Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Wednesday, 23 September, 17:37

Vestmanlands Läns Tidning - 15 sep 20 kl. 20:09

Skultunatippens ägare har häktats – misstänkta för grovt miljöbrottFör att inte kunna undanröja bevis har nu vd Bella Nilsson och hennes man Thomas Nilsson häktats.....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
Bella Nilsson, Thomas Nilsson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skultunatippens, ägarehar , häktats, misstänktaför , grovt, miljöbrott
Skånskan - 03 maj 17 kl. 17:44

Misstänkta häktade för helgens bränder

sjöbo De två männen, 23 och 26 år gamla, som suttit anhållna misstänkta för att ha anlagt tre bränder under natten till söndag är nu häktade.
Den ene av männen är tidigare dömd för skadegörelse när han tände eld på innehållet i en container. ERWP.

ÖstersundsPosten - 25 apr 13 kl. 17:33

Åtal dröjer för misstänkta jägare

Åtalet mot de fem jägare som är misstänkta för illegal vargjakt i Lillhärdalsområdet dröjer..

BT - 09 aug 13 kl. 16:51

Misstänkta 36-åringen till Sverige

Den 36-årige man som sitter häktad i Polen misstänkt för mordet på småbarnsmamman från Trollhättan kommer till Sverige på onsdag, rapporterar lokala medier. - Han beräknas ankomma den 14 augusti och vi hoppas kunna hålla förhör med honom på torsdag, säger åklagaren Per-Erik Rinsell till P4 Väst.Att kvinnan nu hittats död innebär att utredningen kan bli en mer traditionell mordutredning, då kroppen kan undersökas för att förhoppningsvis ge besked om dödsorsak och kanske även spår från misstänkta.

YLE - 09 jun 17 kl. 04:41

Jaktförening: De misstänkta tjuvjägarna har tagit bytet med sig

Staffan Rönnbacka som är ordförande för Vestersundby jaktförening i Jakobstad tvivlar på de misstänkta tjuvjägarnas berättelse till polisen att djuren lämnats döda eller skadskjutna i skogen. Det handlar om så många djur att de borde ha hittats i markerna redan tidigare anser Rönnbacka. Jaktföreningen är målsägande i tjuvjaktshärvan i Jakobstad där bland annat ett femtontal rådjur och tre vitsvanshjortar har skjutits av fem personer från Jakobstadsregionen, ingen av de misstänkta skyttarna är hemma från Jakobstad.

YLE - 21 aug 17 kl. 18:25

En av de fyra misstänkta för delaktighet i attacken i Åbo dömd för sexualbrott

En av de fyra marockanska medborgare som misstänks för delaktighet i knivattacken i Åbo i fredags har tidigare dömts för ett sexualbrott i Finland. Han är 18 år gammal och han dömdes vid Egentliga Finlands tingsrätt för tvingande till sexuell handling. Den misstänkta har överklagat domen, som alltså inte har vunnit laga kraft.

Dagens PS - 08 dec 17 kl. 08:34

Lavinartad ökning av misstänkta insiderbrott

340 anmälningar är facit hittills i år. Under hela fjolåret inkom 218 anmälningar. Svenska Dagbladet skriver om en ”anmälningsstorm” om misstänkts insiderfusk.

Opinionen.se - 31 jan 13 kl. 21:00

Uredning av misstänkta mutor klar

Utredningen av de mutmisstänkta affärerna i Uzbekistan presenterades i kväll för Telias styrelse. En av storägarna, Folksam, kräver styrelsens avgång. Lars Nyberg står fast vid sin övertygelse att Telia inte har mutat någon i samband med Uzbekistan-affären.

Nyan - 13 okt 15 kl. 09:45

Misstänkta för brand fortfarande anhållna

De två personer som greps i söndags eftermiddag misstänkta för branden på Tvättservice i Dalkarby är fortfarande anhållna. Beslut om häktning av dem ska fattas senast på onsdag klockan 12.
– Under dagen har vi har hållit förhör med både dem och med målsägande (Tvättservice ägare Sten Karlsson, redaktionens anmärkning), berättar kriminalkonstapel Christoffer Ahlfors, som håller i ärendet i undersökningsledare Peter Sjöbloms frånvaro.

Kristianstadsbladet - 05 nov 12 kl. 15:25

Brandrester bevis mot misstänkta rånare

Foto: Bosse Nilsson
På måndagen fortsatte rättegången om rånet i Hammar. En stugägare vittnade. I stugan som mannen hyrde ut hittade polisen brända mobiltelefonrester, som ingår i bevisningen mot de misstänkta.

Kristianstadsbladet - 04 jan 13 kl. 07:30

Polishund tog misstänkta dieseltjuvar

De misstänkta dieseltjuvarna flydde, men lämnade spår i snön. En polishund sattes in i jakten och tre män greps. I?

Skånskan - 28 mar 18 kl. 16:06

Reptilutredning sväller – fler misstänkta kan gripas

Löberöd Polisen är fortsatt förtegen kring utredningen efter tillslaget mot en lokal i Löberöd där över 1 000 djur hittades, bland annat krokodiler och ormar.
– Jag kan dock bekräfta att ärendet sväller och detta kan leda till att fler misstänkta grips, säger Filippo Bassini vid polisens Nationella operativa avdelning, NOA.Efter en tids spaning slog NOA i samarbete med länsstyrelsen till mot fastigheten i Löberöd, grep en man som sedan anhölls, och ett stort antal djur omhändertogs.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.