Aftonbladet > Nyheter

Monday, 28 September, 11:24

Aftonbladet - 15 sep 20 kl. 20:53

Polisen: ”Kommer in nya tips om var Wilma kan finnas”▸ Tishko Ahmed, 23, dömdes till livstids fängelse för mord på 17-åriga Wilma Andersson..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Wilma, Ahmed, Wilma Andersson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: PolisenKommer in nya , tipsom var , Wilmakan , finnas
BT - 24 okt 12 kl. 10:19

Misstänkt tjuv greps - nu söker polisen tips om dieselstölder

Polisen vill ha tips om dieselstölder under det senaste dygnet sedan en misstänkt dieseltjuv gripits vid Målsryd. Tidigt på onsdagsmorgonen hade en anmälan gjorts om en stöld under natten som skulle kunna ha samband med den misstänkte mannen. Men polisen hoppas på tips om andra tillgrepp som skulle kunna kopplas till honom.

Expressen - 02 okt 13 kl. 11:39

Rånade olycksoffer ? nu söker polisen tips

Kvinnan trodde att de fyra männen skulle hjälpa henne efter att hon voltade med bilen. Men i stället ryckte de upp dörren och stal hennes värdesaker. Nu vädjar polisen efter tips kring gärningsmännen.

Polisen - 28 apr 11 kl. 11:25

Polisen finns ute på Valborg

Valborg är en av de helger som ungdomar traditionellt dricker mycket alkohol och många lockas att pröva alkohol för första gången. Polisen kommer att finnas på platser där ungdomar rör sig för att förebygga problemet..

Polisen - 13 okt 11 kl. 14:54

Polisen besöker äldremässan i Uppsala 14 oktober

Polisen kommer att finnas på äldremässan i Uppsala den 14 oktober och informera om hur man kan skydda sig mot stölder och bedrägerier riktade mot äldre..

Blekinge Läns tidning - 11 jan 16 kl. 20:00

Polisen: ”Det kan finnas ett mörkertal av anmälningar”

På flera platser runt om i landet utsattes tjejer för övergrepp under nyårsnatten. Polisen känner inte till att något liknande skett i Blekinge..

Polisen - 04 mar 11 kl. 13:57

Polisen efterlyser tips om villainbrott

I veckan har det skett fyra villainbrott i norra lappland. Polisen misstänker att det kan finnas ett samband mellan inbrotten och är angelägna om att få tips från allmänheten..

Magazin24 - 07 feb 11 kl. 12:13

Polisen söker volontärer i Köping

Kallar till informationsträff. Den 23 februari anordnas en informationsträff i Köping på polisstationen gällande polisvolontärer.
Polisen i Västra Mälardalen vill nämligen starta upp denna verksamhet i Köping under året och sedan tidigare finns polisvolontärer i Västerås samt Kolbäcksdalen.

Skånskan - 18 nov 19 kl. 15:30

Tips ledde till sprängladdning

Malmö I förra veckan fick polisen tips om att det i en lokal på Lodgatan i hamnen skulle finnas ett vapen som innehavaren inte hade tillstånd för. När polisen gjorde en husrannsakan i lokalen hittade patrullen inte bara ett misstänkt funktionsdugligt vapen. Där fanns också en misstänkt sprängladdning.

Polisen - 25 jan 12 kl. 15:10

Polisen söker 43-årig storbedragare

Kronobergspolisen söker tips om vart en 43-årig man som är misstänkte för att stort antal bedrägerier kan finnas. 43-åringen är efterlyst sedan augusti 2010 efter avvikit från ett treårigt fängelsestraff..

Polisen - 25 jan 12 kl. 18:12

Polisen söker storbedragare

Kronobergspolisen söker tips om var mannen som är misstänkt för att stort antal bedrägerier kan finnas. Mannen är efterlyst sedan augusti 2010 efter att ha avvikit från ett treårigt fängelsestraff..

Expressen - 16 jan 18 kl. 14:59

Automatvapen hittat – polisen söker grå väska

I november gjordes ett vapenfynd av Missing People som kopplas till skjutningen mot en polismans bostad i Västerås. Nu söker polisen tips om den grå väska vapnet hittades i. – Vi tror att det kan finnas personer som vet mer om händelsen, men som vi ännu inte kommit i kontakt med, säger Mikael Hedström, presstalesperson på polisregion Mitt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.