SR > Kultur

Wednesday, 23 September, 05:05

SR - 16 sep 20 kl. 06:00

Rastlöst och trendkänsligt om en gränslös tidDen italienske regissören Luca Guadagnino slog igenom ordentligt för tre år sedan med filmen "Call me by your name". Nu gör han sin första tv-serie "We are who we are"..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Luca Guadagnino, Call, We

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rastlöstoch , trendkänsligtom en , gränslös, tid

Fler nyheter från SR

SR - 12 timmar sedan

Tio miljoner till nytt museum om Förintelsen

Myndigheten Forum för levande historia får tio miljoner av regeringen för att förbereda för ett nytt museum om Förintelsen. Pengarna ska bland annat gå till att samla in och dokumentera föremål och berättelser från överlevande..

SR - 14 timmar sedan

Modernistdoldis träder fram efter 60 år

Mjellby konstmuseum utanför Halmstad visar nu den första retrospektiva utställningen om den danske modernisten Vilhelm Bjerke-Petersen..

SR - 16 timmar sedan

Johanna Ekström om modern, orden och det bortom kärlekens transaktioner

En mor som alltid satt ord på allt drabbas av en stroke och kan inte tala mer. En dotter vårdar henne, år blir till decennier, under tiden blir dottern också en mor. Nu kommer "Meningarna" av Johanna Ekström..

SR - 22 timmar sedan

Söderbergs "Gertrud" får ny skepnad i Moa Gammel Ginsburgs debut

Moa Gammel Ginsburg, dramatiker, skådespelare och konstnärligt utvecklingsansvarig på SR Drama, ger nu ut romandebuten "Gertrud" – en modern tolkning av Hjalmar Söderbergs klassiska drama. Annina Rabe har läst..

SR - 22 timmar sedan

"Lång natts färd mot dag" - en lektion i ordning och uppförande

"Lång natts färd mot dag" - med detta nyskrivna stycke av Åsa Lindholm efter en idé av Sylvia Rauan öppnar Stockholms Stadsteater sin Klarascenen efter en längre tids stängning, och går man dit får man politik..

SR - 23 timmar sedan

Filmare riskerar fängelse för lesbisk kärlekshistoria

Två nigerianska filmmakare riskerar fängelse i uppåt 14 år, om de släpper sin film som handlar om ett lesbiskt förhållande..

SR - Igår: 17:05

Appen får fler att börja på dansskolor

P4 Malmöhus har gjort en rundringning bland dansskolor i Skåne som berättar att ovanligt många elever har börjat dansa i höst..

SR - Igår: 15:26

De hittade vägen vidare i skrivandet – vann Ortens bästa penna

Ortens bästa poet var en tävling där de tävlande stod på scen på olika platser i landet och framförde sina texter, men i år togs scenmomentet bort från tävlingen, som fick namnet Ortens bästa penna som avgjordes igår. Två priser delades ut: en för scen och en för bok. Faiaz Dowlatzai vann bokkategorin – och hans skrivande började på gymnasiet som terapi efter att ha flytt från Afghanistan och flykt är också ämnet i berättelsen han vann med.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.