Aftonbladet > Nyheter

Sunday, 20 September, 03:14

Aftonbladet - 15 sep 20 kl. 19:27

SD-politiker tvingas bort efter nazistkommentarer▸ Nazistiska och rasistiska formuleringar i en dold chatt fäller Sverigedemokraten Dennis Askling, som suttit i juryn för. .
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Sverigedemokraten Dennis Askling

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SD-politiker, tvingas, bortefter , nazistkommentarer
Expressen - 18 sep 14 kl. 18:33

18 SD-politiker tvingas bort efter avslöjandet

Samtliga 18 SD-politiker som Expressen avslöjat tvingas bort från partiet. Politikerna har kommenterat anonymt på hatsajter och ombeds nu att avsäga sig sina kandidaturer. – Vi har inte fått besked från alla än, säger Martin Kinnunen, pressansvarig för Sverigedemokraterna..

Expressen - 12 sep 14 kl. 10:40

SD-politiker tvingas bort från partiet

Expressen har avslöjat ytterligare tre SD-politiker för att ha skrivit på hatsajter. Politikerna nekar till att ha skrivit kommentarerna. Men nu tvingar SD Kristianstad bort Ulf Håkansson från sina uppdrag i partiet.

Expressen - 03 jun 15 kl. 23:06

Politiker tvingas bort – för att hon är gravid

Ronnebys oppositionsråd Malin Norfall (S) ska bli mamma i oktober. Då tvingas hon bort från sin plats i kommunstyrelsens arbetsutskott – för att hon vill vara föräldraledig. – Det känns som en hämnd från alliansens sida, säger Malin Norfall till Kvällsposten..

UNT - 18 sep 14 kl. 19:01

18 SD-politiker tvingas bort

Totalt 18 SD-politiker omfattas nu av Expressens avslöjande att de anonymt stått för kränkande och hatiska nätkommentarer mot invandrare och tiggare..

Kristianstadsbladet - 18 sep 14 kl. 19:01

18 SD-politiker tvingas bort


Totalt 18 sverigedemokratiska politiker omfattas nu av Expressens avslöjande att de anonymt legat bakom kränkande och hatiska kommentarer på nätet mot invandrare och tiggare.Partiets medlemsutskott har bett samtliga att avsäga sig sina kandidaturer, uppger SD:s pressansvarige Martin Kinnunen. - Om de inte avsäger sig sina uppdrag kommer det att tas upp av partistyrelsen, säger Kinnunen till expressen.

SvD - 18 sep 14 kl. 19:01

18 SD-politiker tvingas bort

Totalt 18 sverigedemokratiska politiker omfattas nu av Expressens avslöjande att de anonymt legat bakom kränkande och hatiska kommentarer på nätet mot invandrare och tiggare..

Helsingborgs Dagblad - 18 sep 14 kl. 19:04

18 SD-politiker tvingas bort

Totalt 18 sverigedemokratiska politiker omfattas nu av Expressens avslöjande att de anonymt legat bakom kränkande och hatiska kommentarer på nätet mot invandrare och tiggare. Partiets medlemsutskott har bett samtliga att avsäga sig sina kandidaturer, uppger SD:s pressansvarige Martin Kinnunen. — Om de inte avsäger sig sina uppdrag kommer det att tas upp av partistyrelsen, säger Kinnunen till expressen.

BT - 18 sep 14 kl. 19:01

18 SD-politiker tvingas bort

Totalt 18 sverigedemokratiska politiker omfattas nu av Expressens avslöjande att de anonymt legat bakom kränkande och hatiska kommentarer på nätet mot invandrare och tiggare. Partiets medlemsutskott har bett samtliga att avsäga sig sina kandidaturer, uppger SD:s pressansvarige Martin Kinnunen.- Om de inte avsäger sig sina uppdrag kommer det att tas upp av partistyrelsen, säger Kinnunen till expressen.

BT - 18 sep 14 kl. 21:10

18 SD-politiker tvingas bort

18 sverigedemokratiska politiker omfattas nu av avslöjandet att de legat bakom kränkande kommentarer på nätet mot invandrare. Partiets medlemsutskott har bett samtliga att avsäga sig sina kandidaturer, uppger SD:s pressansvarige Martin Kinnunen. – Om de inte avsäger sig sina uppdrag kommer det att tas upp av partistyrelsen, säger Kinnunen till expressen.

News55 - 15 sep 20 kl. 19:27

SD-politiker tvingas bort efter nazistkommentarer

Nazistiska och rasistiska formuleringar i en dold chatt fäller Sverigedemokraten Dennis Askling, som suttit i juryn för ett antirasistiskt pris. Efter avslöjandet i Expressen lämnar han alla sina politiska uppdrag. Askling är anställd på Sverigedemokrat….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.