Expressen > Nyheter

Monday, 21 September, 15:10

Expressen - 15 sep 20 kl. 20:54

Facebook och Google blir utsläppsfriaStorföretagen vill göra sig kvitt utsläppen. Microsoft och Apple har tidigare gått ut och meddelat att de siktar på att bli helt utsläppsfria. Nu har även Facebook och Google kommunicerat att de följer deras exempel, rapporterar The Guardian..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Google, Apple, Facebook, The Guardian

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Facebookoch , Googleblir , utsläppsfria
Nyteknik - 11 maj 20 kl. 06:59

Deras jetmotor skapar plasma – öppnar för utsläppsfria flygningar

Kinesiska forskare har presenterat en jetmotor-prototyp som skapar plasma med hög temperatur direkt ur trycksatt luft. Lösningen kan öppna för utsläppsfria flygningar..

YLE - 11 sep 13 kl. 04:47

Bråk om utsläpp bromsar utvecklingen

De allt strängare utsläppskraven på Östersjön är ett gissel för rederierna, men kan vara en guldgruva för bolag med gröna teknologilösningar. Den stora frågan är när man enas om tidtabellen för de nya reglerna. Det omtalade svaveldirektivet har redan satt hård press på rederierna som tvingas både rena avgaser och på sikt använda allt renare och dyrare bränslen.

DI - 10 aug 19 kl. 07:27

Oslos nya mål: Nästan utsläppsfritt 2030

I en satsning som kallas den mest ambitiösa bland alla världens storstäder vill Oslo minska sina koldioxidutsläpp med 95 procent under de kommande elva åren. Bland annat ska alla fordon i den norska huvudstaden vara "utsläppsfria"..

Nyteknik - 12 aug 19 kl. 10:22

Oslo ska minska utsläppen med 95 procent – på 10 år

I en satsning som kallas den mest ambitiösa bland alla världens storstäder vill Oslo minska sina koldioxidutsläpp med 95 procent under de kommande elva åren. Bland annat ska alla fordon i den norska huvudstaden vara ”utsläppsfria”..

Nya Wermlands Tidningen - 05 jan 17 kl. 06:00

Tillåt utsläppsfria zoner

Dalarnas tidningar - 06 feb 19 kl. 07:15

Ledare: I framtiden kan vi "tanka" med vattenkraft - fel att införa ny skatt på utsläppsfria bilar

Den svenska bilparken kommer att förändras kraftigt de kommande åren. Orsaken är den....

Kristianstadsbladet - 26 jun 14 kl. 08:00

Det älskade körkortet

Foto: Bertil Ericson / TT
Bilsamhället påstås vara ett utvecklingssteg i fel riktning. Nu ska i stället kollektivtrafik vara den enda vägen. Tillåt mig att tvivla, skriver debattskribenten Pontus Lindberg (M).

YLE - 19 nov 16 kl. 07:00

Elbilar - vågar vi ta det stora språnget?

Blir det skatterabatt för utsläppsfria tjänstebilar? Eller reda pengar i handen på den som köper en elbil? Nästa vecka vet vi.

YLE - 16 feb 17 kl. 08:44

Varför betala skatt för elbilar, när båtar och motorcyklar skonas?

När planerna på att införa en båtskatt och en motorcykelskatt nu har slopats, inställer sig frågan varför man ska betala skatt för miljövänliga elbilar. Beskattningen av elbilar ger nämligen staten endast fickpengar. "Regeringen var enig i sitt nödvändiga beslut att avstå från båt- och motorcykelskatten.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.