DN > Nyheter

Monday, 28 September, 10:22

DN - 15 sep 20 kl. 20:24

”Fick jag välja själv skulle jag inte gå ut alls”Anna, 30, har torgskräck – som förstärkts av pandemin • Lämnar nu knappt lägenheten..
Läs mer på DN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fick jag väljasjälv skulle jag inte , , ut alls
Skånskan - 02 jul 18 kl. 17:29

Dags för allsång för barn och vuxna

Skurup I kväll är det dags för allsång i Stadsparken i Skurup och nytt för i år är att det även blir en allsång för barn.Klockan 18 börjar barnallsången. Då kommer musikern Karin Holmström med familj att spela upp en kortare variant av föreställningen ”Hunden Rund planterar”.

Barometern - 14 jun 14 kl. 10:08

Rätten att välja har kommit för att stanna

Vad tycker svenska folket egentligen om valfrihet? Att döma av den allmänna debatten: inte alls. Och att döma av hur somliga partier tolkar opinionen, finns det stora ­stödet att vinna på misstänkliggörande- och avskaffandelinjen.

Barometern - 14 jun 14 kl. 10:08

Rätten att välja har kommit för att stanna

Vad tycker svenska folket egentligen om valfrihet? Att döma av den allmänna debatten: inte alls. Och att döma av hur somliga partier tolkar opinionen, finns det stora stödet att vinna på misstänkliggörande- och avskaffandelinjen.

Uppsalanyheter.se - 07 jul 16 kl. 00:35

Recension: Inkluderande, somrigt och stämningsfullt på ABBA-allsången

För sjätte året i rad genomfördes Parksnäckans ABBA-allsång med självklara allsångsledaren Anna-Karin "ako" Nytell Oldeberg och gästartisten Meta Roos, det blev en varm kärleksfull och inkluderande afton med massor av allsång.För sjätte året i rad genomfördes Parksnäckans ABBA-allsång med självklara allsångsledaren Anna-Karin "ako" Nytell Oldeberg och gästartisten Meta Roos, det blev en varm kärleksfull och inkluderande afton med massor av allsång.   Det är sjätte året i rad som Parksnäckan bjuder in till ABBA-allsång, ett koncept som självklart bygger på allsång och ABBA-låtar, som allsångsledare ser vi lika självklara Anna-Karin "ako" Nytell Oldeberg.

Skånskan - 12 jun 18 kl. 16:17

Allt från dansband till hiphop i årets allsång

Rappare som Linda Pira och Jireel, dansbandet Sannex, popprinsessan Tove Styrke och Sven-Bertil Taube. När Sanna Nielsen för tredje gången leder Allsången på Skansen får hon sällskap på scenen av en blandad skara artister.
– Och sen kommer jag att spela två instrument i öppningsprogrammet, som jag är jättenervös över, säger hon.

Kristianstadsbladet - 23 jun 14 kl. 10:13

Stora stjärnor i allsångens premiär

En nykomling, en världsstjärna och ett gäng veteraner. "Allsång på Skansen" drar igång med ett späckat schema och det saknas inte stora namn.
James Blunt är kanske namnet som smäller högst, men i "Allsång på Skansen" gäller andra regler än på vanliga scener.

Trelleborgs Allehanda - 23 jun 14 kl. 10:13

Stora stjärnor i allsångens premiär

En nykomling, en världsstjärna och ett gäng veteraner. "Allsång på Skansen" drar igång med ett späckat schema och det saknas inte stora namn.
James Blunt är kanske namnet som smäller högst, men i "Allsång på Skansen" gäller andra regler än på vanliga scener.

Skånskan - 12 jun 18 kl. 16:17

Allt från dansband till hiphop i årets allsång

Sommartraditionen Allsång på Skansen inleds den 26 juni och det första programmet gästas bland annat av Malmöartisten Shirin, som gör debut i det här sammanhanget. Hon släppte sitt första album ”Almost Lover” för ett par veckor sedan och även om hon tidigare tackat nej både till att tävla i Melodifestivalen och Idol var det ett lätt beslut att säga ja den här gången.
– Det känns som ett skönt program att vara med i.

Skånskan - 26 jun 18 kl. 21:24

Lundgren gästade amfiteaterns första allsång

sövde Många hade hittat till allsången i Sövde amfiteater på tisdagskvällen som bjöd på gästartisterna Styfva hattar och före detta kommunalrådet Stefan Lundgren.Allsångsledare Per-Ola Sandberg och lotsade publiken genom kvällen som bjöd på klassiska sommarlåtar. Allt från 34:an, Evert Taubes Sjösala vals, till Gyllene tiders Sommartider.

UT - 23 nov 13 kl. 09:01

Allsång på vinternmed Marie Arturén

Allsång på sommaren är lite av en tradition i Ulricehamn, men nu tar Cityföreningen det till nästa steg. Den 14:e december bjuder man in Marie Arturén till Stora torget för att sjunga allsång med ulricehamnarna. – Vi ville testa en ny grej, någonting som samlar människor.

Skånskan - 12 jul 16 kl. 12:47

Från Karaokecup till Allsången

Hon hade egentligen inte tänkt sjunga karaoke i Klippan, men nu blev det så ändå. Som bekant tog Alexandra Döhle från Staffanstorp hem Klippans Karaokecup och med den vinsten följde en oväntad bonus – att få vara med i SVT:s Allsång på Skansen. I kväll är det dags.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.