GöteborgsPosten > Nyheter

Sunday, 20 September, 16:37

GöteborgsPosten - 15 sep 20 kl. 14:37

Skolmiljard ska gå till mer undervisning



Det blir ett tillskott på 1,6 miljarder kronor till skolan i nästa års budget. Det ska bland annat användas till mer undervisningstid och läxhjälp samt hjälpa kommuner med pressad ekonomi att undvika nedskärningar..
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skolmiljardska , till , mer, undervisning
News55 - 15 sep 20 kl. 11:30

Skolmiljard ska gå till mer undervisning

Det blir ett tillskott på 1,6 miljarder kronor till skolan i nästa års budget. Det ska bland annat användas till mer undervisningstid och läxhjälp samt hjälpa kommuner med pressad ekonomi att undvika nedskärningar. – Det behövs extra pengar för att coro….

Aftonbladet - 15 sep 20 kl. 11:31

Skolmiljard ska gå till mer undervisning

▸ Det blir ett tillskott på 1,6 miljarder kronor till skolan i nästa års budget..

SVT Debatt - 03 dec 13 kl. 16:32

Sluta skylla skolproblemen på sossarna, Björklund

PISA-UNDERSÖKNINGEN I dag presenterades den internationella Pisa-undersökningen om skolelevers kunskapsområden, som visade att Sverige har den sämsta resultatutvecklingen av alla OECD-länder. Det är tydligt att det är utbildningsminister Jan Björklunds fel att det ser ut såhär. Han har ägnat kraft och tid åt reformer som ökat skillnaderna och minskat likvärdigheten i skolan.

Sydsvenskan - 04 dec 13 kl. 06:30

Skolan viktigaste valfrågan

Larmet sätter skolan högst på den politiska dagordningen inför supervalåret 2014.Nu måste trenden vändas. Annars tappar Sverige konkurrenskraft och jobb.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder




Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.