Aftonbladet > Nyheter

Sunday, 20 September, 03:17

Aftonbladet - 16 sep 20 kl. 05:39

Om ”Europas siste diktator” försvinner – vad händer då?▸ Efter det kritiserade valet i Belarus och den våldsamma hanteringen av demonstranterna så har president Lukasjenko inte. .
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Europas, Belarus, Lukasjenko

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Om Europas, siste, diktator, försvinnervad , händer,
Nyhetsverket - 03 nov 14 kl. 22:03

Europas fåglar försvinner

Europa har idag 421 miljoner färre fåglar än för 30 år sedan, och ännu fler håller på att försvinna för gott, visar en ny studie. Moderna jordbruk och fågelhabitat som försvinner eller blir kontaminerade får skulden för den dramatiska nedgången i beståndet, skriver forskningstidskriften Ecology Letters. – Detta är en varning från fåglar över hela Europa.

Barometern - 12 mar 14 kl. 06:18

13 jobb försvinner med flygplatsen

Det är betydligt fler jobb som kommer att försvinna när flygplatsen läggs ner, än vad som tidigare kommit fram. Det handlar om 13 jobb som försvinner. Det framgår av flygplatsutredningen som blev offentlig på tis­dagen.

DN - 28 aug 14 kl. 06:37

Larm i Sydkorea: Vår befolkning försvinner

År 2750 dör den siste sydkoreanen, om inget görs för att stoppa nationens minskande fertilitet. Därmed blir Sydkorea det första landet i världen vars befolkning dör ut och försvinner från jordens yta..

BT - 13 feb 13 kl. 01:36

9 000 hästar försvinner varje år

Vad händer med alla hästar som spårlöst försvinner i Sverige? frågar Skånes länsstyrelse som vill utreda detta.
Det är årligen 9 000 färre hästar som går till slakt än vad som enligt beräkningar dör, skriver Svenska Dagbladet och hänvisar till en kartläggning som hästnäringen, LRF och myndigheter har gjort.

DN - 13 feb 13 kl. 09:15

Tusentals svenska hästar försvinner spårlöst varje år

Varje år försvinner upp till 9 000 hästar spårlöst i Sverige. Nu vill länsstyrelsen i Skåne ta reda på om djuren blir till illegalt kött i Europas matfabriker, skriver Svenska Dagbladet..

Supermiljöbloggen - 30 okt 17 kl. 12:45

Polen skövlar Europas urskog för att trotsa EU

Europas äldsta urskog används idag som den främsta brickan i maktspelet mellan Polens regering och EU-kommissionen.  Polen är sedan tidigare kända för att hamna högst på prispallen av länder som subventionerar fossilindustrin. De har också dubbelbokat klimatmöte och kolmöte, och har bedömts ha sämst klimatarbete i EU.

Expressen - 30 jun 12 kl. 16:44

Ryssland skyddar Syriens diktator

Syrienkonflikten blir allt blodigare. Under lördagen hålls ett krismöte i Genève för att försöka nå en politisk lösning på våldet. Västmakterna kräver att president Assad försvinner från makten ?

YA - 09 jun 12 kl. 20:33

Europas kamp mot tiden

Tre månader. Det är den tid som finns för att rädda euron enligt George Soros ? finansmannen som blev bekant med svenska folket 1992 när han spekulerade i att Sverige skulle tvingas överge den fasta kronkursen.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Detaljerade lavinprognoser försvinner

2011 införde Naturvårdsverket ett försök att visa mer detaljerade lavinprognoser för de svenska fjällen. Trots positiva effekter avbryts nu försöket.- Det beror på att vi inte har något regeringsuppdrag att utföra lavinprognoser och det krävs för att vi ska kunna utföra arbetet permanent och ta ansvar för prognoserna, säger Per-Olof Wikberg, samordnare för Naturvårdsverkets fjällsäkerhetsråd, till P4 Jämtland.

SR - 23 aug 16 kl. 06:00

Hårt slag mot fåglarna när gamla hus på landsbygden försvinner

Försvinnandet av äldre byar, gårdar och hus på landet har fått Europas fågelpopulationer att minska drastiskt..

SvD - 06 nov 16 kl. 19:00

Europas 11 mest korrupta länder

Korruption är ett gigantiskt samhällsekonomiskt problem i Europa. Årligen försvinner otaliga miljarder euro ned i fickorna på myndighetsanställda och individer i privata företag. SvD listar här några europeiska länder där korruptionen är ett stort samhällsproblem.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.