DN > Nyheter

Monday, 28 September, 15:00

DN - 15 sep 20 kl. 22:47

Långt kvar till skydd av biologiska mångfaldenDet finns dock ljuspunkter, hävdas i rapporten från FN-anknutna Konventionen om biologisk mångfald..
Läs mer på DN
Läs mer om:
FN, Konventionen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Långt, kvartill , skyddav , biologiska, mångfalden
BT - 09 sep 13 kl. 11:12

Lundsberg: "Långt kvar att gå"

Eleverna på Lundsberg gick i dag till det internatchefen Björn Söderman kallar "en vanlig skoldag". - Vi har långt kvar att gå, säger andraårseleven Carolina Tuula om nollningsövergreppen som fick Skolinspektionen att stänga internatskolan.I morse lättade dimman från sjön vid Lundsberg och internatchefen Björn Söderman välkomnade eleverna på trappen till huvudbyggnaden.

SVT - 25 sep 18 kl. 20:23

”Väldigt långt kvar till en omröstning”

Oppositionspartiet Labour har nu röstat för en motion som öppnar för att partiet kan kräva en ny folkomröstning om brexit. Men det är långt ifrån detsamma som att en ny omröstning faktiskt kommer att äga rum. – En stor framgång för de som kampanjat för en sådan, men det är väldigt långt kvar, säger SVT:s utrikesreporter Anna-Maja Persson..

Expressen - 07 apr 13 kl. 20:21

Rosengren: "Kul, bra, men vi har långt kvar"

Det blev förlust i Davis Cup för Sverige mot Ukraina. Men med hedervärda siffror, 2?3 i matcher.

Sydsvenskan - 09 sep 13 kl. 11:16

Lundsberg: ?Långt kvar att gå?

Eleverna på Lundsberg gick i dag tillbaka till undervisningen. "Vi har långt kvar att gå", säger andraårseleven Carolina Tuula om nollningsövergreppen som fick Skolinspektionen att stänga internatskolan..

UNT - 09 sep 13 kl. 11:10

Lundsberg: "Långt kvar att gå"

Eleverna på Lundsberg gick i dag till det internatchefen Björn Söderman kallar "en vanlig skoldag".-Vi har långt kvar att gå, säger andraårseleven Carolina Tuula om nollningsövergreppen som fick Skolinspektionen att stänga internatskolan..

UNT - 09 sep 13 kl. 15:18

Lundsberg: "Långt kvar att gå"

Eleverna på Lundsberg gick i dag till det internatchefen Björn Söderman kallar "en vanlig skoldag".-Vi har långt kvar att gå, säger andraårseleven Carolina Tuula om nollningsövergreppen som fick Skolinspektionen att stänga internatskolan..

GöteborgsPosten - 23 sep 13 kl. 14:00

Anfallsstjärnan: "Det är inte långt kvar"

Överansträngning i ryggen är borta. Moestafa El Kabir är nära spel igen. ?

Sydsvenskan - 03 aug 14 kl. 05:30

Det är långt kvar till den verkligt intelligenta roboten

Vi har fortfarande långt kvar innan vi kan bygga verkligt intelligenta robotar, skriver Peter Gärdenfors..

GöteborgsPosten - 26 feb 15 kl. 11:07

Långt kvar till Europes sista nedräkning

Rocklegendarerna i Europe har långt kvar till den sista nedräkningen.Nu släpper gruppen sitt tionde album och turnékarusellen snurrar i gång på högvarv..

Affärsvärlden - 02 jun 15 kl. 16:38

Dijsselbloem: Fortfarande långt kvar till uppgörelse

Eurogruppens ordförande Jeroen Dijsselbloem säger på tisdagseftermiddagen att det fortfarande är långt kvar till en överenskommelse mellan Grekland och dess internationella långivare..

Jmini.se - 09 nov 15 kl. 14:47

Långt kvar till jämställt föräldraskap i Jönköping

TCOs sista pappaindex visar positiv utveckling – men det är långt kvar till jämställt föräldraskap i Jönköpingon, nov 04, 2015 08:23 CET Sedan TCO lanserade pappaindex 1999 har vi tagit många viktiga steg mot ökad jämställdhet. Indexet har mer ä.....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.