SVT > Inrikes

Sunday, 20 September, 00:49

SVT - 15 sep 20 kl. 22:59

Mats Knutson: ”Försvårar för partiet att få komma in i värmen”Att Sverigedemokraternas Dennis Askling lämnar sina politiska uppdrag efter rasistiska uttalanden drabbar Jimmie Åkessons långsiktiga plan att göra partiet rumsrent. Det säger SVT:s inrikespolitiska kommentator Mats Knutson..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Knutson, Sverigedemokraternas Dennis Askling, Jimmie Åkessons, SVT, Mats Knutson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mats, Knutson, Försvårarför , partietatt , , kommain , i värmen
LV - 12 feb 17 kl. 13:20

Kommunerna oense om järnvägen: "Jag ogillar när folk försvårar för den lokala utvecklingen"

Det krävs miljardinvesteringar för att Stångådals- och Tjustbanan ska kunna rustas upp. Men hur viktiga banorna är, är Östergötland och Kalmar djupt oense om. Mats Hugosson (C) är tydlig i sin åsikt om att banorna måste prioriteras.

Sydöstran - 12 aug 19 kl. 15:00

Säkerhetskrav försvårar digitala tjänster

Svar på frågor från Mats Johansson på Sydöstrans ledarsida den 7 augusti. Tack för dina frågor, Mats..

SvD - 22 aug 14 kl. 06:40

Så försvårar vi för fakturaskojarna

Den tilltro som under lång tid funnits i det svenska näringslivet har tjänat oss väl historiskt. Men nu hotas den allt mer av olika typer av ekonomisk brottslighet med udden riktad mot företagare. Kampen mot dessa brott måste prioriteras högre, skriver kristdemokraterna Mats Odell, Caroline Szyber och Stefan Svanström..

DN - 17 okt 14 kl. 10:06

Ny löneskatt försvårar jobb för äldre

Regeringens förslag om höjda löneskatter för äldre slår hårt mot de många bemanningsföretag som specialiserat sig på att hyra ut pensionärer. – Går det här igenom får vi svårare att erbjuda pensionärer jobb, säger Veteranpoolens vd Mats Claesson..

SvD - 15 dec 15 kl. 13:45

”Skatteregler försvårar boende för flyktingar”

Sveriges skatteregler gör att hotell och vandrarhem inte vet vilka kostnader de har för att hyra ut sina verksamheter till flyktingar. Det riskerar att leda till att lediga boenden inte används. Regeringen bör snarast agera, skriver Mats Persson, Liberalerna..

YLE - 04 aug 14 kl. 06:54

Tidningsutdelare fortfarande nedsövd

Den tidningsutdelare som på fredagsmorgonatten blev knivhuggen i Hangö är fortfarande nedsövd. Polisen vet inte speciellt mycket om vare sig gärningsmannen eller själva händelseförloppet eftersom offret fortfarande är nedsövd på sjukhuset. Enligt överkommissarie Mats Lagerstam försvårar nersövningen förstås polisens arbete, men hälsan kommer naturligtvis först.

Skånskan - 25 apr 16 kl. 14:00

Fler Eslövsbor oroar sig för att få inbrott

eslöv Oron för inbrott fortsätter att öka bland Eslövsborna. Samtidigt visar brottsstatistiken på att inbrotten minskar.
– Det är ändå viktigt att vi tar medborgarnas känsla på allvar - och vi kommer att vara mer synliga för att alla ska kunna känna sig trygga, säger Mats G Odestål, kommunpolis i Eslöv.

YLE - 27 apr 15 kl. 05:15

Nya riksdagsledamöter vill inte spekulera om vem som sitter i regeringen

De nya riksdagsledamöterna från Vasa valkrets tar med försiktighet ställning till de pågående regeringsförhandlingarna och vilka partier som ska ingå i den nya regeringen.
Åtta av valkretsens 16 ledamöter vill inte spekulera om eventuellt regeringspartier. De som inte vill uttala om partierna är Sannfinländarna Vesa-Matti Saarakkala och Maria Tolppanen.

BT - 26 mar 13 kl. 08:04

Felaktig yrkestitel avslöjar slapp attityd

Övergrepp mot barn är ett vidrigt brott och konsekvenserna av en anklagelse är omfattande för alla inblandade. Därför finns det anledning att vara återhållsam med faktauppgifter och medier hamnar lätt i svårigheter när det gäller rapporteringen. Låt oss studera hur Borås Tidning hanterar ett aktuellt fall.

Barometern - 27 jul 13 kl. 11:23

Hamnsaneringsdomen överklagad igen

Även domen i mark- och miljööverdomstolen om hamnsaneringen har nu överklagats. Det är grannarna på Kammarviksvägen som genom sin advokat, Mats Nilsson, överklagat domen till Högsta Domstolen, HD.
Däremot har Naturvårdsverket och Havs- och Vattenmyndigheten, HAV, redan tidigare deklarerat att de godtar den tidigare domen från Svea Hovrätt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.