Expressen > Sport

Thursday, 24 September, 03:07

Expressen - 16 sep 20 kl. 04:30

”Spektakulär – det kan bli ett ordentligt genombrott”Det har varit ett tufft ekonomiskt läge till en följd av pandemin.Men trots lägre spelarbudget än tidigare så har Frölunda plockat in sju nyförvärv inför säsongen 20/21.GT går igenom samtliga spelare, med getingbetyg och kommentarer..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Frölunda

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Spektakulärdet kan bli ett , ordentligt, genombrott
Expressen - 08 dec 15 kl. 06:26

Arvidssons soloshow - hans genombrott

LOS ANGELES. I natt, svensk tid, fick ännu en svensk sitt genombrott i NHL. Viktor Arvidsson gjorde segermålet för Nashville med ett spektakulärt solonummer när man besegrade Boston borta med 3-2.

Expressen - 06 maj 20 kl. 18:06

Bilen kan bli genombrott i misstänkta Hagen-mordet

Miljardären Tom Hagen, 70, byggde upp sin förmögenhet i det tysta – nu är han huvudmisstänkt i Norges mest spektakulära mordfall någonsin. Kort tid innan hans fru Anne-Elisabeth Hagen försvann sågs en bil backa på gångvägen intill parets hus. Norska Aftenposten skriver att bilen är polisens huvudspår – och att de har säkrat videofilm på den.

Västerbottens Folkblad - 07 apr 14 kl. 13:07

Polisanmäld efter spektakulär burnout

Ung man har efterräkningar att vänta efter lördagens rykande svartstreck. Vid ettiden natten mot lördag befann sig ett antal personer vid Shell Söder Mackvägen i Skellefteå. En av dem var en ung man i 20-årsåldern, som använde gasen på sin bil ordentligt.

SVT - 03 feb 15 kl. 17:11

Spektakulär show i skyn

Böljande fram och tillbaka i lika mäktiga som märkliga formationer, bjöd tiotusentals starar på ett ordentligt himlaspel..

Kristianstadsbladet - 13 dec 16 kl. 17:31

Lagerquist vill vidare efter EM-succén

Handbolls-EM har bjudit på ett spektakulärt svenskt genombrott. Anna Lagerquist kan mycket väl ha försvarat sig till en internationell karriär. - Det är väldigt motiverande och kul att spela på den här nivån, säger hon.

GöteborgsPosten - 13 dec 16 kl. 17:31

Lagerquist vill vidare efter EM-succén

Handbolls-EM har bjudit på ett spektakulärt svenskt genombrott. Anna Lagerquist kan mycket väl ha försvarat sig till en internationell karriär..

Helsingborgs Dagblad - 13 dec 16 kl. 17:31

Lagerquist vill vidare efter EM-succén

Handbolls-EM har bjudit på ett spektakulärt svenskt genombrott. Anna Lagerquist kan mycket väl ha försvarat sig till en internationell karriär. – Det är väldigt motiverande och kul att spela på den här nivån, säger hon.

Kristianstadsbladet - 01 sep 14 kl. 15:22

Zetterman äntligen där han vill vara

Konflikten delade tittarna i för och emot.Där några såg en vinnarskalle såg andra en gnällspik.Nu VM-debuterar Alexander Zetterman - och kan bjuda på ett genombrott.

Trelleborgs Allehanda - 01 sep 14 kl. 15:22

Zetterman äntligen där han vill vara

Konflikten delade tittarna i för och emot.Där några såg en vinnarskalle såg andra en gnällspik.Nu VM-debuterar Alexander Zetterman - och kan bjuda på ett genombrott.

Skånskan - 31 aug 19 kl. 07:00

Ett manifest på turné

Spektakulärt, innerligt och energiskt. Så vill Ola Salo beskriva sin krogshow It takes a fool to remain sane som han nu tar till Malmö Arena en sväng innan det är dags för Hamburger Börs i Stockholm.It takes a fool to remain sane
Speldatum:
6, 7, 12, 13 och 14 september på Malmö Arena.

Kristianstadsbladet - 26 jan 13 kl. 07:00

Den kyliga vetenskapen

Foto: Kristianstads konsthall
Det återhållsamma urvalet visar tydligt Magnus Wallins utveckling, skriver konstskribent Carolina Söderholm efter att ha sett den aktuella utställningen på Kristianstads konsthall. Här finns Wallins filmer, men också skräck, humor och frågeställningar som skakar om.
Konst
Magnus Wallin: Kristianstads konsthall, till 17/3 Humor är kanske inte det första man tänker på när det gäller Magnus Wallins konst, men den finns där.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.