Världen Idag > Nyheter

Monday, 28 September, 11:52

Världen Idag - 16 sep 20 kl. 00:00

Fråga mig om det finns frid där jag går fram.Om några veckor har jag och min fru varit gifta i femton år. Det var en höstdag 2005 som vi klev in i vårt lilla röda missionshus ute på den småländska landsbygden. Höstkylan hade förvandlat sommarens gröna träd till en horisont av rött och gult, och framför oss i kyrkan stod en Asien-missionär tillika god vän och gav mig tillåtelse att kyssa min brud. Vi träffades, min fru och jag, ett par år efter att Jason Upton hade släppt den skiva som jag fortfarande anser är hans bästa. Vi lyssnade på honom flitigt, och hans musik fick ofta ligga som en mjuk bakgrundsfond när vi bad tillsammans.
Läs mer på Världen Idag
Läs mer om:
Asien, Jason Upton

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Frågamig om det finns , friddär jag , går, fram
SmålandsPosten - 09 jul 13 kl. 06:51

Allt är frid och fröjd i Jungstedts Gotlandsvärld, nästan

Allt är frid och fröjd i Jungstedts Gotlandsvärld. Nästan. För boken slutar med en rejäl cliffhanger.

BT - 10 nov 14 kl. 21:58

Hedrade Klabbe: "Må de vila i frid"

Den nionde guldbollen. Men det finns viktigare saker i livet. I sitt tacktal hedrade Zlatan Ibrahimovic bortgångna Klas Ingesson och Pontus Segerström.

BT - 10 nov 14 kl. 21:58

Hedrade Klabbe: "Må de vila i frid"

Den nionde guldbollen. Men det finns viktigare saker i livet. I sitt tacktal hedrade Zlatan Ibrahimovic bortgångna Klas Ingesson och Pontus Segerström.

Nyheter 24 - 21 nov 11 kl. 13:50

Hanna Fridén: "Glömmer inte mamman som såg cancern som en gåva"


KRÖNIKA. Hanna Fridén om ett antal historier som berör på djupet. Jag hoppas att ni sett Unicefs kampanj som går under namnet Undanflykter.

Nyheter 24 - 23 apr 12 kl. 13:16

Hanna Fridén: "Planka - bara en dyr försäkring"


KRÖNIKA. Hanna Fridén om fri kollektivtrafik och organisationen som kämpar för det. Vänsterpartiet och Miljöpartiet har återigen kommit med förslag om fri kollektivtrafik.

Nyheter 24 - 07 jun 12 kl. 09:09

Hanna Fridén: "Därför demonstrerar jag mot ACTA"


KRÖNIKA. Hanna Fridén oroas över utvecklingen inom EU. På lördag tar nästa stora demonstration mot ACTA-avtalet vid.

Nyheter 24 - 21 jun 12 kl. 09:15

Hanna Fridén: "Äntligen skydd för skönhetsopererade"


KRÖNIKA. Hanna Fridén hoppas på Socialstyrelsens nya krav på åldersgränser och patientskydd. Äntligen har Socialstyrelsen kommit med ordentliga, välutvecklade krav på åldersgränser på plastikoperationer i Sverige samt krav på högre kompetens och utvecklat patientskydd.

Nyheter 24 - 28 jun 12 kl. 10:52

Hanna Fridén: "Människor med Aspergers diskrimineras varje dag"


KRÖNIKA. Hanna Fridén om fördomarna och reglerna kring diagnosen: "Få en psykolog som inte kan Aspergers och du är rökt." Torolf Jansson har varit lokförare i 28 år.

Nyheter 24 - 19 jul 12 kl. 14:14

Hanna Fridén: "Sluta ignorera trollen!"


KRÖNIKA. Hanna Fridén tycker sig se en tendens att allt för lättvindigt använda och lyssna på begreppet "mata inte trollen". Någon gång har du säkerligen sett någon agera riktigt, riktigt taskigt på internet.

BT - 16 okt 13 kl. 08:45

Vila i frid ? för jobbens skull!

I slutet av förra veckan berättade arbetsmarknadsminister Elisabeth Svantesson (M) om hur hennes plan för ?fler nya jobb? såg ut.

Kristianstadsbladet - 29 okt 15 kl. 22:40

Fridén bakom Sävehofs seger

Tätt och jämnt fram till slutet. Då ökade Sävehof tempot och vann med 25-23 borta mot Ricoh i handbollens elitserie. - Det är små marginaler som avgör men vi har ett väldigt lugn i slutet, sade Victor Fridén, som stod för tio av lagets mål, till gp.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.