Expressen > Nöje

Sunday, 20 September, 23:05

Expressen - 15 sep 20 kl. 21:58

Nadja och Nova går vidare i IdolKvalveckan i ”Idol” är i gång och två nya namn är klara för fredagens kvalfinal.Nadja Holm och Nova Luther vann i kvällens program och är därmed kvar i tävlingen..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Nova, Idol, Holm, Nova Luther

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nadjaoch , Nova, går, vidarei , Idol
Barometern - 06 dec 13 kl. 09:34

Nova får 7,5 miljoner till Äspöforskning

Nova får ytterligare 7,5 miljoner kronor av mervärdespengarna för att vidareutveckla forskningsinfrastrukturen vid Äspölaboratoriet inför SKB:s avveckling där. Det presenterade kommunen, Nova och SKB på en presskonferens under torsdagen. Därmed gav årets sista sammanträde i styrgruppen för mervärdessatsningar Oskarshamns kommun 9,8 miljoner kronor.

GöteborgsPosten - 20 okt 16 kl. 16:18

Nadja, 47, sprider vidare det glada budskapet

Det var en helt vanlig onsdag då Nadja Lindh, 47, skulle in och handla i matvarubutiken tvärs över gatan, som lappen på dörren kom till kännedom. - Vi bör lyssna mer på barnen, de är många gånger klokare än vuxna, säger hon..

YLE - 12 apr 14 kl. 13:13

Boström vidare – Portin och Simosas ute

Finlands damer lyckades på bred front i sprintkvalet i orienterings-EM i Portugal och hela den deltagande sextetten tog sig vidare till final. Däremot överlevde endast två av sex blåvita herrar kvalet. Mårten Boström och Severi Kymäläinen knep finalplats, medan bland annat Fredric Portin och Otto Simosas blev utslagna.

Barometern - 10 feb 19 kl. 16:47

Ölandsryttare vidare till Scandinavium: ”Siktar på final”

33 tävlande men bara två semifinalplatser. Ölandsryttarna Nova Nilsson och Meia Löfberg drog det längsta strået. – Nu vill man gärna gå till final också, säger segraren Nova Nilsson..

Aftonbladet - 25 jun 20 kl. 12:42

Nova Miller, 18 flyttade till Los Angeles – men coronan ställde in allt

▸ Nova Miller, 18, flyttade till Los Angeles för att satsa vidare på artistkarriären..

YA - 24 dec 15 kl. 03:00

Fotbollen lever vidare

Nova Academy har tagit bort fotbollsprogrammet från sitt utbud, men fotbollsträningen kommer istället att erbjudas alla elever, före skolstart. Om intresset finns..

Sydsvenskan - 26 aug 11 kl. 13:27

I väntan på The Ark

Foto: Göran Olsson
Nadja Törnlund var först på plats inför kvällens spelning med The Ark. Inte så konstigt, klockan var bara halv fyra när hon lade ut sovsäcken framför scenen i morse.
För 16-åriga Nadja Törnlund från Lund har idolerna i The Ark varit en stark bidragande orsak till att hon lärt känna en av sina närmaste vänner, Sara Viberg, 37.

YLE - 22 sep 14 kl. 04:19

"Allt fler har det allt sämre"

Att den ekonomiska situationen har fortsatt att försämras märks vid socialbyråerna. De arbetslösa blir fler och i familjer som drabbas hårt ekonomiskt mår man sämre. Det säger chefen för socialarbete i Vasa stad, Nadja Suomela.

YA - 18 jul 14 kl. 11:33

Gospelkör tar ton mot rasism

Foto: Hanna F.Ellborg
Dagen före valet. Då ger den nybildade sydskånska kören Gospel mot rasism sin premiärkonsert i Simrishamn.

Kristianstadsbladet - 12 mar 14 kl. 07:13

Älgars kärlekskorridor allt närmare


Det ser allt ljusare ut för en kanadensisk miljö- och djurstödsgrupps plan för att, med skattemyndigheternas hjälp, samla ihop land för att hjälpa älgbeståndet att överleva.The Nature Conservancy of Canada söker marker mellan de östliga provinserna Nova Scotia och New Brunswick för att upprätta en landkorridor för de vilda djuren. Förhoppningen är att älgarna i New Brunswick ska vandra till Nova Scotia och där para sig - eftersom Nova Scotias älgstam är utrotningshotad.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.