Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Wednesday, 23 September, 20:34

Vestmanlands Läns Tidning - 15 sep 20 kl. 19:18

JUST NU: Motorcyklist skadad – körde in i trädEn motorcyklaist skadades i en olycka på tisdagskvällen – motorcyklisten körde in i ett träd i....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
JUST NU

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JUSTNU , Motorcyklist, skadad, kördein i , träd
NT - 01 jul 16 kl. 09:58

Motorcyklist skadad vid olycka

En motorcyklist körde omkull på väg 215 strax söder om Falla på fredagsförmiddagen..

Expressen - 13 apr 18 kl. 16:25

JUST NU: Bil körde rakt ner i hål i gatan

En man som missade ett pågående vägbygge på Rusthållsgatan i Helsingborg körde rakt ner i ett stort hål – bilen blev hängande på kanten.Ambulans larmades ut men mannen hade inte blivit skadad..

BT - 30 apr 14 kl. 18:40

Just nu: Mopedist körde in i träd

En manlig mopedist har krockat in i ett träd mellan Ubbhult och Sätila i Marks kommun. Både räddningstjänst och ambulanshelikopter är på plats. Det är i nuläget oklart om personen är allvarligt skadad.

BT - 11 dec 14 kl. 11:02

Just nu: bil körde sönder parkeringsbom

En bil har kört in i en vägg i parkeringshuset vid Grand hotel. Bilen ska ha varit på väg in i parkeringshuset och då kört rakt igenom bommen och sedan in i en vägg i själva parkeringshuset. Det är oklart vad som föranlett olyckan eller om någon person är skadad.

Expressen - 12 dec 16 kl. 15:22

JUST NU: Bil körde in i mitträcke

En personbil har kört in i mitträcket på riksväg 21 mellan Kristianstad och Önnestad.– Bilen är så pass skadad att den behöver bärgas från platsen, säger Fredrik Bratt vid polisens ledningscentral..

SmålandsPosten - 23 maj 14 kl. 20:32

Förare allvarligt skadad - körde in i släp med brädor

En 38-årig man skadades allvarligt när han körde in i ett släp som var lastat med brädor på riksväg 25 mellan Växjö och Alvesta. Olyckan larmades ut av SOS 17.22 på fredagseftermiddagen.

Expressen - 27 apr 17 kl. 04:10

En svårt skadad – körde in i lastbil

En personbil körde i hög hastighet in i en lastbil i Stenungsund under natten mot torsdag. Föraren är allvarligt skadad..

GT - 27 apr 17 kl. 04:10

En svårt skadad – körde in i lastbil

En personbil körde i hög hastighet in i en lastbil i Stenungsund under natten mot torsdag. Föraren är allvarligt skadad..

BT - 08 jul 12 kl. 13:46

JUST NU: Bil körde in i träd i Björketorp - helstopp på R41

Just nu är det helstopp på riksväg 41 efter en trafikolycka i Björketorp. Det var vid halv tvåtiden under lördagen som en bil med fem personer körde in i ett träd på riksväg 41 i höjd med Björketorp. Räddningstjänst, polis och ambulans är kallad till platsen och just nu råder totalstopp i båda riktningarna på grund av bärgningsarbete.

GT - 15 aug 14 kl. 19:58

Kvinna svårt skadad – körde in en i bergvägg

En kvinna är allvarligt skadad efter en trafikolycka på riksväg 41 strax norr om Fritsla. Kvinnan ska ha kört in i en bergvägg och sedan slungats ut ur bilen. – Hon förs med ambulanshelikopter till Sahlgrenska i detta nu, säger polisens presstalesman Peter Adlersson klockan 19.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.