Dagens Medicin > Nyheter

Saturday, 19 September, 07:55

Dagens Medicin - 16 sep 20 kl. 06:00

Överblickbar journal ska ge effektivare patientmötenEtt digitalt verktyg som gör vårdprocessen visuellt överskådlig och som förutom provresultat fångar upp hur patienten mår driftsattes i april. Än så länge krävs dock merarbete för att registrera data..
Läs mer på Dagens Medicin

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Överblickbar, journalska ge , effektivare, patientmöten
Trelleborgs Allehanda - 30 nov 17 kl. 12:19

"Videosamtal fungerar utmärkt för patientmöten"

SvD - 11 feb 17 kl. 16:00

Bättre jobbmöten: Gör som drottningen och Branson

Svämmar antalet dagliga möten över så du knappt hinner det du ska? Då är det dags att ändra på möteskulturen. Ett sätt är att göra som både drottning Elizabeth och entreprenören Richard Branson – satsa på effektiva powermöten.

BT - 15 apr 20 kl. 06:29

Digitala vårdmöten lovordas: ”Vi blir mer tillgängliga”

Digitala vårdmöten lovordas av såväl personal som patienter på Psykiatriska öppenvårdsmottagningen i centrum. Effektivare möten och färre avbokningar är några fördelar..

VA - 12 dec 19 kl. 14:27

Mitel effektiviserar möten med ny AI-lösning

Genom starka partnerskap med bland annat Google och Amazon Web Services levererar Mitel sömlösa UC- och kontaktcenterlösningar baserade på avancerad AI-arkitektur. Med sin nya möteslösning vill Mitel bidra till effektivare möten. .

NSD - 24 sep 14 kl. 16:25

Sametinget behöver effektivare möten

Sametingets sista plenum för i år hålls i Luleå under kommande vecka..

VA - 08 apr 19 kl. 11:14

Nu är det bevisat – kvinnor håller effektivare möten än män

Mer förberedda, bättre på att hålla tiden och snabbare på att nå avslut. Män är däremot bättre på att sovra och prioritera.  .

YLE - 19 dec 14 kl. 05:46

Sjukhus i Esbo vägrade översätta journal till svenska

Vid Jorvs sjukhus i Esbo vägrade personalen översätta en patientjournal till svenska, trots att HNS eget språkprogram slår fast att de skriftliga patientdirektiven ska ges på patientens språk. Också enligt patientombudsmannen måste journalen översättas till svenska om patienten så kräver. - Jag ringde röntgenavdelningen på Jorvs sjukhus och bad att få min journal och magnetröntgenutlåtande på svenska.

Alingsås tidning - 17 maj 16 kl. 05:30

Effektivare jobb med ”En väg in”

Vårgårda får en ny organisation, där arbetsmarknad, integration och vuxenutbildningen samlas i en enhet.
– Vi blir effektivare och kan snabbare hjälpa dem som står längre från arbetsmarknaden med utbildning och praktikplatser, säger socialchef Eva Wendefors. Innan kommunfullmäktiges möte i förra veckan informerade Eva Wendefors och Ann-Charlotte Lilja, rektor vuxenutbildningen Herrljunga-Vårgårda om den nya organisationen, som träder i kraft 1 augusti.

Sydsvenskan - 22 dec 15 kl. 21:28

Mindre utsläpp med resfria möten

Genom fler resfria möten på myndigheter ska avsevärda utsläppsbesparingar kunna göras, hoppas regeringen.Sedan 2011 har ett 20-tal myndigheter på försök hållit resfria möten. Utsläppen av koldioxid har minskat med 10 procent per anställd jämfört med 9 procent på icke deltagande myndigheter.

Helsingborgs Dagblad - 22 dec 15 kl. 21:28

Mindre utsläpp med resfria möten

Genom fler resfria möten på myndigheter ska avsevärda utsläppsbesparingar kunna göras, hoppas regeringen.Sedan 2011 har ett 20-tal myndigheter på försök hållit resfria möten. Utsläppen av koldioxid har minskat med 10 procent per anställd jämfört med 9 procent på icke deltagande myndigheter.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.