News55 > Nyheter

Tuesday, 22 September, 18:59

News55 - 16 sep 20 kl. 04:36

Regn hotar Beiruts sargade kulturarvSnart sveper regnsäsongen in över Beirut. Nu kämpar staden för att rädda det arkitektoniska arv som sargades av explosionen. – Vi har 100 historiska byggnader som måste täckas innan regnen, säger Sarkis Khoury som leder det libanesiska generaldirektorat. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Beiruts, Beirut, Sarkis Khoury

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regn, hotar, Beiruts, sargade, kulturarv
Expressen - 09 jul 18 kl. 06:02

Kraftigt regn hotar nya räddningsinsatsen

Fyra pojkar har räddats ur grottan i Thailand.Men åtta är kvar och väntar på hjälp från myndigheterna – något som kan dröja längre än väntat.Kraftigt regn hotar räddningsinsatsen som var tänkt att inledas på nytt under måndagen, skriver CNN..

Corren - 06 maj 14 kl. 09:46

Regn hotar premiären

Ett ihållande regn under eftermiddagen och kvällen hotar speedwaypremiären i Motala..

BT - 21 aug 14 kl. 17:04

Nya regn hotar i väst

Även om SMHI nedgraderat sin varning är faran inte över – nya regn är på gång. Vattenflödena i Nissans nedre del och i Suseån väntas fortsätta minska de närmaste dygnen. – Räddningstjänsten bygger färdigt de vallar de har påbörjat, sedan håller de koll på dem att de håller.

BT - 21 aug 14 kl. 17:04

Mer regn hotar i väst

Även om SMHI nedgraderat sin varning är faran inte över – nya regn är på gång. Vattenflödena i Nissans nedre del och i Suseån väntas fortsätta minska de närmaste dygnen. – Räddningstjänsten bygger färdigt de vallar de har påbörjat, sedan håller de koll på dem att de håller.

SvD - 14 jan 11 kl. 00:31

Mer regn hotar dränkt Queensland

Katastrofdrabbade delstaten Queensland riskerar nu att bli scen för osedvanligt många cykloner, rapporterar Australiens nationella vädertjänst. Om prognosen slår in väntar mer regn i de översvämmade....

BT - 13 jun 11 kl. 07:51

Mer regn hotar översvämmat Kina

Kinesiska meteorologer varnar för att nya skyfall hotar redan översvämmade områden i Kina. Hittills har minst 94 människor dött i lerskred, som krossat tusentals hus.
Kinas nationella vädercentrum sade på måndagen att de nedre delarna av Yangzefloden - som är Kinas största - närmade sig kritiska nivåer och att den riskerar att fortsätta stiga.

DN - 14 aug 11 kl. 15:03

Regn hotar skånsk spannmålskvalité

Spannmålsskörden i landet väntas öka till 5,2 miljoner ton i år från 4,3 miljoner ton förra året. Men i Skåne äventyrar allt regn kvalitén..

Jönköpingsnytt - 21 jun 12 kl. 21:55

Regn hotar förstöra midsommarfirandet

Glöm fint väder under midsommarfirandet. Lagom till eftermiddagen drar ett regnområde in över Jönköping. ?

UNT - 20 sep 12 kl. 01:30

Regn hotar potatisskörd

Långvarigt regnande hotar potatisskörden i Jämtland. "Slutar det inte att regna snart så blir det problem med skörden innan snön kommer", säger potatisodlaren Joakim Norrlund i Orrviken till Länstidningen i Östersund.(TT).

VBL - 23 apr 13 kl. 06:40

Regn hotar förvärra översvämningsläget

Översvämningsläget i Norra Österbotten kan förvärras i?dag. Enligt Meteorologiska institutet väntas upp till tio millimeter regn i de drabbade områdena..

SVT - 12 maj 15 kl. 10:54

Regn hotar - Piraterna vattnar banan

Prognoserna talar om regn under eftermiddag och kväll i Motala och Piraternas premiär mot Vetlanda. Trots de mörka molnen valde Piraterna att vattna banan kraftigt i går kväll..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.