Expressen > Sport

Sunday, 20 September, 16:18

Expressen - 15 sep 20 kl. 20:11

”Ska ligga på nordiskt rekord på en dålig dag”Ferry Svan hade ett fint 2019 där han både slog nordiskt rekord och slutade sjua på VM. I år har tävlingarna i timbersport ställts in på grund av covid-19. Svan har i stället fått fokusera på att vässa formen med siktet inställt på den absoluta världstoppen. – Mitt mål är att ligga på ett nordiskt rekord när jag har en dålig dag, då vet jag att jag alltid är där och får tävla, säger Ferry Svan. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Svan, VM, Ferry Svan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ska ligga, nordiskt, rekordpå en , dålig, dag
Expressen - 30 okt 17 kl. 22:17

"Gör ont att se en god vän ligga och vara dålig"

Natten mellan lördag och söndag åkte AIK:s högerback Daniel Sundgren in på sjukhus med akuta andningsbesvär.Efter 2-1-mot Göteborg dedikerade lagkamraten Simon Thern insatsen till honom.– Det gör ont i hjärtat.

YLE - 27 apr 17 kl. 12:31

Dålig inomhusluft tvingar ut elever och lärare i S:t Karins

S:t Karins svenska skola och Hovirinnan koulu håller så många lektioner som möjligt utomhus för att slippa den dåliga inneluften. På torsdag hålls alla lektioner utomhus och man kommer att fortsätta med så mycket utomhusundervisning som möjligt tills läsåret tar slut.
Också förskolan höll till utomhus på torsdag.

YLE - 23 aug 17 kl. 15:00

Ödmjuk, modig och galen världsmästare med extremt högt självförtroende och dålig humor

Ödmjuk, modig och galen världsmästare med extremt högt självförtroende och dålig humor Friidrotten behöver profiler men inte såna som är höga på sig själv, säger häckvärldsmästaren Karsten Warholm till Yle Sporten. Man måste våga träna mycket, beskriver Norges mest framgångsrika friidrottstränare Leif Olav Alnes guldreceptet.

Man kunde lätt få bilden att Karsten Warholm har svårt att hålla fötterna stadigt på marken.

Sydsvenskan - 12 nov 15 kl. 04:00

Att vara dålig är att vara människa

Roxane Gay är en skicklig kulturskribent. Författaren lyckas med det som få samtida journalister lyckas med: att diskutera film utan att fastna i att bara diskutera kulturella uttryck, att binda stereotyper till en större rasistisk problematik. Hennes essäsamling ”Bad feminist” innehåller allt från djupare diskussioner om reproduktiva rättigheter till en text om hennes Alfapetintresse.

YLE - 18 feb 16 kl. 08:06

Huvudvärk nära stoppa rekord-Eriksson: ”Första loppet alltid svårt”

Sandra Eriksson sprang på onsdagskvällen nytt finskt rekord på en engelsk mil – men IK Falken-löparen bestämde sig först samma dag att hon överhuvudtaget deltar. Erikssons vinter har varit långt ifrån problemfri, men en dryg vecka före loppet var hon rätt säker på att Monika Kinnunens finska rekord skulle ryka i Globen. – Om vi ska vara helt ärliga är ju inte den tiden jättehård.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

9 saker du inte ska äta om du vill ligga mycket

1. Ost  Ost kan vara det bästa som finns men det gäller att se upp med att föräta sig på det gula guldet, speciellt om det är gjort på komjölk. Komjölk kan nämligen innehålla syntetiska hormoner, vilka kan ställa till det för din kropps naturliga produktion av hormoner, det vill säga östrogen och testosteron.

YLE - 23 sep 15 kl. 16:44

Dålig sommar för igelkottarna

Den gångna sommaren var dålig för igelkottarna. Igelkotten är insektätare och den kalla sommaren gjorde det svårare att hitta föda. Kylan ledde också till att det var svårare för ungarna att klara sig i naturen, säger djurskyddsövervakaren och experten på vilda djur, Sari Valtanen.

UNT - 26 jul 12 kl. 09:48

Dålig skyltning bakom krock

Dålig skyltning kan ligga bakom en av helgens olyckor längs E18. En 16-årig pojke omkom och 18 personer fördes till sjukhus..

YA - 03 jun 14 kl. 06:30

Dålig tillgänglighet i centrum

Foto: Sprisse Nilsson
Tillgängligheten för rullstolsburna i centrala Ystad är dålig. Det anser elever och personal på Diamantens träningsskola som nu lämnat in ett medborgarförslag till kommunen. Högst upp på önskelistan står en handikapptoalett med brits och lift men även en önskan om att komma in i butikerna.

Cornucopia - 28 jul 14 kl. 13:33

Ligga med litteraturen i femtio nyanser

Vi fortsätter dagens liggatema. Med anledning av tantsnuskbokserien Femtio nyanser ska bli film och i dagarna släppt sin första trailer, så rasar många av mina författarkollegor i slutna forum över hur fruktansvärt usel litteratur denna bokserie är. Därtill rasar man på kultursidorna över kvinnosynen i böckerna, eller åtminstone den egna tolkningen av denna kvinnosyn.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.