Länstidningen i Södertälje > Nyheter

Thursday, 24 September, 14:20

Länstidningen i Södertälje - 16 sep 20 kl. 05:00

Pekades ut som svartuthyrare av anonym tipsare – kommunens beslut döms ut: "Baseras på spekulationer"Tipsare hörde av sig om kvinnan och kommunen vägrade betala ut stöd, men utredningen var för....
Läs mer på Länstidningen i Södertälje

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pekadesut som , svartuthyrareav , anonym, tipsare, kommunens, beslut, döms ut Baseras på spekulationer
Expressen - 01 dec 15 kl. 21:27

GW: Anonym tipsare måste komma fram

I kvällen "Veckan brott" i SVT uppmanar kriminalprofessor Leif GW Persson den anonyma tipsaren om Palmemordet att ta kontakt. Personen skickade en kula som kan ha skjutits med den Magnum 357 som dödade Olof Palme. – Får vi tag i vapnet har vi fått ett spaningsgenombrott, säger Leif GW Persson till Expressen..

Expressen - 13 nov 17 kl. 11:38

Utpekad som anonym informatör: "En bluff"

Han pekades ut som "anonym informatör" av sin egen landslagstränare i den ryska dopinghärvan.Nu slår den stjärnåkaren Ilja Tjernusov tillbaka.– Det här tror jag du förstår är bluff, säger Tjernusov till den ryska tidningen Sibkray.

SvD - 10 maj 12 kl. 09:45

Ingen helt anonym hos polisen

JO: Missvisande att polisen lovar anonymitet till tipsare..

Helsingborgs Dagblad - 04 okt 12 kl. 01:57

Säpo lämnade ut uppgifter om tipsare

Säkerhetspolisen har lämnat ut namn och personuppgifter på tipsare. Myndigheten anmäler nu sig själv till åklagare, skriver Arbetaren. Tidningen har begärt ut diarielistor på inkomna brev, handlingar som säpo är skyldig att först sekretesspröva.

Nyhetskanalen - 04 okt 12 kl. 06:54

Säpo lämnade uppgifter om tipsare

Säkerhetspolisen har lämnat ut namn och personuppgifter på tipsare. Myndigheten anmäler nu sig själv till åklagare, skriver Arbetaren. Tidningen har begärt ut diarielistor på inkomna brev, handlingar som säpo är skyldig att först sekretesspröva.

BT - 10 sep 13 kl. 17:43

Anonyma tipsare i hatbrottsutredning

Det saknas inte tips och vittnen till söndagens överfall där en liten pojke knuffades och hans pappa misshandlades och närapå slängdes från en gångbro i Malmö. Men tipsarna är anonyma och i området snurrar rykten. ?

NT - 28 jun 16 kl. 12:37

Anonym anmälan skrivs av

Polisen inleder ingen förundersökning mot den företagare i Finspång som anonymt pekades ut och polisanmäldes för miljöbrott alternativt grovt miljöbrott i mitten av juni..

UNT - 10 jan 12 kl. 13:18

Månadens tipsare filmade kaffebranden

Larmet gick och svart brandrök steg mot skyn i centrala Uppsala. En av de första att dokumentera branden vid Lindvalls kaffe en decembermorgon på Kungsgatan var Binyam Tekeste. Nu har han utsetts till månadens UNT-tipsare..

Dagens Media - 05 feb 14 kl. 12:26

VLT lägger locket på om läckta tipsare

Av misstag publicerade VLT.se namnet på flera tipsare. Nu lägger tidningen locket på om skärmdumps-haveriet..

UNT - 08 aug 20 kl. 13:58

Berättade om skjutning – utses till månadens tipsare

Han bevittnade hur en man gick fram på öppen gata och avlossade skott mot en bil. Jimmy Jägerström har nu blivit utsedd till månadens tipsare..

YLE - 04 jun 13 kl. 04:59

Esbo testar anonym rekrytering

Esbo stad planerar att prova anonym rekrytering för att minska på diskriminering och öka på mångfalden inom stadens personal. Den anonyma rekryteringen ska prövas under hösten och eventuellt också under följande vår, beroende på hurdana arbetsplatser som lediganslås. Helsingfors stad prövade på anonym rekrytering i våras.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.