Expressen > Nyheter

Thursday, 24 September, 03:53

Expressen - 15 sep 20 kl. 19:00

Han mördade i Nordstan – hög risk för våld i fängelsetMahad Ibrahim Ali, 23, knivmördade en man i Nordstan i Göteborg.Nu ska han avtjäna det 16-åriga fängelsestraffet på anstalten i Norrtälje.Enligt Kriminalvården finns det en hög risk för att han använder sig av hot och våld innanför fängelsemurarna..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Nordstan, Ibrahim Ali, Göteborg, Norrtälje, Kriminalvården

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han mördadei , Nordstanhög , riskför , våldi , fängelset
Expressen - 30 dec 17 kl. 22:24

Sahindal mördade Åke – risk för våld på anstalten

Kim Sahindal, 46, mördade sin ex-frus nye man Åke Persson, 55, inför sina barn.Nu bedömer Kriminalvården att det finns en stor risk för att han är våldsam på anstalten – och att han kan rymma."Risken för att den intagne gör sig skyldig till annan allvarlig misskötsamhet eller kriminalitet bedöms vara hög", skriver Kriminalvården..

Expressen - 01 jun 17 kl. 07:47

Han mördade paret – risk för hedersvåld på anstalten

Reza Mohammadis fru lämnade honom – då skar han halsen av henne och mördade mannen hon flyttat in hos.Enligt Kriminalvården är risken att Mohammadi begår hedersvåld på anstalten hög – samma sak gäller rymningsförsök."Plats är bokad", framgår i ett dokument om mördarens placering på en säkerhetsanstalt..

UNT - 29 jul 12 kl. 16:17

Nordstan kunde öppna som vanligt

Köpcentrumet Nordstan i Göteborg kunde i dag ha öppet som vanligt. Ett våldsamt skyfall under lördagseftermiddagen ledde till att Nordstan fick utrymmas på grund av risk för taket skulle rasa in. (TT).

GöteborgsPosten - 05 apr 18 kl. 17:25

Misstänkt olaga hot i Nordstan

En man misstänks för att under torsdagen ha gått in i Nordstan och uppgett att det skulle ske ett sprängdåd.
Polisen bedömer dock att det ligger någon verklig risk bakom mannens hot.
– Bedömningen har gjorts tillsammans med polis och säkerhetsansvarig för Nordstan, säger polisens presstalesman Tommy Nyman..

GT - 07 jan 20 kl. 06:00

Han ville bli ”Svensson” – mördade man i Nordstan

Mahad Ibrahim Ali, 22, drömde om ett ”svenssonliv”.Han såg en framtid med jobb och livskvalitet, men missbrukade, bar kniv och försörjde sig på den svarta marknaden.Nu är han dömd till 16 års fängelse för att ha huggit ihjäl en 19-årig man i Nordstan..

Expressen - 12 mar 20 kl. 11:50

Mahad Ibrahim Ali mördade i Nordstan – döms i hovrätten

I Nordstan knivhögg Mahad Ibrahim, 22, Ali ihjäl en 19-åring – sedan flydde han på en spårvagn.– Jag gav honom vad han behövde, sa Mahad Ibrahim Ali i förhör.Nu fastställer hovrätten fängelsedomen på 16 år..

GöteborgsPosten - 09 jun 17 kl. 05:00

Nordstan tar krafttag mot rån och terror

Ökad brottslighet och en höjd risk för att terrorismen även kan nå Göteborg. Av de anledningarna vill Nordstan förstärka sin kameraövervakning. Nu har de fått rätt i förvaltningsrätten..

Dagen - 25 jan 11 kl. 03:00

Frälsningsarmén invaderade Nordstan

- Vad jag vet är Nordstan i Göteborg Europas största varuhus under tak. Och där finns vi, säger Lennart Rosell, teamledare inom Frälsningsarmén i Göteborg. I dagarna fyra har Frälsningsarmén presenterat sin verksamhet för shopparna i Nordstan.

SVT - 05 dec 11 kl. 18:22

Livet i Nordstan

På onsdag visar SVT första delen av dokumentärserien Nordstan. Och i serien vill de visa Sverige av idag - och då tycker dokumentärfilmarna att Nordstan är en perfekt plats - där finns alla olika sorters människor. För er som är ute och rör på er kan ni se det första avsnittet redan ikväll - i Nordstan.

Dagen - 13 jan 12 kl. 03:00

Förbön populärt i Nordstan

På onsdagen intog Frälsningsarmén än en gång gallerian Nordstan i Göteborg. - Det har kommit bra med folk utifrån, säger Kjell Olausson som är projektansvarig till Dagen.

I ett tjugotal år har Frälsningsarmén gästat Nordstan under en januarivecka - i år blev det den 11-14 januari.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.