SR > Nyheter

Saturday, 26 September, 05:11

SR - 15 sep 20 kl. 22:03

Trump: ”Fler arabländer kommer att följa”Ikväll skrev Israel och gulfstaterna Förenade Arabemiraten och Bahrain under ett avtal om en normalisering av relationerna mellan länderna. Den historiska överenskommelsen undertecknades vid en ceremoni utanför Vita huset och president Donald Trump sa att det är ett stort steg mot fred och välstånd i regionen..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Israel, Förenade Arabemiraten, Bahrain, Vita, Donald Trump

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trump, Fler, arabländerkommer att , följa
Expressen - 15 jan 18 kl. 16:43

MUF-ledarens krav på Kristersson: Sälj vapen till fler länder

SÄLEN. Muf-ordföranden Benjamin Dousas kaxiga utspel på försvarskonferensen i Sälen: – Om Ulf Kristersson blir statsminister borde Sverige sälja vapen till fler länder.Ungdomsförbundet kräver därmed att M-ledaren stoppar de skärpta reglerna som väntas träda i kraft i april i år.

SVT - 31 jul 18 kl. 00:33

Trump: Andra länder borde följa Italiens exempel

Italien fick beröm för sin nya migrationspolitik när USA:s president Donald Trump mötte Italiens premiärminister Giuseppe Conte. De båda ledarna diskuterade bland annat situationen i Libyen..

Supermiljöbloggen - 13 sep 17 kl. 13:09

Allt fler länder förbjuder fossildrivna bilar

Kina meddelade i dagarna att man planerar ett förbud mot diesel- och gasdrivna bilar. Landet väljer därmed att styra in på samma fossilfria väg som flera andra länder.  Bilindustrin chockades när Kina, världens enskilt största nybilsmarknad, i lördags signalerade att man arbetar för ett totalförbud mot produktion och försäljning av nya bilar med förbränningsmotorer.

SvD - 26 sep 15 kl. 11:05

Bilbasen: "Risk att fler länder stoppar Volkswagen"

Att myndigheter i Schweiz har stoppat all nyförsäljning av Volkswagen-bilar i landet banar väg för att andra länder kommer följa efter med ett förbud. Det tror Bertil Moldén, vd för branschorganisationen Bil Sweden..

Expressen - 29 aug 16 kl. 04:45

Fler länder kan snart införa slöjförbud

Flera europeiska länder kan snart ha förbud mot burka och niqab, visar en genomgång som Aftonposten har gjort. – Jag tror att land efter land kommer att följa efter, säger experten Njål Høstmælingen..

Dagensanalys.se - 20 nov 17 kl. 11:38

Allt fler använder header bidding – avslöjar ny rapport från PubMatic

Rapporten Quarterly Mobile Index (QMI), visar att allt fler publicister globalt börjar sälja digitalt annonsutrymme med header bidding. Rapporten  Quarterly Mobile Index (QMI), från annonsplattformen PubMatic, visar också att antalet mobila PMP-visningar ökade med 75% på PubMatics plattform, jämfört med samma tidsperiod förra året. Det innebär en ökning sju kvartal i rad.

YA - 09 jul 18 kl. 19:00

Köttöverskott i torkans spår – allt fler bönder desperata

Torkan gör att det inte finns mat till lantbrukets djur. Och utan mat kan man tvingas till nödslakt. Men det finns ingen avsättning för mer kött.

DN - 09 jun 14 kl. 10:10

Fler använder mobilen för fondaffärer

Möjligheten att kunna använda mobilappar för att göra fondaffärer blir allt vanligare. Men hos flera stora aktörer går det inte att köpa och sälja fonder, visar DN:s genomgång. – Användarna förväntar sig att alla funktioner ska finnas i mobilen, säger Susanne Bergh på Länsförsäkringar..

Sydsvenskan - 01 apr 17 kl. 00:51

Fler länder uppmanas protestera mot Venezuela

Peru uppmanar andra att följa landets exempel och dra hem sina ambassadörer från Venezuela i protest mot den "auktoritära" ogiltigförklaringen av parlamentet. Under fredagen har det varit kraftiga protester i Venezuela mot beslutet att Högsta domstolen.

BT - 01 apr 17 kl. 00:51

Fler länder uppmanas protestera mot Venezuela

Peru uppmanar andra att följa landets exempel och dra hem sina ambassadörer från Venezuela i protest mot den "auktoritära" ogiltigförklaringen av parlamentet.(TT).

Fler nyheter från SR

SR - 5 minuter sedan

Stora hälsorisker när världens största våtmarksområde brinner

Storbranden i världens största våtmarksområde, Pantanal i Sydamerika, fortsätter. Nu varnar experterna för omfattande hälsoeffekter för befolkningen i regionen..

SR - 45 minuter sedan

Billigare och snabbare virustest utvecklat av svenska forskare

Svenska forskare har tagit fram ett snabbtest för att upptäcka om en person är smittad av coronaviruset..

SR - 5 timmar sedan

Tusentals demonstrationer för klimatet

Runt om i världen hölls idag över tretusen aktioner för klimatet. Det var klimatrörelsen Fridays For Futures första fysiska manifestationer sedan coronapandemin satte stopp för demonstrationer. Störst uppslutning var det i Tyskland..

SR - 6 timmar sedan

Polen stänger alla kolgruvor till 2049

Polen kommer stänga landets kolgruvor till år 2049. Det kom regeringen och fackföreningarna överens om i dag..

SR - 7 timmar sedan

Minst 20 döda i flygkrasch

Minst 20 personer omkommit i Ukraina efter att ett militärflygplan kraschat, rapporterar AFP..

SR - 8 timmar sedan

Köfuskarna har hittats – ”Kan finnas fler”

Universitets- och högskolerådets tekniker har hittat de personer som fuskat sig förbi högskoleprovets kösystem på nätet, enligt högskoleprovets nationella samordnare Peter Honeth. 89 personer som fuskat sig förbi kön har identifierats..

SR - 10 timmar sedan

Försvarsministern: Finns möjlighet till samsyn med M och KD

Försvarsminister Peter Hultqvist säger att det finns en möjlig samsyn om försvarets finansiering fram till år 2025. S, MP, L och C har en överenskommelse redan, men nu hoppas försvarsministern att beskeden från KD och M gör att förvarets pengar är säkrade till 2025..

SR - 11 timmar sedan

Danmark förlänger coronarestriktioner

I Danmark kommer restriktionerna för att stoppa spridningen av coronaviruset förlängas till 18 oktober, efter beslut i regeringen..

SR - 11 timmar sedan

Expert: Svårt hålla fast vid nya coronarutiner

Coronasmittan ökar igen. Enligt Folkhälsomyndigheten har svenskarna blivit sämre på att följa restriktioner om att hålla avstånd och inte samlas i stora grupper..

SR - 11 timmar sedan

Inget minnesmärke vid Utöya till 10 årsdagen av terrordådet

Bygget av ett nationellt minnesmärke efter terrordådet på Utöya i Norge stoppas. Flera boende vid Utöya har protesterat mot bygget och idag fick de stöd i den första rättsliga instansen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.