SR > Nyheter

Saturday, 26 September, 04:21

SR - 15 sep 20 kl. 20:17

Irlands regering isoleras – hälsoministern kan ha smittatsHela Irlands regering måste isolera sig hemma efter att landets hälsominister, Stephen Donnelly, insjuknat och testats för covid-19. Det meddelade den irländska talmannen på tisdagskvällen..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Irlands, Donnelly

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Irlands, regering, isoleras, hälsoministernkan ha , smittats
DN - 15 sep 20 kl. 21:54

Restriktioner för Irlands regering efter misstänkt smitta

Hela Irlands regering har förses med restriktioner sedan hälsoministern Stephen Donnelly känt sig dålig och testats för coronaviruset..

SmålandsPosten - 26 jun 13 kl. 06:41

Har svenska politiker tappat förståndet?

Vi har en regering och en folkhälsominister som agerar för att svenskarna ska fortsätta att stoppa i sig nikotin medan nästan hela EU absolut inte vill få in den drogen på sina marknader. Vi har en EU-parlamentariker, Anna Maria Corazza Bildt, som tog strid för ett svenskt undantag som innebär att svenskarna tillåts fortsätta att äta förgiftad fisk från Östersjön. Fisk som på grund av sin giftighet är förbjuden att konsumera inom resten av EU.

Cornucopia - 08 aug 17 kl. 11:16

Från världsklass till bekymmersamt - dags att SVT ber Fredrik Antonsson om ursäkt?

Enligt nya folkhälsoministern och socialminister Annika Strandhäll (s) har nu svensk sjukvård gått från "världsklass" till "extremt bekymmersamt". Det borde vara dags för SVT att be om ursäkt till privatpersonen och undersköterskan Fredrik Antonsson, som hängdes ut av den statligt politiskt kontrollerade televisionen för att han länkade till artiklar om problem i vården.
Enligt den socialdemokratiska ministern Annika Strandhäll har nu svensk sjukvård gått från "världsklass" till "extremt bekymmersamt".

DI - 11 okt 18 kl. 13:27

Trumpadministrationen lovar åtgärder för att sänka läkemedelspriser

USA:s regering kommer att leverera reformer för att sänka läkemedelspriserna. Det lovar hälsoministern Alex Azar i en intervju med Axios..

Helsingborgs Dagblad - 16 apr 20 kl. 11:07

Storbritannien väntas förlänga restriktioner

Storbritanniens regering förväntas meddela att nedstängningen av landet förlängs. – Det är för tidigt att genomföra förändringar, säger hälsoministern Matt Hancock till BBC. – Även om vi har sett en utplaning av antalet smittade, och tack och lov en utp.

Sydsvenskan - 16 apr 20 kl. 11:07

Storbritannien väntas förlänga restriktioner

Storbritanniens regering förväntas meddela att nedstängningen av landet förlängs. – Det är för tidigt att genomföra förändringar, säger hälsoministern Matt Hancock till BBC. – Även om vi har sett en utplaning av antalet smittade, och tack och lov en utp.

Fler nyheter från SR

SR - 5 timmar sedan

Tusentals demonstrationer för klimatet

Runt om i världen hölls idag över tretusen aktioner för klimatet. Det var klimatrörelsen Fridays For Futures första fysiska manifestationer sedan coronapandemin satte stopp för demonstrationer. Störst uppslutning var det i Tyskland..

SR - 5 timmar sedan

Polen stänger alla kolgruvor till 2049

Polen kommer stänga landets kolgruvor till år 2049. Det kom regeringen och fackföreningarna överens om i dag..

SR - 6 timmar sedan

Minst 20 döda i flygkrasch

Minst 20 personer omkommit i Ukraina efter att ett militärflygplan kraschat, rapporterar AFP..

SR - 7 timmar sedan

Köfuskarna har hittats – ”Kan finnas fler”

Universitets- och högskolerådets tekniker har hittat de personer som fuskat sig förbi högskoleprovets kösystem på nätet, enligt högskoleprovets nationella samordnare Peter Honeth. 89 personer som fuskat sig förbi kön har identifierats..

SR - 9 timmar sedan

Försvarsministern: Finns möjlighet till samsyn med M och KD

Försvarsminister Peter Hultqvist säger att det finns en möjlig samsyn om försvarets finansiering fram till år 2025. S, MP, L och C har en överenskommelse redan, men nu hoppas försvarsministern att beskeden från KD och M gör att förvarets pengar är säkrade till 2025..

SR - 10 timmar sedan

Danmark förlänger coronarestriktioner

I Danmark kommer restriktionerna för att stoppa spridningen av coronaviruset förlängas till 18 oktober, efter beslut i regeringen..

SR - 10 timmar sedan

Expert: Svårt hålla fast vid nya coronarutiner

Coronasmittan ökar igen. Enligt Folkhälsomyndigheten har svenskarna blivit sämre på att följa restriktioner om att hålla avstånd och inte samlas i stora grupper..

SR - 10 timmar sedan

Inget minnesmärke vid Utöya till 10 årsdagen av terrordådet

Bygget av ett nationellt minnesmärke efter terrordådet på Utöya i Norge stoppas. Flera boende vid Utöya har protesterat mot bygget och idag fick de stöd i den första rättsliga instansen..

SR - 10 timmar sedan

M och KD föreslår höjd försvarsbudget

Moderaterna och Kristdemokraterna ger nu besked om synen på försvarspolitiken, och i sak står de bakom regeringens förslag till försvar fram till 2025. Men, det saknas pengar för att finansiera förslagen, menar partierna. De kommer därför lägga ett eget förslag om höjd försvarsbudget även 2026 och 2027..

SR - 10 timmar sedan

VMA i Bergsjön, Västra Götalands län  

Det brinner i en industrilokal i Bergsjödalen med kraftig rökutveckling som följd, röken sprider sig i syd-sydvästlig riktning. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Göteborg..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.