UNT > Nyheter

Thursday, 24 September, 02:52

UNT - 15 sep 20 kl. 19:14

Stefan Hanna ångrar inte sitt möte med Kinas ambassadKommunpolitikern Stefan Hanna i Uppsala arrangerade ett möte i fredags tillsammans med företrädare för den kinesiska diktaturen. "Olyckligt och oansvarigt" säger Erik Pelling (S), kommunstyrelsens ordförande..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Hanna, Kinas, Stefan Hanna, Uppsala, Erik Pelling

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stefan, Hanna, ångrarinte , sitt, mötemed , Kinas, ambassad
UNT - 15 sep 20 kl. 19:14

Stefan Hanna ångrar inte sitt möte med Kinas ambassad

Kommunpolitikern Stefan Hanna i Uppsala arrangerade ett möte i fredags tillsammans med företrädare för den kinesiska diktaturen. "Olyckligt och oansvarigt" säger Erik Pelling (S), kommunstyrelsens ordförande..

UNT - 15 sep 20 kl. 19:14

Stefan Hanna ångrar inte sitt möte med Kinas ambassad

Kommunpolitikern Stefan Hanna i Uppsala arrangerade ett möte i fredags tillsammans med företrädare för den kinesiska diktaturen. "Olyckligt och oansvarigt" säger Erik Pelling (S), kommunstyrelsens ordförande..

Alliansfritt Sverige - 23 apr 12 kl. 23:58

Stefan Hanna sätter nytt rekord i att byta åsikt

FLIPFLOPP. Stefan Hanna (C), kommunalråd i Uppsala har diskuterat det här med trängselskatt. Här är hans uttalanden från dagen.

Nyheter 24 - 03 jan 11 kl. 17:39

Stefan Hanna ber om ursäkt


Centerpolitikern i Uppsala, som orsakat en storm efter sina uttalanden om tjockisskatt, Lars Vilks och krigsflyktingar från Balkan, ber nu om ursäkt på bloggen. UPPSALA. Kommunalrådet Stefan Hanna (c) väckte först uppståndelse med sitt förslag att skapa en särskild skatt för överviktiga.

Alliansfritt Sverige - 09 aug 13 kl. 07:06

Stefan Hanna sur på media för att han inte lyckas betala Uppsalas elräkning

Högst upp på listan av dåliga dumpningsrepliker ligger ?det är inte dig det är fel på, det är mig?. Därför är det ganska befriande att Stefan Hanna gör precis tvärtom och skyller sina tillkortakommanden på UNT:s ledarredaktion.

Alliansfritt Sverige - 20 mar 12 kl. 17:10

Stefan Hanna: "Fattiga" i Sverige har det fantastiskt bra

DUMHETER. Stefan ?Hyenadräkten?

Alliansfritt Sverige - 15 sep 12 kl. 13:30

Stefan Hanna: alla som är emot mig är med i konspirationen mot mig

Stefan Hanna. Kräver respekt.KONSPIRATION.

Nyheter 24 - 03 jan 11 kl. 19:56

Stefan Hanna anmäls efter utspel om tjockisskatt


Skandalpolitikern Stefan Hanna (c) JO-anmäls för sitt bloggande om tjockisskatt. UPPSALA. Kommunalrådet Stefan Hanna (c) hamnade i rejält blåsväder sedan han i sin blogg föreslagit en fetmaskatt för överviktiga.

Alliansfritt Sverige - 14 jun 12 kl. 12:10

Stefan Hanna vill förbjuda tiggeri

Hanna tigger om röster till Centern.TIGGERI. Den ständigt återkommande gästen på bloggen Stefan Hanna (C) har tidigare gjort sig känd för att vilja ha progressiv skatt efter hur hög en persons BMI är, att ha konspirationsteorier om hur Skolverket är ute efter honom och att sätta rekord i att byta åsikt på kortast möjliga tid har nu lyckats sätta ännu en dumhetens fjäder i sin hatt.

Alliansfritt Sverige - 25 apr 13 kl. 09:07

Stefan Hanna begår världens minst smidiga partiledarkandidatur

KANDIDATUR. Det går inte så bra för Centerpartiet. Vilken tur att Stefan Hanna, centerpartistiskt kommunalråd i Uppsala, har lösningen på Centerns alla problem: han själv.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.