GöteborgsPosten > Nyheter

Sunday, 27 September, 18:15

GöteborgsPosten - 15 sep 20 kl. 14:31

Kassabrist hotar – då hjälps SHL-klubbarna åtKassabristen kan snabbt bli påtaglig i majoriteten av SHL-klubbarna när publik inte släpps in på matcherna. Bara en handfull klubbar har likvida medel för att klara utgifterna på kort sikt..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
SHL

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kassabrist, hotar, , hjälps, SHL-klubbarna, åt
News55 - 15 sep 20 kl. 14:30

Kassabrist hotar – då hjälps SHL-klubbarna åt

Kassabristen kan snabbt bli påtaglig i majoriteten av SHL-klubbarna när publik inte släpps in på matcherna. Bara en handfull klubbar har likvida medel för att klara utgifterna på kort sikt. Lösningen?

Sydsvenskan - 15 sep 20 kl. 14:30

Kassabrist hotar – då hjälps SHL-klubbarna åt

Bara en handfull klubbar har likvida medel för att klara utgifterna på kort sikt..

Nya Wermlands Tidningen - 15 sep 20 kl. 15:08

Kassabrist hotar – då hjälps SHL-klubbarna åt

Skånskan - 23 apr 16 kl. 06:00

Höjd moms hotar biografen

SVALÖV Förslaget om en rejäl höjning av momsen på biobiljetter kan på sikt leda till att Svalövs biograf slås ut. Det befarar Niclas Nornemark som plöjt ner åtskilliga miljoner ur egen fick för att göra Svalövs bio till vad den är i dag.
– Det här förslaget slår undan fötterna på landsbygdens biografer.

BT - 15 apr 13 kl. 14:26

Sverige tar fajten mot sjörövarna

Ur norra Europas största hamn, Göteborg, går dagligen handelstrafik som passerar utanför Afrikas horn. Piratverksamheten utanför Afrikas horn är inte bara ett symptom på Somalias instabilitet, utan speglar den oro som finns i stora delar av Östafrika. Från att ha handlat om verksamhet som varit kustnära och knuten till Adenviken, har piraterna tagit sig längre ut och hotar sjöfart ända bort till den indiska kusten.

Cornucopia - 04 jun 15 kl. 16:55

Risk för inbördeskrig i Gaza? IS vs Hamas?

Islamiska staten är på väg att etablera sig i Gaza. Efter att Hamas ingripit mot IS följeslagare och samlingsplatser hotar IS nu med krig.

Både Hamas och IS är sunnimuslimer, så i princip hela Gazas befolkning, utom ca 0.

Sydsvenskan - 18 feb 16 kl. 19:37

Flyktingar i EU. Solidaritet kan inte vara enkelriktad.

Moderaterna har rätt: det är dags för statsminister Stefan Löfven (S) att tuffa till sig när EU diskuterar lösningar på flyktingfrågan.Ett gemensamt problem kräver en gemensam lösning. Solidaritet, för att använda ett slitet ord.

YLE - 21 feb 16 kl. 08:27

Apati, ångest och fylla – många studerande behöver hjälp

Sviktande mental hälsa är det vanligaste hälsoproblemet bland högskolestuderande i Finland. Inget kroppsligt fel hotar studieframgången lika mycket som psykisk ohälsa. Effektivitetstänket har glidit neråt från arbetsplatserna till läroinrättningarna.

Skånskan - 16 maj 19 kl. 12:29

Musterielösning med Anonymouse

Imorgon är de anonyma mössen tillbaka med nya upptåg i Malmö. Och då hotar en kattastrof.Exakt vad det handlar om är naturligtvis okänt men för ovanlighetens skull har Anonymouse meddelat i förväg att man kommer att hitta på någonting.

Skånskan - 08 mar 20 kl. 08:00

Digitala brott allt vanligare i nära relationer

Digitalt våld När Anna hade lämnat sin våldsamma man som och sökt sig till ett skyddat boende tyckte hon att det var märkligt att han dök upp på flera av de platser där hon befann sig. Det visade sig då att han hade satt in en dold spionapp i hennes telefon och hon tvingades byta telefon.Anna är en av många kvinnor och i vissa fall även män som har drabbats av det digitala våldet, ett växande problem i nära relationer men också bland ungdomar som utsätts för olika former av förföljelser och trakasserier.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.