ny modell för hur lönerna ska bestämmas i framtiden, den så kallade Finlandsmodellen.

YLE - 22 feb 17 kl. 10:25

Hur ska lönerna bestämmas i framtiden? - Sipilä vill att parterna håller fast vid nya Finlandsmodellen

Det är oklart hur arbetsgivarna och facken ska komma överens om lönerna i framtiden. Fler parter lämnade förhandlingarna förra veckan och statsminister Juha Sipilä försökte i dag rädda situationen och få parterna att hålla fast vid den så kallade Finlandsmodellen. Statsminister Juha Sipilä försökte i dag få arbetstagare och -givare att hålla fast vid en ny modell för hur lönerna ska bestämmas i framtiden, den så kallade Finlandsmodellen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.