UNT > Nyheter

Saturday, 19 September, 00:52

UNT - I förrgår: 05:31

Långsam Sally kommer med snabba vindarSally närmar sig fortfarande USA:s södra kust. Långsamt kryper ovädret norrut, och väntas slå till med historiskt höga översvämningar under onsdagen..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Sally, USA

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Långsam, Sallykommer med , snabba, vindar
Uppsalanyheter.se - 15 nov 14 kl. 04:41

Recension: Stjärnklart, Sally!

Opal förlag ger ut både annorlunda och roliga böcker. I slutet av september kunde man hitta "Stjärnklart, Sally!", en bok av Anna Ehn och Mia Öström med illustrationer av Jenny Karlsson ute i handeln.

Dagensanalys.se - 30 maj 18 kl. 10:43

4 Snabba tips hur du får bättre SEO

Att inte jobba med sin SEO-strategi är som att inte vilja svara på frågor från dina potentiella kunder. När man vill ha något söker man oftast på Google för att hitta det man är ute efter. Dyker man inte upp på träffarna finns man helt enkelt inte, det är istället dina konkurrenter som kammar hem affären.

SmålandsPosten - 24 apr 14 kl. 08:34

Apan Sally Jones söker sanningen

”Jag har lärt mig hur ni människor tänker och att förstå det ni säger. Jag har lärt mig att läsa och skriva. Jag har lärt mig hur man stjäl och bedrar.

Helsingborgs Dagblad - 28 aug 15 kl. 07:51

Lundqvist vill återuppliva Sally

Minns ni Sally, skådespelaren Maria Lundqvists bibliotikariefigur som hade en egen tv-serie i slutet av 90-talet? Nu kan Sally få nytt liv.Enligt Maria Lundqvist är det nu upp till SVT att besluta om det en ny säsong av komediserien, skriver Aftonbladet.

Sydsvenskan - 28 aug 15 kl. 07:51

Lundqvist vill återuppliva Sally

Minns ni Sally, skådespelaren Maria Lundqvists bibliotikariefigur som hade en egen tv-serie i slutet av 90-talet? Nu kan Sally få nytt liv.Enligt Maria Lundqvist är det nu upp till SVT att besluta om det en ny säsong av komediserien, skriver Aftonbladet.

Sydsvenskan - 19 apr 14 kl. 05:30

Inspektioner gör snabba fastighetsklipp svårare

Snabba klipp med slitna bostadshus har länge varit en lönsam affärsidé runt Seved i Malmö.
Med inspektioner och viteshot har Malmö stad tvingat fram en långsam förbättring. Men inte utan motstånd..

BT - 07 aug 12 kl. 16:34

Orsakade läsarstorm på Facebook - nu får Sally komma hem till matte

Efter tre månader är Sally på väg hem igen. Den bortsålda katten har orsakat en läsarstorm på Facebook. ?

Kristianstadsbladet - 07 maj 13 kl. 09:00

Sally måste anställa fler förskollärare

Samtalen klargjorde inget. Kristianstads kommun kräver nu att Simförskolan Sally mer än fördubblar antalet förskollärare.
Som Kristianstadsbladet tidigare berättat har kommunen reagerat på den låga lärartätheten på Simförskolan Sally.

Västerbottens Folkblad - 28 aug 15 kl. 07:51

Lundqvist vill återuppliva Sally

Minns ni Sally, skådespelaren Maria Lundqvists bibliotikariefigur som hade en egen tv-serie i slutet av 90-talet? Nu kan Sally få nytt liv. Enligt Maria Lundqvist är det nu upp till SVT att besluta om det en ny säsong av komediserien, skriver Aftonbladet.

SR - 14 apr 20 kl. 07:00

Gorillan Sally Jones' äventyr en unik barnbokssuccé

Författaren och illustratören Jakob Wegelius hör till den lilla skaran Augustprisvinnare som vunnit två gånger Han har dessutom lyckats vinna priset med samma barnboksfigur: gorillan Sally Jones och hennes äventyr i böckerna "Legenden om Sally Jones" och "Mördarens apa". Fröet till nya äventyret "Den falska rosen" fanns redan när de förra böckerna skrevs – det blir lätt så när han väl börjat utforska platser och epoker. Jakob Wegelius är i grunden illustratör, att skriva tar längre tid.

BT - 21 aug 12 kl. 07:51

Katten Sally över- levde mot alla odds

Familjen Jonander i Norrköping hade gett upp hoppet om att återse sin kära familjemedlem katten Sally. I början av juli försvann hon efter sin sedvanliga kvällspromenad ? och trots stora ansträngningar att hitta henne förblev hon borta, skriver Norrköpings Tidningar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.