NT > Nyheter

Sunday, 20 September, 12:21

NT - 15 sep 20 kl. 19:30

SD-politiker tvingas bort efter nazistkommentarerNazistiska och rasistiska formuleringar i en dold chatt fäller Sverigedemokraten Dennis Askling, som suttit i juryn för ett antirasistiskt pris. Efter avslöjandet i Expressen lämnar han alla sina politiska uppdrag..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Sverigedemokraten Dennis Askling, Expressen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SD-politiker, tvingas, bortefter , nazistkommentarer
Expressen - 18 sep 14 kl. 18:33

18 SD-politiker tvingas bort efter avslöjandet

Samtliga 18 SD-politiker som Expressen avslöjat tvingas bort från partiet. Politikerna har kommenterat anonymt på hatsajter och ombeds nu att avsäga sig sina kandidaturer. – Vi har inte fått besked från alla än, säger Martin Kinnunen, pressansvarig för Sverigedemokraterna..

Expressen - 12 sep 14 kl. 10:40

SD-politiker tvingas bort från partiet

Expressen har avslöjat ytterligare tre SD-politiker för att ha skrivit på hatsajter. Politikerna nekar till att ha skrivit kommentarerna. Men nu tvingar SD Kristianstad bort Ulf Håkansson från sina uppdrag i partiet.

Expressen - 03 jun 15 kl. 23:06

Politiker tvingas bort – för att hon är gravid

Ronnebys oppositionsråd Malin Norfall (S) ska bli mamma i oktober. Då tvingas hon bort från sin plats i kommunstyrelsens arbetsutskott – för att hon vill vara föräldraledig. – Det känns som en hämnd från alliansens sida, säger Malin Norfall till Kvällsposten..

UNT - 18 sep 14 kl. 19:01

18 SD-politiker tvingas bort

Totalt 18 SD-politiker omfattas nu av Expressens avslöjande att de anonymt stått för kränkande och hatiska nätkommentarer mot invandrare och tiggare..

Kristianstadsbladet - 18 sep 14 kl. 19:01

18 SD-politiker tvingas bort


Totalt 18 sverigedemokratiska politiker omfattas nu av Expressens avslöjande att de anonymt legat bakom kränkande och hatiska kommentarer på nätet mot invandrare och tiggare.Partiets medlemsutskott har bett samtliga att avsäga sig sina kandidaturer, uppger SD:s pressansvarige Martin Kinnunen. - Om de inte avsäger sig sina uppdrag kommer det att tas upp av partistyrelsen, säger Kinnunen till expressen.

SvD - 18 sep 14 kl. 19:01

18 SD-politiker tvingas bort

Totalt 18 sverigedemokratiska politiker omfattas nu av Expressens avslöjande att de anonymt legat bakom kränkande och hatiska kommentarer på nätet mot invandrare och tiggare..

Helsingborgs Dagblad - 18 sep 14 kl. 19:04

18 SD-politiker tvingas bort

Totalt 18 sverigedemokratiska politiker omfattas nu av Expressens avslöjande att de anonymt legat bakom kränkande och hatiska kommentarer på nätet mot invandrare och tiggare. Partiets medlemsutskott har bett samtliga att avsäga sig sina kandidaturer, uppger SD:s pressansvarige Martin Kinnunen. — Om de inte avsäger sig sina uppdrag kommer det att tas upp av partistyrelsen, säger Kinnunen till expressen.

BT - 18 sep 14 kl. 19:01

18 SD-politiker tvingas bort

Totalt 18 sverigedemokratiska politiker omfattas nu av Expressens avslöjande att de anonymt legat bakom kränkande och hatiska kommentarer på nätet mot invandrare och tiggare. Partiets medlemsutskott har bett samtliga att avsäga sig sina kandidaturer, uppger SD:s pressansvarige Martin Kinnunen.- Om de inte avsäger sig sina uppdrag kommer det att tas upp av partistyrelsen, säger Kinnunen till expressen.

BT - 18 sep 14 kl. 21:10

18 SD-politiker tvingas bort

18 sverigedemokratiska politiker omfattas nu av avslöjandet att de legat bakom kränkande kommentarer på nätet mot invandrare. Partiets medlemsutskott har bett samtliga att avsäga sig sina kandidaturer, uppger SD:s pressansvarige Martin Kinnunen. – Om de inte avsäger sig sina uppdrag kommer det att tas upp av partistyrelsen, säger Kinnunen till expressen.

Aftonbladet - 15 sep 20 kl. 19:27

SD-politiker tvingas bort efter nazistkommentarer

▸ Nazistiska och rasistiska formuleringar i en dold chatt fäller Sverigedemokraten Dennis Askling, som suttit i juryn för….

News55 - 15 sep 20 kl. 19:27

SD-politiker tvingas bort efter nazistkommentarer

Nazistiska och rasistiska formuleringar i en dold chatt fäller Sverigedemokraten Dennis Askling, som suttit i juryn för ett antirasistiskt pris. Efter avslöjandet i Expressen lämnar han alla sina politiska uppdrag. Askling är anställd på Sverigedemokrat….

Fler nyheter från NT

NT - 15 minuter sedan

QUIZ: Vet du vad de här orden betyder?

Vad betyder egentligen halvannan? Och ämabel?.

NT - 15 minuter sedan

Svensktoppen: Lena Philipsson ny på listan

Veckans enda nykomling på Svensktoppen är Lena Philipsson, som med låten "En stilla depression" tar sig in på listans niondeplats. I toppen, som så många gånger förr, ligger Victor Leksell och hans "Svag"..

NT - 15 minuter sedan

Mannen slipper fängelse för misshandeln

En misshandel utanför en krog i vintras har nu fått sitt rättsliga efterspel..

NT - 15 minuter sedan

Läcka ger maskerade poliser ansikte i Belarus

Personlig data om över 1 000 belarusiska poliser har läckts på meddelandetjänsten Telegram efter en cyberattack utförd av anonyma gärningsmän..

NT - 30 minuter sedan

Förslag: Halv miljard mer till förlossningsvård

Regeringen, Centerpartiet och Liberalerna föreslår att ytterligare en halv miljard kronor ska gå till förlossningsvården nästa år, rapporterar SVT..

NT - 30 minuter sedan

Rissveds öppnar för VM: "Egentligen livrädd"

OS-guldmedaljören i mountainbike, Jenny Rissveds, hade inte tänkt att hon skulle köra VM och världscupen i år. Nu har hon ändrat sig. –Egentligen är jag livrädd, säger hon..

NT - 30 minuter sedan

Man till sjukhus efter jaktolycka i Strömsund

En man i 65-årsåldern fördes på lördagen till sjukhus med ambulanshelikopter efter en jaktolycka utanför Strömsund i Jämtlands län..

NT - 45 minuter sedan

Bales problem: 34 skador på sju år

Ett av skälen till att Gareth Bale emellanåt fick utstå stor kritik under sina sju år i Real Madrid kan ha orsakats av den stora frånvaron på grund av skador..

NT - 45 minuter sedan

Drottningen: Människor blev bara en siffra

Drottning Silvias egen mamma drabbades av Alzheimer. I en poddintervju berättar drottningen om hur familjen hanterade sjukdomen, om att bryta stigmat och hur våren i karantän har varit för kungaparet..

NT - 45 minuter sedan

Supertalangens nya storlopp – rekord med 47 sekunder!

Det verkar inte finnas något stopp på Emil Millán de la Olivas framfart just nu. På en gala i Nederländerna slog han sitt eget svenska juniorrekord på 10 000 meter – med 47 sekunder!.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.