Nyan > Svenskfinland

Sunday, 20 September, 22:14

Nyan - 15 sep 20 kl. 20:39

Liten markbrand i VästerängaEn markbrand av det mindre slaget tog fart i Lemland Västeränga på tisdagskvällen. Ett område på cirka fyra kvadratmeter brann när Lemlands frivilliga brandkår kom till platsen. (pd)
Tillbaka till startsidan
Tipsa Nyan.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Västeränga, Lemland Västeränga, Lemlands, Nyan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Liten, markbrandi , Västeränga
YA - 09 aug 19 kl. 08:17

Camping: Uppseendeväckande gäster vid reningsverket

På campingen vid reningsverket står ett minst sagt iögonfallande ekipage, där en vinröd Buick från 1936 kommit dragandes på en liten husvagn med många år på nacken. Dess tyska ägare har varit på lång Sverigesemester, och har pausat en natt i Ystad innan det är dags att åka hem..

YLE - 16 apr 14 kl. 18:15

Många visioner om Norra hamnen i Yles enkät

Det var många som ville ge sin syn på hur området kring Norra hamnen i Ekenäs ska se ut i framtiden i Yle Västnylands webbenkät kring planerna (11.4–14.4).

SmålandsPosten - 10 nov 14 kl. 22:36

Öman om Öster: "Skulle bli ofantligt starka tillsammans"

Östers ordförande Sven Johannesson drömmer om Roar Hansens återkomst.
Växjös kommunalråd Bo Frank vill att Öster fortsätter att driva Myresjöhus Arena.
Och Växjö Lakers vd Anders Öman ser synergieffekter genom ett samarbete mellan Arenastadsgrannarna.

Sydsvenskan - 03 mar 13 kl. 06:30

Liten tuva stjälpte ofta stora pass

Hade Malmö FF spelat cupmatchen mot Öster på konstgräs, hade det garanterat inneburit tre poäng.Nej, jag har inte fått värmeslag av att termometern faktiskt pallrat sig över nollstrecket.Både MFF:are och motståndarledningen i Öster instämde i påståendet.

HBL - 22 mar 14 kl. 04:26

En stor dag för en liten kommun

Två nya industrihallar på 6 600 kvadratmeter är en stor sak i Heinävesi kommun där utflyttningen är snabb och arbetslöshetskurvan pekar uppåt. Ortsborna minns den 20 mars 2014 som en festdag.HEINÄVESI – Allsmäktige Gud vi ber dig välsigna alla som arbetar här.

YLE - 20 apr 15 kl. 13:08

Snäv spridning på Strands röster

SFP:s båda valmagneter Anna-Maja Henriksson och Joakim Strand, med över 10000 röster var, skiljer sig åt mycket om man ser på rösternas geografiska spridning. Joakim Strand fick 6008 röster i Vasa. I röstningsområdena i centrum, Gerby, Brändö och Sundom är han klar röstkung, medan de mer finskspråkiga områdena i och kring Roparnäs, Korsnäståget och Sunnanvik är Maria Tolppanens territorium.

YLE - 08 mar 17 kl. 13:32

Präster skickar postkort för samkönade vigslar - kampanjen öppen för alla

Tiotals präster inom den evangelisk-lutherska kyrkan har slutit upp till försvar för allas rätt till kyrklig vigsel. Prästerna har inlett en kampanj som går ut på att skicka postkort till biskopar. Gruppen, som kallar sig "Präster för jämlik kyrklig vigsel" vill snabbt ändra kyrkans äktenskapssyn som de betecknar som ojämställd och diskriminerande.

Sydsvenskan - 27 jul 13 kl. 06:30

Hansson såg på Salberg. Hans blick bekräftade katastrofen. Det fanns inget bättre ord. En katastrof lika smärtsam som en rak höger i magen. Kommunisten Liedberg hade segrat med nästan trehundra röster. Det var obegripligt. Det var plågsamt. Det var

Jonnervik skakade regnet av hatten innan han steg in genom kopparporten. Han gick fram till vaktkuren och frågade efter konstapel Grimberg vid passpolisen och blev hänvisad till ett rum på första våningen.Grimberg var en smal man i hans egen ålder med brunt kortklippt hår och glugg mellan framtänderna.

SmålandsPosten - 14 dec 14 kl. 20:17

Tvåfotad mittfältareskrev på för Öster

Superettanklubbarna Varbergs Bois och AFC United, samt Östers division 1-konkurrent Landskrona Bois, visade intresse för division 2 Norrlands bäste mittfältare Mehmed Hafizovic.
Men den 21-årige ”poängspelaren” valde Östers IF. I lördags tog Mehmed och flickvännen Frida tåget från Sundsvall till Växjö där Hafizovic signerade ett rakt 2-årskontrakt.

YLE - 07 aug 15 kl. 12:29

Dyra höjningar för hyresgäster med gamla kontrakt

Det är främst hyresgäster med flera år gamla kontrakt som drabbas av problem med allt högre hyror. I det stora hela är situationen på hyresmarknaden ändå bättre än för några år sedan.
Äldre hyresgäster kan tvingas säga upp kontrakt de haft i tiotals år.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.