Aftonbladet > Nyheter

Sunday, 20 September, 00:10

Aftonbladet - 15 sep 20 kl. 18:50

Ny smittotopp i Borås: ”Vi ser inga mönster”▸ Efter en lugn period så ökar återigen covidfallen på Södra Älvsborgs sjukhus i Borås..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Borås, Södra Älvsborgs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny smittotoppi , BoråsVi , ser, inga, mönster
YLE - 19 feb 13 kl. 16:14

Biaudet med i glasögonreklam - ser inga problem

Minoritetsombudsman Eva Biaudet, syns som bäst i en stor reklamkampanj för glasögonförsäljaren Synsam. Det här har väckt en del förundran. I reklamen poserar Biaudet med Synsams glasögon på näsan, och med minoritetsombudsman titeln under sitt namn.

Skånskan - 18 feb 20 kl. 19:00

Stänga vuxenpsykiatrin i Eslöv löser inga problem

Centerpartiet kan inte stå bakom att stänga vuxenpsykiatrins Eslövsmottagning.
På grund av arbetsmiljöproblem har mottagningen tillfälligt flyttats till Lund. Nu har det framkommit att planer finns på att göra den här lösningen permanent.

BT - 14 sep 14 kl. 23:03

Boråsvalet ser ut att tappa sitt mandat i Borås.

Festen kom av sig i Gånghester. Efter en instensiv sista spurt i val­arbetet samlades Boråspartiets medlemmar under söndagskvällen för att äta middag tillsammans och följa rösträkningen på storbildsskärmar. Vid 23.

YLE - 17 dec 12 kl. 19:16

Sauri ser inga brister i snöröjningen

Snöröjningen i Helsingfors har redan fått mycket kritik av invånare. Särskilt bilister anser att den återigen är bristfällig. Biträdande stadsdirektör Pekka Sauri tycker däremot att snöröjningen fungerat bra hittills och att staden lyckats uppfylla sina mål.

BT - 07 dec 17 kl. 21:18

Nye vd:n: ”Jag ser inga problem med det”

Nu är det formellt klart att Peter Maksinen tar över som vd på Borås energi och miljö AB. Hans mål är att göra världen till en bättre plats..

BT - 17 jan 18 kl. 20:43

Högsta siffran sedan 2012: ”Ser inga trender”

Förra året miste 42 personer livet på jobbet i Sverige. Den högsta siffran sedan 2012. En av dödsolyckorna inträffade i Borås och en i Ammås utanför Ullared.

BT - 05 jan 19 kl. 13:19

Visionerna: Så vill vi att Borås ser ut – om tio år

Hur ska drömstaden Borås se ut om tio år? Vi bad tolv insatta personer blicka ett decennium fram och bidra med två visioner var. Resultatet?

BT - 07 jun 19 kl. 07:14

Högskolan i Borås ser allvarligt på kritiken: ”Väldigt viktigt”

Högskolan i Borås har inget ansvar för studenternas boende – men tar ändå åt av sig av kritiken från de 25 utländska studenterna..

BT - 28 dec 14 kl. 06:15

Splittrat centrum kännetecknar Borås

Borås blev årets stadskärna 2011 och planerna på nya satsningar avlöser varandra. Men vad är det som egentligen karaktäriserar centrum?
– Det är väldigt splittrat och på något sätt är det just det som blivit Borås, det är det som håller ihop stan, säger stadsantikvarie Fredrik Hjelm.

YLE - 10 mar 17 kl. 04:37

"Det bor en massa trevliga människor i Korsnäs"

Det är nära till allt i Korsnäs, inte minst till beslutsfattarna. Jenny Lindholm och Joachim Högväg har valt att bosätta sig i Korsnäs, trots att bägge jobbar i Vasa. Korsnäs är en liten kommun på ett par tusen invånare där man är stolta över flaggskeppet Dermoshop, vars produkter är vida kända.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.