Expressen > Sport

Monday, 21 September, 20:52

Expressen - 15 sep 20 kl. 20:35

”Jag började göra saker man inte ska”Den sista tiden började hon undvika det som egentligen krävdes. Johanna Larsson, 32, hade tappat motivationen. – Resultaten blir lidande då, säger den förra tennisstjärnan ett halvår efter att karriären avslutades. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Larsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jag började göra, sakerman inte ska
YLE - 09 sep 17 kl. 11:14

Ger färre saker ett lyckligare liv?

Lösa pennor, en gammal mobiltelefon, ett tygmärke från studentoverallen, en linjal från högstadiet med texten "våga säga nej till droger och våld", en tamagotchi(!) - Åbobon Ida Haapamäki tömmer ut påsens innehåll på bordet. I påsen finns prylar som hon ska göra sig av med, skänka bort eller föra till återvinning.

Dagensanalys.se - 26 okt 16 kl. 10:09

7 saker med Facebook som har förstört våra liv

Facebook har bara varit med oss i 12 år men det har redan blivit en naturlig del av våra liv, på gott och ont. Det finns många bra saker med Facebook men det finns även många saker som inte är så bra. Jag har sammanställt några negativa saker med Facebook som på något sätt har påverkat våra liv.

Dagensanalys.se - 04 apr 17 kl. 14:11

7 dåliga saker med Facebook som har förstört våra liv

Facebook har bara varit med oss i sedan 4 februari 2004 och har redan blivit en naturlig del av våra liv, på gott och ont. Det finns många bra saker med Facebook men det finns även många saker som inte är så bra. Jag har sammanställt några negativa saker med Facebook 1.

Dagensanalys.se - 05 jan 18 kl. 10:25

6 saker med Facebook som har förstört våra liv

Facebook har blivit en naturlig del av våra liv, på gott och ont. Det finns många bra saker med Facebook men det finns även många saker som inte är så bra. Jag har sammanställt några negativa saker med Facebook som på något sätt har påverkat våra liv.

Dagensanalys.se - 25 jan 18 kl. 09:53

5 saker som du du bör se up med i sociala medier

Facebook, Instgram, SnapChat, Linkedin, Twitter tar allt mer av vår vakna tid. Vi spanar in vad våra ”vänner” gör och läser ”nyheter” via sociala medier. Men bilden som man får av alla andra och nyheterna är många gånger FAKE, hur skall de som inte har koll kunna veta att deras favoriter har köpt sina följare eller vilka nyheter som är sanna eller falska.

HBL - 09 dec 13 kl. 14:25

Saknar du saker?

Varje dag i flera veckors tid har postlådan fyllts till brädden av reklamblad. Det är naturligtvis min egen slöhet som gjort att jag inte försett mig med dekalen ”Ingen reklam” och på det sättet minskat andelen brokiga blad inför julen.
Men det är också intressant att se vad vi förvänts att köpa den här julen.

Dagen - 22 feb 12 kl. 03:00

Vi kan ju inte leva utan saker

LedarkrönikaFörra året lämnade vi svenskar 82 miljoner elprylar till återvinning. Det är nio saker per svensk. Eller 16 kilo.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

11 tråkiga saker som kan hända din vagina

1. Du kan tappa bort saker i vaginan.Det vanligaste som försvinner i fiffin är tamponger.

Sydsvenskan - 14 nov 15 kl. 04:00

Män som vet saker

Bästa Kulturkoftan! Jag läser med nöje din spalt. Min man läser den bara när den är rolig, säger han.

Supermiljöbloggen - 07 apr 18 kl. 00:11

Svenskarna tycker att de har för mycket saker – och flera har börjat dela med sig

I Sverige konsumerar vi naturresurser och genererar avfall som om vi hade mer än fyra jordklot. Undersökningar visar nu att svenskar har långt mycket mer saker än vi använder eller ens själva tycker vi behöver. Men hopp finns: fler och fler initiativ har uppkommit för att ta vara på denna överkapacitet av prylar som inte används, istället för att köpa nytt.

YLE - 19 jun 12 kl. 20:49

Medan man fiskar kan man prata om svåra saker

Stort behov av lättillgänlig hjälp - "man kan tala om mycket svåra saker då man fiskar"
(intervju med Kristian Wahlbeck, Föreningen för mental hälsa. reporter Alexander Uggla, utskrift Susanna Sjöstedt) Kristian Wahlbeck, forskningsdirektör vid Föreningen för mental hälsa, är ledsen över att det igen har skett en familjetragedi, där en "helt vanlig" familjefar misstänks ha skjutit ihjäl sina tre barn och sig själv. Enlig Wahlbeck visar dethär hur svårt män har att söka hjälp- och få den.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.