UNT > Lokalt

Friday, 18 September, 18:39

UNT - I förrgår: 20:31

Fick avslag på fordonsskylten: "Koppling till alkohol"Bilägaren ville ha en fordonsskylt med teckenkombinationen 12STEPS. Nej sa Transsportstyrelsen som menade att skylten var kränkande..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Transsportstyrelsen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fick avslag, fordonsskylten, Kopplingtill , alkohol
UNT - I förrgår: 20:31

Fick avslag på fordonsskylten: "Koppling till alkohol"

Bilägaren ville ha en fordonsskylt med teckenkombinationen 12STEPS. Nej sa Transsportstyrelsen som menade att skylten var kränkande..

UNT - I förrgår: 20:31

Fick avslag på fordonsskylten: "Koppling till alkohol"

Bilägaren ville ha en fordonsskylt med teckenkombinationen 12STEPS. Nej sa Transsportstyrelsen som menade att skylten var kränkande..

Expressen - 23 maj 11 kl. 15:18

Hamrén: "Ser ingen koppling till alkohol"

Fotbollslandslagets förbundskaptenen Erik Hamrén gör ölreklam - trots landslagets uttalade alkoholpolicy. - Vi ska inte propagera för alkoholhaltiga drycker, säger förbundsbasen Lars-Åke Lagrell. - Jag ser ingen koppling till alkohol, säger Erik Hamrén..

News55 - 7 timmar sedan

Så mycket dyrare blir alkohol och tobak

Regeringen, C och L har kommit överens om att höja skatten för alkohol och tobak. Detta ska gå direkt till att stärka försvaret. Det rapporterar Aftonbladet..

Kristianstadsbladet - 14 apr 13 kl. 11:13

Åtta ton alkohol beslagtaget i Norge


Minst åtta ton alkohol beslagtogs på söndagen i närheten av Rygge flygplats i norska Östfold, omkring fem mil från svenska gränsen. Norsk polis säger till tidningen VG att vad som började med en rutinkontroll blev något av en action-insats. - Vi stoppade och kontrollerade en bil som var full av alkohol och tobak.

Cornucopia - 09 sep 19 kl. 14:50

Svenska Kraftnät får avslag på ny elledning genom Smålland

Svenska Kraftnät har fått avslag på en tillståndsansökan om att bygga en 20 mil lång kraftledninge Ekhyddan-Nybro-Hemsjö. Samtliga berörda kommuner har motsatt sig dragningen av kraftledningen, vilket på ett bra sätt visar den tilltagande omöjligheten att förse landet med ökad elnätkapacitet. Det finns också säkerhetspolitiska kopplingar, där beslutet förstås gynnar den som vill kunna stänga ner strömförsörjningen till Baltikum.

DN - 26 nov 16 kl. 21:06

Forskare varnar för koppling mellan alkohol och cancer

Varje år dör mellan 800 och 1.000 svenskar av cancer som orsakas av alkohol, skriver två forskare på DN Debatt. Enligt professor Sven Andréasson och medicine doktor Frida Dangardt är sambandet mellan alkohol och cancer betydligt större än vad som hittills varit känt..

Dalarnas tidningar - 01 mar 11 kl. 07:02

Två krogar får servera alkohol till två

[Hedemora] Garpenbergs herrgård och En & en halv kök och bar har fått tillstånd att servera alkohol till klockan två på natten. Det var en oenig omsorgsnämnd, som tog beslutet trots rekommendationer för avslag från socialförvaltningen..

GT - 24 nov 14 kl. 18:54

Hotell ska ha serverat alkohol till tonåringar

Ett "totalt kaos" med minderåriga födda 1999 som fick köpa alkohol i baren utan ålderskontroll. Så beskrivs ungdomsfyllan som ska ha ägt rum på ett hotell i Västsverige i somras. Men trots att kommunen vill dra in alkoholtillståndet får de nu avslag av förvaltningsrätten..

GöteborgsPosten - 27 dec 15 kl. 06:00

Därför blir vissa aggressiva av alkohol

Alkohol kan orsaka stora personlighetsförändringar – en del blir aggressiva och våldsamma. Brottsförebyggande rådet ser exempelvis en tydlig koppling mellan våldsbrott, storhelger och större alkoholkonsumtion. Men vad är det i alkoholen som framkallar våldet?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.