SVT > Sport

Saturday, 19 September, 12:42

SVT - 15 sep 20 kl. 20:23

Sebastian Samuelsson: ”Det finns en oro”Längdlandslagets vallachef Petter Myhlback och Svenska skidskytteförbundets generalsekreterare Rikard Grip är kritiska till Internationella Skidförbundens hantering av flourvallafrågan. Nu kommer åkarnas reaktioner. – Det finns en oro att testmetoderna för att hålla koll på det här inte ska vara hundraprocentiga, säger Sebastian Samuelsson till SVT Sport..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Samuelsson, Petter Myhlback, Svenska, Rikard Grip, Internationella Skidförbundens, Sebastian Samuelsson, SVT Sport

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sebastian, SamuelssonDet finns en , oro
SVT - 21 sep 18 kl. 18:14

Sebastian Samuelsson efter hoten: ”De ska inte lyckas tysta mig”

Sebastian Samuelsson har hyllats för sin frispråkighet. Men det har sitt pris. Hans kritik mot hur Ryssland agerar inom skidskytte-världen har lett så långt som till dödshot.

Dalarnas tidningar - 11 apr 18 kl. 14:38

Efter dopningrazzia – Sebastian Samuelsson kräver pampens avgång: "Är inte rätt man"

Internationella skidskytteförbundet utsattes för en polisrazzia efter dopninganklagelser. Nu kräver Sebastian Samuelsson att pampen Anders Besseberg avgår. – Han måste avgå, och det har stärkts i dag, säger Samuelsson till Expressen..

Länstidningen i Jämtland - 11 apr 18 kl. 14:38

Efter dopningrazzia – Sebastian Samuelsson kräver pampens avgång: "Är inte rätt man"

Internationella skidskytteförbundet utsattes för en polisrazzia efter dopninganklagelser. Nu kräver Sebastian Samuelsson att pampen Anders Besseberg avgår. – Han måste avgå, och det har stärkts i dag, säger Samuelsson till Expressen..

SR - 01 nov 18 kl. 18:35

Sebastian Samuelsson: "Anti-dopningarbetet fungerar inte som det ska"

Nyss hemkommen från USA är skidskyttestjärnan Sebastian Samuelsson. Svensken höll ett anförande om anti-dopningsarbete i Vita huset.– Jag hoppas att antidopningbyråerna ska förstå att arbetet inte fungerar som det ska, säger Samuelsson..

SVT - 12 jan 19 kl. 15:37

Sebastian Samuelsson bommade totalt – Bö vann igen

Sebastian Samuelsson och snöoväder var ingen kul historia. Samuelsson sikte havererade på jaktstarten i Oberhof med åtta bom totalt. I mål var han långt efter.

SVT - 18 jan 19 kl. 10:33

Sebastian Samuelsson anklagas för trakasserier

Det ryska skidskytteförbundets ordförande Vladimir Dratsjov kommer att ta upp det som han uppfattar som trakasserier av Alexander Loginov med internationella förbundet IBU. Sebastian Samuelsson har ställt sig i frontlinjen mot dopning och speciellt den ryska. – Han borde inte få vara här, säger Samuelsson om ryssens närvaro i världscupen..

SVT - 21 sep 19 kl. 11:48

Sebastian Samuelsson efter senaste dopningskandalen: ”Det är som en käftsmäll varje gång”

Igår kom nya uppgifter kring den ryska dopningshärvan. Enligt den framstående tyske journalisten Hajo Seppelt misstänks ryska myndigheter för att ha manipulerat provresultat från labbet i Moskva tidigare i år. Nu reagerar den svenske skidskytten Sebastian Samuelsson, sedan länge en högljudd dopningmotståndare.

SVT - 09 dec 19 kl. 13:25

Sebastian Samuelsson: ”Orolig att straffet ska urvattnas”

Sebastian Samuelsson är positiv till att Ryssland stängs av i fyra år. Men samtidigt är svensken orolig över att alldeles för många ryssar ska få tävla under neutral flagg. – Blir det så att flera 100 ryska idrottare är med på OS ändå så blir det ju liksom inget straff, säger Samuelsson till SVT Sport..

SVT - 27 jan 20 kl. 21:49

Sebastian Samuelsson vinnare av Sportspegelpriset

Sebastian Samuelsson är vinnare av Sportspegelpriset 2020. Han tilldelas det för sina insatser kring dopningsfrågan, där han valt att föra en hård och rak linje och stått upp för sin åsikt mot dopning. – Jag blir stolt och det är väldigt hedersamt att få ta emot ett pris som inte enbart har med idrottsfrågor att göra, säger Samuelsson till SVT Sport..

Expressen - 28 jan 20 kl. 06:58

Sebastian Samuelsson avslöjar nya kärleken

Hanna Öberg nobbade Idrottsgalan. Men Sebastian Samuelsson var på plats i Globen – och det med nya kärleken. – Hon heter Linnea och jag är väldigt glad, säger Samuelsson som tävlar i VM om drygt två veckor.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.