Corren > Nyheter

Sunday, 20 September, 00:49

Corren - 15 sep 20 kl. 20:55

Stort intresse för e-sport under pandeminE-sport har fått ett uppsving under coronapandemin. Ju hårdare ett lands restriktioner har varit, desto mer tycks tittandet ha ökat, visar en ny studie..
Läs mer på Corren

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stort, intresseför , e-sportunder , pandemin
News55 - 15 sep 20 kl. 20:50

Stort intresse för e-sport under pandemin

E-sport har fått ett uppsving under coronapandemin. Ju hårdare ett lands restriktioner har varit, desto mer tycks tittandet ha ökat, visar en ny studie. I dag tittar 495 miljoner människor i världen regelbundet på e-sport.

UNT - 15 sep 20 kl. 20:55

Stort intresse för e-sport under pandemin

E-sport har fått ett uppsving under coronapandemin. Ju hårdare ett lands restriktioner har varit, desto mer tycks tittandet ha ökat, visar en ny studie..

SR - 17 jun 20 kl. 08:50

Stort intresse för att stödja forskning om coronaviruset och covid-19

Karolinska Institutet rapporterar att de upplever ett rekordstort intresse för att stödja medicinsk forskning och insatser mot pandemin..

Nerikes Allehanda - 06 apr 20 kl. 10:25

Axel Kjälls analys av övergångsfönstret – och affärerna som försvann: "Fanns ett stort intresse"

Corona-pandemin gjorde att aktiviteten på övergångsmarknaden slog tvärnit. För ÖSK:s del blev det....

UT - 16 maj 20 kl. 16:30

Ovanligt stort intresse för sommarstugor: ”Saknar motstycke”

Antalet spekulanter på fritidshusen i Ulricehamns kommun har skenat i väg sedan pandemin fick fäste i världen och restriktioner om resor infördes. Nu verkar allt fler drömma om ett torp på landet. .

Kristianstadsbladet - 13 jun 20 kl. 05:00

Stort intresse för Nordiska rum – företaget gör succé hos svenskarna

Kunderna väljer Nordiska rum, hos Brobyföretaget säljs det möbler som aldrig förr. En satsning på namnbyte och marknadsföring anses vara de avgörande faktorerna till att företagets omsättning gått upp rejält. Men även pandemin tros ha ett finger med..

YLE - 22 feb 16 kl. 15:40

Stort intresse för Tom Jones och Carola

Biljetterna till Vasa Festival med Tom Jones och Carola Häggqvist som huvudartister har haft god åtgång från första försäljningsdagen på måndag. - En tredjedel av biljetterna gick åt redan under morgontimmarna, säger Tommi Mäki på Vasa Festivals. Mäki berättar också att VIP-biljetterna har sålt bra.

YA - 29 aug 17 kl. 00:01

Stort intresse för seniorsport

Seniorer fyllde sessionssalen när Skåneidrotten informerade om Senior Sport School på måndagen..

BT - 03 sep 18 kl. 16:44

Stort intresse för seniorernas idrottsskola: ”Nerringda”

Senior Sport School, ett idrottsskola för 60-plussare, är en succé – redan innan den har startat. – Vi tvingas tacka tyvärr nej till folk som vill vara med, säger projektledaren Kristine Josephsson..

Barometern - 30 okt 17 kl. 18:07

Stort gensvar på sport- och fritidsenkäten: "Intresset var enormt"

När sport- och fritidskontoret gick ut med en enkät om Nybrobornas önskemål blev gensvaret enormt. 809 svar har kommit in..

BT - 14 maj 12 kl. 00:30

Den smygande pandemin

Hade det handlat om fågel- eller svininfluensan hade vi sett svarta löpsedlar, expertutlåtanden en masse och myndigheter som försökt lugna medborgarna. De multiresistenta bakterierna är också en pandemi, men en smygande sådan. Därför kan de i det tysta skörda ungefär 3.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.