Expressen > Nyheter

Tuesday, 22 September, 09:33

Expressen - 15 sep 20 kl. 21:30

Jimmie Åkesson efter Expressens avslöjande: Min uppgift är att hålla rentSverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson kommenterar nu Expressens reporter David Baas avslöjande om SD-politikern Dennis Asklings rasistiska och nazistiska chattkommentarer. – Min uppgift är att hålla rent när sådant här uppdagas och det arbetet menar jag att vi sköter så gott vi kan, säger Jimmie Åkesson till Aktuellt, och tackar Expressen för avslöjandet. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Åkesson, Expressens, Jimmie Åkesson, David Baas, SD, Dennis Asklings, Aktuellt, Expressen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jimmie, Åkessonefter , Expressens, avslöjandeMin , uppgiftär att , hålla rent
Expressen - 03 feb 16 kl. 12:50

Utreder SD-mejlen efter Expressens avslöjande

Nu sätts utredningsåtgärder in i målet mot SD-riksdagsmannen Martin Kinnunen efter Expressens avslöjande. De hemliga SD-mejlen fanns inte med i utredningen. – Jag kommer att komplettera förundersökningen i syfte att klargöra frågan om mejlen, säger vice chefsåklagare Jakob Holmberg till Expressen..

Expressen - 30 mar 17 kl. 06:15

Ultragyn hårdgranskas efter Expressens avslöjande

Efter Expressens avslöjande går Stockholms läns landsting i dag ut med att de beslutat göra en utvidgad granskning av Ultragyn. Kliniken kallas till möte om de preliminära resultaten av undersökningen. Ultragyn har registrerat felaktiga åtgärdskoder, dessutom saknas korrekta medicinska indikationer journalförda i vissa fall, konstaterar landstinget i ett pressmeddelande..

Expressen - 04 feb 20 kl. 15:05

Damberg efter Expressens avslöjande: ”Kriminellt”

Efter Expressens avslöjande om att döde IS-terroristen Michael Skråmos svärmor Ulrika Pape, 48, försöker samla in pengar till IS-fångar i Syrien – nu kommer inrikesminister Mikael Damberg (S) att fråga Säpo om fallet. – Av det jag läst hittills så verkar det som att personen i fråga har samlat in pengar till terrorverksamhet. Det är kriminaliserat i dag, säger han.

Expressen - 06 apr 17 kl. 21:59

SD-revisor utreds efter Expressens avslöjande

Sverigedemokraternas revisor Mikael Jannert granskas nu av Revisorsinspektionen efter Expressens avslöjanden. Utredningen kan leda till att han förlorar sin revisorslicens. Samtidigt fortsätter SD-ledaren Jimmie Åkesson - som undertecknade årsredovisningen med de förfalskade uppgifterna - att tiga.

Expressen - 05 sep 18 kl. 14:12

SD-politiker tvingas avgå efter Expressens avslöjande

Nu tvingas SD-politikern Bo Hofvander lämna partiet.Detta sedan Expressen avslöjat att han spred hatiska kommentarer på nätet.– Det är ju sällsynt obegåvat och osmakligt, säger Jimmie Åkesson till SVT:s Morgonstudion.

Dagens Media - 14 okt 13 kl. 10:26

Expressens "avslöjande" ? Jimmie Åkessons katt är fejk

I dag "avslöjar" Expressen att katten på omslaget till Jimmie Åkessons bok "Satis Polito" är inklippt. Bakom nyheten står två av tidningens mest erfarna grävare..

Expressen - 22 mar 14 kl. 21:15

Expressen-avslöjande om Avpixlat prisat

Expressens avslöjande om det anonyma näthatet på sajter som Avpixlat belönades på lördagen med en guldspade. – Vi är glada och stolta över att juryn har valt att belöna den här granskningen, säger Expressens grävchef Christian Holmén..

Expressen - 06 sep 18 kl. 16:53

Tre politiker får lämna – efter Expressens nya avslöjande

Tre politiker - två från SD och en från M - tvingas nu lämna sina kandidaturer och förtroendeposter efter Expressens avslöjande under torsdagen.– Det är upprörande och djupt beklagligt. Personens kommentarer är något som vi moderater absolut inte står bakom.

Expressen - 14 dec 12 kl. 10:03

Ilska efter Expressens snusavslöjande

Expressens avslöjande om EU-ordföranden Barrosos hot mot Sverige har väckt stor ilska i Bryssel. EU-kommissionens talesperson rasar mot att Expressen beskriver en "intern remiss" som ett hemligt brev..

Expressen - 14 dec 12 kl. 10:03

lska efter Expressens snusavslöjande

Expressens avslöjande om EU-ordföranden Barrosos hot mot Sverige har väckt stor ilska i Bryssel. EU-kommissionens talesperson rasar mot att Expressen beskriver en "intern remiss" som ett hemligt brev..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.