Länstidningen i Södertälje > Nyheter

Saturday, 26 September, 14:37

Länstidningen i Södertälje - 16 sep 20 kl. 05:00

Replik: Individuella behov är avgörande för vårdinsatsSvar på insändaren Covid-19 ger så många frågor, av signaturen ”Tacksam för svar” (LT, 10....
Läs mer på Länstidningen i Södertälje
Läs mer om:
Covid, Tacksam

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Replik, Individuella, behovär , avgörandeför , vårdinsats
YLE - 28 apr 16 kl. 17:00

#minkör: Körsången avgörande steg i livet

Hösten 2013 började jag åter sjunga i kör, nu i en liten blandad kör här i huvudstadsregionen. Mestadels jazz­ och pop­ inspirerat på engelska. Jag hade avslutat mitt tidigare engagemang i körsång vid Nykarleby seminariums årsavslutning i maj 1968 efter sex år av intensivt musikliv som hörde till den tidens lärarutbildning.

YLE - 06 jan 15 kl. 10:31

Niemi i dramatiskt avgörande

Marc-Edouard Vlasic heter hjälten i nattens enda NHL-drabbning. Med fem sekunder kvar att spela satte han 3-2 som innebar seger för Antti Niemis San Jose Sharks över Winnipeg Jets. Sharks spel har inte fungerat bra på den senaste tiden och de kom till matchen mot Jets med en 7-2-förlust mot St.

YLE - 30 nov 15 kl. 09:12

Avgörande dagar på arbetsmarknaden

Förhandlingarna på arbetsmarknaden är inne i ett kritiskt skede. En lösning i postkonflikten kan bana väg för ett samhällsfördrag, men det krävs mera kompromissvilja och bättre förhandlingskultur för att det ska lyckas, menar statsvetaren Mika Helander. Parterna i postkonflikten fick ett medlingsbud i går kväll och riksförlikningsmannen vill ha svar före kl.

DN - 17 aug 18 kl. 10:46

”Högre polislöner avgörande för att stoppa polisavhoppen”

REPLIK DN DEBATT 17/8. Liberalerna kommer inte medverka till att utbildningen förlängs till tre år, men inte heller att den ska kortas ned. Vi ser heller inte att polisstudenterna vill ha en längre akademisk utbildning.

DN - 05 okt 12 kl. 15:36

Avgörande beslut i eurokrisen

Det börjar dra ihop sig till en ny runda avgörande beslut i eurokrisen. Grekland är i akut behov av nya nödlån. Och Spanien antas inom kort ansöka om hjälp för att få ned sina lånekostnader..

Cornucopia - 22 nov 17 kl. 08:57

Regeringens Patriotbeslut - förhållandet till USA avgörande

Bloggen har nu fått ut regeringens Patriotbeslut, som avhemligats. Det framgår att två faktorer avgjorde - dels att endast Patriot redan 2020 klarar av att verka mot ballistiska robotar och det svenska förhållandet till USA och dettas avgörande betydelse för svensk säkerhetspolitik. Hur många system det handlar om i slutändan är inte angivet, och allt ska ske inom budget.

Kristianstadsbladet - 30 apr 13 kl. 13:46

Eventuell avgörande SM-semifinal flyttas

Foto: Johanna Wallin
En eventuell femte och avgörande SM-semifinal mellan IFK Kristianstad och Sävehof skulle ha spelats på fredag. Men i dag ändrades speldatumet till lördag den 4 maj. "Det har varit viss förvirring kring det där", säger IFK:s marknadschef Nikolas Larsson.

Uppsalanyheter.se - 24 mar 14 kl. 03:35

Avgörande i kväll för Storvreta

SM-slutspel: Storvreta har genom att sätta defensiven tagit två raka segrar mot "skrällaget" Mullsjö och har ett psykologiskt övertag inför kvällens avgörande kvartsfinal.Storvreta har genom att sätta defensiven tagit två raka segrar mot "skrällaget" Mullsjö och har ett psykologiskt övertag inför kvällens avgörande kvartsfinal.   Vid underläge 1-3 SM-kvartsfinalserien mot Mullsjö hittade Storvreta till slut nyckeln.

Sydsvenskan - 12 apr 16 kl. 21:53

Svedala tvingas till avgörande match i Örebro

Svedala hade ett gyllene läge att avgöra semifinalserien mot Örebro på hemmaplan, men var för tagna av stundens allvar. Laget kom inte upp i normal nivå och föll i femte och avgörande set med minsta möjliga marginal: 13–15. Den avgörande negativa faktorn för Svedalas del var de egna misstagen och oförmågan att döda bollarna när chansen kom.

PrivataAffärer - 26 maj 20 kl. 13:00

Aktiemäklaren: Sommarens rapportperiod avgörande för börshumöret

Återhämtningen fortsätter i hög takt på aktiemarknaderna och världsindex har i lokala valutor klättrat med drygt 3 procent senaste veckan. I topp ligger de nordiska börserna, men flera tillväxtmarknadsbörser har också gått starkt, säger Karl Hedberg i en intervju publicerad på Carnegie Private Banikings hemsida. Det syns även flera andra typiska positiva riskaptitsignaler, menar han, som till exempel en allt starkare krona , samt uppgång i kopparpriset.

BT - 17 jan 14 kl. 12:16

12-åringen förhörd på nytt ? men avgörande spår saknas

Polisen har nu hållit ett nytt förhör med den 12-årige pojken som utsattes för mordförsök vid Bodakyrkan på nyårsafton, men fortfarande har man inget avgörande tips eller spår. BT och andra medier har tidigare berättat att en släktfrejd kan vara bakgrund till dådet, då pojken blev både skjuten och knivhuggen. – Det finns en historik i hemlandet och naturligtvis är det en av sakerna vi tittar på.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.