Nyan > Svenskfinland

Tuesday, 22 September, 19:06

Nyan - 15 sep 20 kl. 21:12

Inga ljus i trafikenVid kvälls- och nattpasset måndag–tisdag var polisen speciellt uppmärksamma på att kontrollera belysningen på fordon i trafiken. Två förare som körde helt utan körljus fick böter misstänkta för äventyrande av trafiksäkerheten. Tre andra förare fick böta för att felaktigt använt dimljus inne i Mariehamn. – Varför inte gå ett varv runt bilen vid tillfälle och se om allt lyser, fixa den där cykellampan som man tänkt på så länge och barnens mopeder, har de lampor och däck i skick? skriver polisen i sitt pressmeddelande.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Mariehamn, Nyan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inga, ljusi , trafiken
Nerikes Allehanda - 26 sep 13 kl. 08:17

Chefen: "Inga problem - trafiken flyter"

Tidigt på torsdagsmorgonen besiktigade personal från gata/park-avdelningen trafiksituationen vid Skebäcksbron. - Inga problem - trafiken flyter, säger Gösta Eriksson, verksamhetschef, till NA..

Corren - 04 nov 16 kl. 07:30

Därför blir det inga ljus i ån

Det blir inga ljusbåtar i Stångån i helgen..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

De är då inga ljus

Det råder ett mycket dåligt trafikbeteende i Kristinehamn. Det har NKP:s ”Lusen” uppmärksammat i sina två senaste krönikor, och jag instämmer till fullo med det..

YLE - 07 aug 17 kl. 14:23

Så här använder Svenska Yles läsare mobilen i trafiken

Vi frågade tidigare ifall ni använder mobilen då ni kör, trots att det är olagligt. Det visade sig vara en fråga som engagerade er, och vi tackar alla som svarade på vår enkät! Några av er hade råkat ut för olyckor på grund av att de petade på mobilen då de körde.

YLE - 06 mar 17 kl. 15:49

Kan bli dyrt att klåpa i trafiken

En reform av vägtrafiklagen är som bäst på remissrunda och om det blir grönt ljus för lagreformen i riksdagen kan en hel del småförseelser stå dig dyrt. Att köra utan bilbälte ska kosta 70 euro och att köra mot rött ljus 100 euro. Som det nu är uppbärs alltid dagsböter av en bilist som kör mot rött ljus.

YLE - 06 maj 15 kl. 15:02

Bonden: Vi har all rätt att vara i trafiken

Då jordbrukaren ska ta sig från en åker till en annan är det barnen som kan komma i kläm i trafiken. Det varnar jordbrukaren Börje Wikner i Kyrkslätt för. Vi vill ju vara så lite som möjligt i trafiken.

Sydsvenskan - 14 jan 12 kl. 06:30

Inga miljonböter för sjukhuset Krock stängde E6 - tre skadade

Det blev inga miljonböter till Skånes universitetssjukhus efter Arbetsmiljöverkets inspektion i torsdags. Men akutchefen varnar för att patienterna drabbas om de måste läggas i fel rum. Minst tre personer skadades i går vid en olycka på E6 vid Vellinge norra, då en lastbil körde in i en buss.

Posh24 - 09 sep 12 kl. 12:01

Kendall och Kylie Jenner om att växa upp i offentlighetens ljus: "Det finns inga rum för misstag!"

Om man växer upp med hela världens ögon på en måste man lära sig en hel del om press. Systrarna Kendall och Kylie Jenner vet onekligen hur det är att växa upp i offentlighetens ljus i omåttligt populära reality-serien 'Keeping up with the Kardashians' och har nyligen talat om om de svårigheter som medföljer att ständigt vara offentliga personer. Det svåraste av allt är att aldrig tillåtas att göra misstag: "Vi är ungdomar som växer upp, vi gör misstag och lär oss ifrån dem, och det är jobbigt för att för oss finns det inget rum för misstag utan att folk påpekar det", berättar Kendall.

BT - 16 jun 11 kl. 00:25

Rött ljus för ministerns trafikförslag

Dagens Nyheter kunde i måndags rapporterade att flera politiker i Stockholms stad vill göra det lagligt att cykla mot rött. Dagen efter kunde landets tidningar berätta att infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärd tycker att det är en bra idé. Hon umgås även med tanken på att låta bilister göra samma sak.

Kristianstadsbladet - 12 dec 11 kl. 06:30

Planer finns - men inga pengar

Foto: Peter Åklundh
Långebro är hårt belastat av trafiken. Men Kristianstads kommun har planer för hur man ska kunna styra om trafiken och få ett bättre flöde. Bland annat planeras en rondell och en ny väg bakom företagsområdet på Rörvägen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.