Aftonbladet > Nyheter

Sunday, 20 September, 22:47

Aftonbladet - 15 sep 20 kl. 21:31

Raketer mot Israel när fredsavtal tecknades▸ I samma stund som fredsavtalet undertecknades i Washington avfyrades två raketer från Gaza mot Israel..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Israel, Washington, Gaza

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Raketermot , Israelnär , fredsavtal, tecknades
SR - 07 aug 17 kl. 20:29

Jordanien rasar mot Israel – fredsavtal kan vara i fara

I dag besöker Jordaniens kung Abdullah palestiniernas huvudstad Ramallah på Västbanken. Besöket kan ses som det senaste draget i den konflikt om Tempelberget i Jerusalem som började för drygt tre veckor sedan. Konflikten har drastiskt försämrat förbindelserna mellan Israel och Jordanien..

Kristianstadsbladet - 26 okt 14 kl. 22:39

Jordanien varnar om fredsavtal


Jordanien varnade på söndagen Israel att fredsavtalet mellan länderna hotas om Israel fortsätter bygga bosättningar på ockuperad mark, och ändrar den religiösa statusen för en muslimsk helgedom i Jerusalem.Walid Obeidat, Jordaniens ambassadör i Israel, utfärdade varningen vid ett tal vid ett evenemang med anledning av avtalets 20-årsjubileum. Frågan om religiös status gäller ett område i närheten av al-Aqsa-moskén som i dag administreras av palestinska myndigheter.

BT - 26 okt 14 kl. 22:39

Jordanien varnar om fredsavtal

Jordanien varnade på söndagen Israel att fredsavtalet mellan länderna hotas om Israel fortsätter bygga bosättningar på ockuperad mark, och ändrar den religiösa statusen för en muslimsk helgedom i Jerusalem. Walid Obeidat, Jordaniens ambassadör i Israel, utfärdade varningen vid ett tal vid ett evenemang med anledning av avtalets 20-årsjubileum. Frågan om religiös status gäller ett område i närheten av al-Aqsa-moskén som i dag administreras av palestinska myndigheter.

Dagen - 16 feb 12 kl. 03:00

Fredsavtal nu - för Israels bästa

Det finns mycket vi är överens om i utrikespolitiken, konstaterade Carl Bild (M) när den svenska riksdagen i går diskuterade regeringens utrikespolitiska deklaration. Ingen sa emot honom på den punkten. Däremot fick regeringen kritik från en samlad opposition för sin Mellanösternpolitik.

BT - 27 jul 14 kl. 08:45

Nya raketer mot Israel

Israel har förlängt det humanitära stoppet för striderna i Gaza ännu ett dygn, på begäran av FN. Hamas har avvisat en förlängning och nya raketer har skjutits mot Israel.Varningssirener ljöd i södra och centrala Israel under morgonen.

BT - 26 jul 14 kl. 23:43

Nya raketer mot Israel

Israel har förlängt det humanitära stoppet för striderna i Gaza ännu ett dygn, på begäran av FN. Hamas har avvisat en förlängning och nya raketer har skjutits mot Israel. Varningssirener ljöd i södra och centrala Israel under morgonen.

Dagen - 13 mar 12 kl. 03:00

Eskalerande våld i Gaza och Israel

JERUSALEM. Den blodiga konfrontationen i Gaza och södra Israel fortsatte i går för fjärde dagen i rad. I de värsta våldsamheterna på snart ett år attackerade israeliskt flyg, medan palestinier sköt 100-tals raketer.

BT - 08 aug 14 kl. 07:38

Raketer avfyrades efter vapenvilan

Nya raketer avfyrades mot Israel från Gaza strax efter att den 72 timmar långa vapenvilan mellan Hamas och Israel gick ut klockan sju på fredagsmorgonen, svensk tid. Samtalen om en ny vapenvila fortsätter. Israeliska tv-kanalen Channel 2 rapporterar att varningssirener ljöd i Ashkelon i södra Israel, skriver nyhetsbyrån Reuters.

BT - 08 aug 14 kl. 07:36

Raketer avfyrades efter vapenvilan

Nya raketer avfyrades mot Israel från Gaza strax efter att den 72 timmar långa vapenvilan mellan Hamas och Israel gick ut klockan sju på fredagsmorgonen, svensk tid. Samtalen om en ny vapenvila fortsätter. Israeliska tv-kanalen Channel 2 rapporterar att varningssirener ljöd i Ashkelon i södra Israel, skriver nyhetsbyrån Reuters.

BT - 08 aug 14 kl. 12:45

Israel drar sig ur förhandlingar

Israel drar sig ur de förhandlingar som pågår i Kairo om en långsiktig vapenvila mellan Israel och de väpnade grupperna i Gaza. "Israel kommer inte att förhandla under eldgivning", sade en källa som vill vara anonym till AFP.Nya raketer avfyrades mot Israel från Gaza på fredagsmorgonen och Israel besvarade beskjutningen med flygbombningar, efter att tidsfristen för det 72 timmar långa eldupphöret gick ut utan att ett mer varaktigt avtal kunde slutas.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.