Aftonbladet > Nyheter

Friday, 25 September, 12:53

Aftonbladet - 15 sep 20 kl. 22:39

Avancerad stöld av bättre cykel i centrala Stockholm▸ Flera polispatruller jagar två misstänkta cykeltjuvar på Södermalm i centrala Stockholm..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Stockholm, Södermalm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Avancerad, stöldav bättre , cykeli , centrala, Stockholm
Skånskan - 16 jan 19 kl. 12:10

Stal cykel för 120 000

ESLÖV En radhusägare i Eslöv har haft inbrott i ett förråd och blivit bestulen på en avancerad tävlingscykel av fint märke. Enligt polisanmälan är cykeln värd 120 000 kronor. Inbrottet ägde rum någon gång i lördags när ägaren var bortrest och det försvann även högtalare som uppges vara värda 6 000 kronor..

Dagensanalys.se - 03 okt 19 kl. 10:42

Qlik lanserar Sense Business

Qlik lanserar nu Sense Business vilket är en ny version av Sense som ger kunderna tillgång till till Qliks patenterade Associative Indexing-teknik. Qlik driver den tredje generationens Business Intelligence-mjukvara med vår molnbaserade och företagsorienterade SaaS-analysplattform. Qlik Sense Business gör det möjligt för alla typer av organisationer att snabbt komma igång och använda dataanalys på avancerad nivå.

YA - 25 jul 14 kl. 06:30

Cykelpumpar är på gång

Foto: Cecilia Uddenfeldt
Tomelillas kommuninvånare är inte ett särskilt cyklande folk – knappt 6 procent använder cykel som färdmedel enligt en ny undersökning. Men ”cykelambassadörer” och utplacerade pumpar ska förbättra läget för både turism och vardagscyklande, hoppas kommunen.
För en tid sedan fick ett antal kiosker, butiker, bensinstationer och liknande runtom i kommunen brev från samhällsbyggnadsavdelningen på Tomelilla kommun.

YLE - 20 jun 16 kl. 09:47

Fem tips för bättre sökningar på Google

Google har blivit ett koncept när det gäller sökningar på nätet. Verbet att googla finns i Svenska Akademiens ordlista. Men att googla kan vara sin egen konstgren och en sak som det lönar sig att öva på.

YLE - 02 nov 16 kl. 03:48

Smarta appar ersätter traditionella företag - allt fler får snuttjobb med osäkra inkomster

Allt fler jobb förmedlas via olika plattformar, som till exempel städjobb, matleveranser och taxitjänster. De som jobbar så här har ändå svårt att få drägliga inkomster och deras ställning på arbetsmarknaden är oftast svag. Sergio Carrera från Guatemala jobbar som städare för plattformsföretaget Moppi.

Kristianstadsbladet - 18 sep 12 kl. 09:30

Innergårdar en utmaning

Foto: Johanna Wallin
Det är trångt, högt och kan vara livsfarligt. Men för brandmännen på räddningstjänsten är det en utmaning. Med vana händer hissar de stegar mot skyn och kollar att alla går att rädda även på de trångaste innergårdarna.

YA - 13 feb 14 kl. 03:50

Alla vinner på bra strokevård

Min far har spelat schack med döden. Sedan några år tillbaka begrundar han sin seger på ett boende för åldringar, trots att han nyss var stark som en trettioåring.
Situationen är både fantastisk och deprimerande, ungefär som strokevården i Sverige i stort.

YLE - 07 jun 14 kl. 08:00

Tar robotarna våra jobb?

Kommer robotarna att ta över mitt jobb, mina barns jobb eller mina barnbarns jobb i framtiden? Svaret är ja. Det är helt klart att robotar kommer att ta över allt mer av jobben, men samtidigt skapas nya hela tiden.

Kristianstadsbladet - 16 jun 14 kl. 08:17

Valstugorna till Stora Torg

Till följd av byggnationen vid Östra Boulevarden får valstugorna en ny placering vid Stora Torg. – Det är absolut inte lika bra läge som utanför Domus, men det är det läge som finns i centrala Kristianstad, säger Pierre Månsson.
Vid tidigare valrörelser har partiernas stugor varit placerade på Östra Boulevarden.

Ekonomistas - 21 jun 16 kl. 07:11

Allt du behöver veta om risk och osäkerhet

Det är mycket här i världen som är osäkert. Det mesta faktiskt. Och ändå måste vi hela tiden fatta beslut om hur vi ska agera trots denna osäkerhet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.