Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Tuesday, 22 September, 22:25

Vestmanlands Läns Tidning - 15 sep 20 kl. 20:09

Byggtippens ägare har häktats – misstänkt för grovt miljöbrottFör att inte kunna undanröja bevis har nu vd Bella Nilsson och hennes man Thomas Nilsson häktats.....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
Bella Nilsson, Thomas Nilsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Byggtippens, ägarehar , häktats, misstänktför , grovt, miljöbrott
DN - 23 jan 17 kl. 11:20

Fingerprints ledamot och storägare anhållna misstänkt för brott

Fingerprint meddelar att styrelseledamot Lars Söderfjell och aktieägaren Johan Carlström är anhållna för misstänkt marknadsmissbruk i samband med vinstvarningen i december 2016..

Sydöstran - 14 apr 19 kl. 11:01

Flera båtägare bestulna i misstänkt stöldräd

En stöldliga misstänks ha slagit till mot båtägare i Karlskrona. Flera båtar vid bland annat Borgmästarfjärden har utsatts för stölder och skadegörelse..

NSD - 14 aug 12 kl. 12:33

Polis undersöker misstänkt bomb

Polisen i Danmark har evakuerat ett antal fastigheter i Valby efter att en villaägare hittat en misstänkt sprängladdning i sitt garage, rapporterar Politikens nätupplaga..

Dalarnas tidningar - 12 sep 14 kl. 13:52

Misstänkt eltjuv polisanmäldes

På torsdagen anmäldes en fastighetsägare i Garpenberg, misstänkt för olovlig kraftavledning. Fastighetsägaren ska ha avlägsnat elbolaget avstängningsanordning och tvinnat ihop elledningar, för att på så sätt få el utan att mätaren kunnat registrera det. De hoptvinnade ledningarna var oisolerade så att den som kommit åt dem kunnat få ström genom kroppen..

Expressen - 15 okt 18 kl. 10:52

Krögare misstänkt för våldtäkt på egen krog

En krögare misstänks för att ha våldtagit en kvinna på sin krog i centrala Göteborg.Mannen, som är i 35-årsåldern, har häktats på sannolika skäl misstänkt för våldtäkt.– Jag kan inte lämna några kommentarer i nuläget eftersom vi är i ett så tidigt skede av utredningen, säger åklagare Kajsa Johansson..

Skånskan - 08 feb 17 kl. 12:17

Misstänkt förhörd om branden i Simrishamn

Simrishamn En man som är misstänkt för den grova mordbranden i Simrishamn under julhelgen har förhörts av polisen.
Misstankarna är inte avskrivna, men mannen har släppts. ERWP.

BT - 02 maj 13 kl. 18:41

Ung misstänkt kattplågare i förhör

Nio katters plågsamma död i Göteborg kan vara på väg att lösas. En "ung man" hämtades till förhör av polisen under torsdagen, misstänkt för att ha dödat de nio katterna.Han har frihetsberövats misstänkt på sannolika skäl för djurplågeri i nio fall.

Kristianstadsbladet - 23 nov 13 kl. 08:00

Misstänkt svartbygge i ålabod

Foto: Lasse Ottosson
Mats Bengtsson, styrelseledamot i Ålakademin, utreds för att ha renoverat Gamla Revhakeboden svart. Paul Frankenius har stått som taxerad ägare till ålaboden, men förnekar ägarskap.
Det var redan i början av juni som grannar till Gamla Revhakeboden anmälde de misstänkt otillåtna åtgärderna till stadsbyggnadskontoret på Kristianstads kommun.

Nyan - 02 mar 15 kl. 17:59

Ingen misstänkt i uppmärksammat kattfall

Polisen har i nuläget ingen misstänkt i fallet med katten Hjalmar, den katt vars öde väckt mycket stor uppmärksamhet. Det var på torsdagskvällen som kattens ägare hittade Hjalmar på trappan utanför huset i Strandnäs. Katten hade så svåra skador att den senare fick avlivas.

Skånskan - 07 nov 16 kl. 09:25

Kvinna misstänkt för yxmord inför rätta

HJÄRUP Idag inleds rättegången i Lunds tingsrätt mot hustrun som misstänkt för att ha slagit ihjäl sin man med yxa och hammare.

ERWP.fif(0)Kvinnan nekar till brottet men kammaråklagare Mathias Larsson stödjer åtalet på både vittnesuppgifter och omfattande teknisk bevisning, främst i form av blodspår och stänk.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.