Aftonbladet > Nyheter

Saturday, 26 September, 12:28

Aftonbladet - 15 sep 20 kl. 19:50

Historiska avtal mellan arabstater och Israel▸ Förenade arabemiraten och Bahrain blev under tisdagen de senaste arabstaterna att normalisera relationerna med Israel..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Israel, Bahrain

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Historiska, avtalmellan , arabstateroch , Israel
Nyhetskanalen - 02 sep 11 kl. 12:28

Turkiet avbryter avtal med Israel

Turkiet avbryter alla militära avtal med Israel, säger utrikesministern Ahmet Davutoglu enligt Reuters. Turkiet erkänner inte heller att Israels blockad av Gazaremsan skulle vara laglig.
.

SR - 30 sep 15 kl. 21:48

Abbas hotar med att bryta avtal med Israel

I dag har den palestinska flaggan för första gången hissats utanför FN-högkvarteret i New York och i ett tal inför generalförsamlingen har den palestinske presidenten Mahmoud Abbas hotat med att bryta avtal med Israel..

DN - 19 maj 20 kl. 22:25

Palestina bryter alla avtal med Israel och USA

Palestinas president Mahmoud Abbas sa på tisdagskvällen att Palestina nu bryter alla avtal med Israel och USA. .

News55 - 15 sep 20 kl. 10:41

Historiska avtal mellan arabstater och Israel

Förenade arabemiraten och Bahrain blev under tisdagen de senaste arabstaterna att normalisera relationerna med Israel. De så kallade Abrahamavtalen som undertecknades i Vita huset är en prestigevinst för USA:s president Donald Trump – och sätter ytterli….

Expressen - 15 sep 20 kl. 19:15

Historiskt avtal: Arabstater återupprättar diplomatiska förbindelser med Israel

Arabstaterna Förenade arabemiraten och Bahrain skriver under ett avtal om att återupprätta diplomatiska förbindelser med Israel.
Avtalen skrivs under i Vita huset under värdskap av president Trump..

Världen Idag - 16 jan 20 kl. 00:00

Dags för Iran att återknyta de historiska banden till Israel

Få länder i Mellanöstern har en lika lång och betydelsefull historia i relation till det judiska folket som dagens Iran. Påståendet kan verka motsägelsefullt när vi bevittnar den nuvarande iranska regimens hot om att angripa Tel Aviv och förinta staten Israel. Men det har inte alltid varit så.

Sydsvenskan - 26 jul 19 kl. 15:03

Abbas hotar bryta avtal med Israel

Palestiniernas president Mahmud Abbas uppger att hans regering tänker sluta följa de ingångna avtalen med Israel. Utspelet kom i torsdags kväll under ett tal i Ramallah på Västbanken. – Vi meddelar vårt beslut att stoppa implementeringen av de avtal som.

Helsingborgs Dagblad - 26 jul 19 kl. 15:03

Abbas hotar bryta avtal med Israel

Palestiniernas president Mahmud Abbas uppger att hans regering tänker sluta följa de ingångna avtalen med Israel. Utspelet kom i torsdags kväll under ett tal i Ramallah på Västbanken. – Vi meddelar vårt beslut att stoppa implementeringen av de avtal som.

Sydsvenskan - 20 aug 16 kl. 10:25

Turkiet godkänner avtal med Israel

Turkiets parlament har godkänt ett försoningsavtal med Israel för att återställa relationen mellan de två länderna, rapporterar den statliga nyhetsbyrån Anadolu. Israels regering godkände uppgörelsen i juni, men Turkiet har skjutit upp processen efter det misslyckade kuppförsöket i mitten av juli..

UNT - 20 aug 16 kl. 10:24

Turkiet godkänner avtal med Israel

Turkiets parlament har godkänt ett försoningsavtal med Israel för att återställa relationen mellan de två länderna, rapporterar den statliga nyhetsbyrån Anadolu..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.