Mobil > Teknik

Tuesday, 22 September, 07:42

Mobil - 15 sep 20 kl. 20:57

Apple samlar tjänster i paketet Apple One och släpper träningstjänstApple Fitness Plus är Apples nya träningstjänst där du ska coachas av experter och få olika typer av hjälp och motivation för din träning. Samtidigt samlar Apple sina tjänster och erbjuder ett paketpris..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
Apple One, Fitness Plus, Apples, Apple

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Apple, samlar, tjänsteri , paketet, Apple, Oneoch , släpper, träningstjänst
IDG - 05 jun 15 kl. 10:10

Visma samlar tjänster hos Esscom


Vismas retaildivision samlar nu sina it-tjänster inom drift, installation, teknisk service och support i ett bolag, Visma Esscom..

IT24 - 05 jun 15 kl. 10:10

Visma samlar tjänster hos Esscom


Vismas retaildivision samlar nu sina it-tjänster inom drift, installation, teknisk service och support i ett bolag, Visma Esscom..

DI - 21 feb 18 kl. 13:07

Google samlar betaltjänster

Google väljer att samla alla sina betaltjänster under det nya paraplyt Google Pay, enligt ett blogginlägg..

Mobil - 25 mar 19 kl. 20:12

Apple storlanserade tjänster

I Apples bredsida av innehållstjänster är det framför allt streamingtjänsten för egna TV-serier som är aktuell för Sverige..

Nyan - 18 jun 13 kl. 12:00

Apple ännu inte på svenska

Apples tjänster i Finland går ännu inte att fås på svenska.
Som Nyan berättat tidigare kontaktade näringsminister Fredrik Karlström (Ob) Apple med anledning av att svenskan plötsligt försvann från till exempel App Store och Itunes i början av maj. Karlström fick då beskedet att det var ett misstag att det svenska språket slopades från Apple Finlands tjänster på nätet och att det skulle tas tillbaka inom kort.

PrivataAffärer - 15 sep 20 kl. 22:07

Apple: Ny smartwatch och nytt digitalt erbjudande

I stället presenterade teknikjätten andra nya produkter under sitt virtuella lanseringsevenemang på tisdagen. Bolaget lanserade den sjätte upplagan av sin smartklocka som nu bland annat kan mäta syresättningen i blodet. Apple presenterade även en uppdatering till Ipad-serien.

Dagensanalys.se - 24 okt 17 kl. 11:31

Google vill också konkurrera med betaltjänster

Samsung och Apple har båda sina Pay-tjänster, och Google vill så klart inte hamna på efterkälken. Därför skapar de nu sin egen betaltjänst, Pay with Google, som samlar ihop alla de kort du har i ett gemensamt gränssnitt. Pay with Google utgår från de kort du redan har registrerade på bland annat Playbutiken, YouTube och på Android Pay.

Cornucopia - 27 aug 14 kl. 13:33

SVT kastar in handduken: Nu på Apple TV

SVT har nu släppt en app till Apple TV, något de tidigare sagt att de inte skulle göra.

Tidigare hette det, citat SVT:s Erik Hedin:"Hej Ulf, Daniel och alla andra som är glada för att TV4 nu finns som app i Apple TV.
SVT har sedan flera år en annan strategi än flera av våra kommersiella konkurrenter.

Dagens PS - 07 maj 19 kl. 09:34

Microsoft ska utmana Amazons molntjänster

Dagens techbrief har lite av allt: molntjänster, elscootrar och en liten kaffemuggsblunder.  TECHBRIEF – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe. Microsoft ska utmana Amazons molntjänst på riktigt  Under 2019 ska företaget satsa hårt på molnet, säger vd Satya Nadella enligt CNET.

Cornucopia - 13 feb 15 kl. 10:11

Apple vs Android - skillnaden mellan monopol och fri marknad

Business Insider uppmärksammar att det i princip bara finns ett bolag som faktiskt tjänar pengar på smartphoneförsäljning, och det är Apple. Av de samlade vinsterna på smartphones, oräknat kringtjänster, så tar Apple 93%.
Androidtelefontillverkarna säljer visserligen fler telefoner, men gör marginella vinster.

Cornucopia - 15 apr 15 kl. 15:41

Systemet från helvetet - Apple iCloud och familjedelning

Apples ekosystem av integrerade molntjänster är förstås förträffligt. Ända till ett litet speciellt use case inträffar, med fullständigt absurda kaskadkonsekvenser som krävde timslångt telefonsamtal med Apple Support och sjuttioelva olika experter inblandade.
Till sitt Apple-ID måste man generellt ha ett konto- eller kreditkort kopplat, för att t ex alls kunna ladda ner appar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.