Länstidningen i Södertälje > Nyheter

Tuesday, 22 September, 11:24

Länstidningen i Södertälje - 16 sep 20 kl. 05:00

Debatt: Vänsterpolitik är ett övergrepp på den enskildeOm det vore så att vänsterns krav på återinförande av skatter skulle genomföras borde alla gåvor....
Läs mer på Länstidningen i Södertälje

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Debatt, Vänsterpolitikär ett , övergrepppå den , enskilde
DalaDemokraten - 17 okt 17 kl. 15:15

Debatt: De sexuella övergrepp jag utsattes för fick mig att känna skam - därför behövs initiativ som #Metoo

På grund av de sexuella övergrepp jag utsattes för började jag se sex som ett nödvändigt ont och kände skam inför min egen lust. Under 20 års tid hade jag sex för mina mäns skull - inte för min egen. Eftersom sexuella trakasserier har blivit normen och också innebär ett förtryck av den kvinnliga sexualiteten behövs kampanjer som #MeToo för att synliggöra detta enorma problem och för att vi kvinnor ska förstå att vi inte är ensamma och behöver lida i tystnad, skriver Malin Forsberg, konstnär från Hedemora..

SVT Debatt - 30 jan 14 kl. 14:12

Debatt 30/1: Vinter-OS, morbid reklamfilm och Europafascism

Inför kvällens Debatt: OS i Sotji drar igång om en vecka. Ett OS präglat av korruption, övergrepp och brott mot mänskliga rättigheter enligt bland andra Swedwatch. Ska sport hållas åtskilt från politik?

SVT Debatt - 04 maj 17 kl. 16:40

”Jag vill se mer engagemang mot sexövergrepp inom idrotten”

”Vi måste arbeta för att alla barn känner: Stopp! Min kropp! Det är fan ingen som får röra mig”, säger handbollsspelaren Linnéa Claeson.

SVT Debatt - 06 mar 14 kl. 11:19

Debatt 30/1: Vinter-OS, morbid reklamfilm och Europafascism

OS i Sotji drar igång om en vecka. Ett OS präglat av korruption, övergrepp och brott mot mänskliga rättigheter enligt bland andra Swedwatch. Ska sport hållas åtskilt från politik?

SVT - 25 nov 18 kl. 23:38

Adam Martinen (SD) och Annika Hirvonen Falk (MP) i debatt om sexövergrepp

Hårda straff och utvisningar eller sexualupplysning och lagstiftning? När Miljöpartiet och Sverigedemokraterna debatterade sexbrott i SVT:s Agenda rådde skilda åsikter om såväl orsaker som lösningar..

Skånskan - 06 mar 19 kl. 21:23

Lång debatt om ett förbud mot tiggeri

STAFFANSTORP Det blev en lång och tuff debatt i Staffanstorps kommunfullmäktige om förslaget om tiggeriförbud.
Minoriteten fick slutligen igenom en återremiss för mer utredning.– Jag har aldrig upplevt en sån kyla i Staffanstorps fullmäktige förr som ikväll, sade politikerveteranen Torbjörn Lövendahl (S) efter att ha hört inläggen.

BT - 02 apr 14 kl. 10:21

Debatt: Lagen om autism följs dåligt

Sluta urholka rättigheterna för personer med autism, tycker skribenterna, och hänvisar till en rapport som säger att Försäkringskassan har ändrat praxis så att det blivit svårare för personer med autism att få stöd från samhället. Idag är det internationella autismdagen, ett tillfälle att skapa medvetenhet och bekämpa fördomar. Samtidigt gör Försäkringskassan det svårare för personer med autism att få stöd för att klara vardagen.

Kristianstadsbladet - 29 aug 11 kl. 22:10

Het debatt kring fritt val

Omsorgsnämnden i Hässleholm får rätt att själv ta beslut om att införa fritt val inom omvårdnad och delegerad hemsjukvård. Sedan drygt ett år finns redan valfrihet för servicefunktionerna.
Det blev en hård debatt och skarpa inlägg mellan två ideologier när fullmäktige återsamlades efter sommarvilan.

Nyheter 24 - 14 jan 14 kl. 15:28

"Samhällets ansvar att se till att brottsoffer ska vilja polisanmäla"Debatt

DEBATT. Nya siffror sätter ljuset på det vi brukar kalla mörkertalet när det kommer till våldtäkter. Varje dag, året runt, sker 100 våldtäkter enligt undersökningen NTU, som genomförts av Brottsförebyggande rådet (Brå) och bygger på telefonintervjuer med 13 000 personer.

Trelleborgs Allehanda - 05 apr 16 kl. 03:00

”Arbetet mot extremism kräver en saklig debatt”

Svar till Malin Lernfelt, ”Vänsterpolitik är inte vetenskap”, den 26 mars..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.