Dalarnas tidningar > Nöje

Friday, 18 September, 15:58

Dalarnas tidningar - I förrgår: 18:51

Debatt: Mer måste göras för att bekämpa psykisk ohälsa bland HBTQ-personerDenna vecka skulle 2020-års upplaga av Dala Pride gått av stapeln, en folkfest som firar....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
HBTQ, Dala Pride

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Debatt, Mermåste , görasför att , bekämpa, psykisk, ohälsa, bland HBTQ-personer
SVT Debatt - 10 maj 17 kl. 11:08

”Ge EU mer muskler att bekämpa cyberhot”

”EU och Sveriges motståndskraft att arbeta förebyggande och strategiskt mot försök till påverkan måste förbättras. Vi behöver stresstesta EU och stärka minimikraven för informationssäkerheten i alla våra medlemsstater”, skriver Fredrick Federley (C)..

SR - 18 feb 15 kl. 08:23

USA vill bekämpa IS via sociala medier

USA vill satsa mer på att bekämpa den självutnämnda Islamiska Statens propagandamaskin i sociala medier. Avsikten är att ge en snabb motbild för att avskräcka blivande jihadister. Det är en del i försöken att motverka radikalisering som leder till terrorism..

Kristianstadsbladet - 11 dec 13 kl. 07:00

"Nödvändigt - för att bekämpa hatet och hoten"

Flera av de som valde att medverka i Uppdrag Granskning program väntade sig hårda reaktioner och än mer hat efteråt. Det blev tvärtom. Frilansjournalist Emilia Söelund frågade fem av dem, och alla anser att programmet har gett en positiv förändring.

Supermiljöbloggen - 01 aug 16 kl. 10:50

”Att bekämpa fattigdom är också att bekämpa hunger, att förebygga konflikter och minska ojämlikheter”

Johan Hultberg, riksdagsledamot och Moderaternas miljöpolitiska talesperson, om FN:s globala mål för hållbar utveckling, och vad man själv kan göra för att bidra till att målen ska kunna nås. Världens länder enades förra året under FN:s flagg om 17 globala mål för hållbar utveckling. Sammanlagt finns 169 olika delmål, och siktet är inställt på att nå dem senast år 2030.

Alliansfritt Sverige - 12 dec 13 kl. 11:39

Varför bekämpa ojämlikhet i skolan när man kan göra den ännu värre?

Få har väl undgått PISA-resultatet som visar att den svenska skolan befinner sig i fritt fall. Sverige har den sämsta resultatutvecklingen av alla OECD-länder vilket är undermåligt betyg för Björklund, snällt uttryckt. En identifierad orsak till raset är det ökade ojämlikheten i skolan.

DN - 24 jun 19 kl. 17:49

”Bekämpa fattigdom i stället för rikedom”

REPLIK DN DEBATT 20/6. SSU:s ordförande Philip Botström lägger fram flera förslag om skattehöjningar för vad man kallar ”den rikaste eliten”. Han visar tydligt att målet är att bekämpa rikedom.

Dagensanalys.se - 08 mar 16 kl. 14:08

Sju sätt att bekämpa reklamblockerare enligt branschens främsta företrädare

Interactive Advertising Bureau – IAB – har just kommit ut med nybörjarhandbok för annonsörer och webbsidor som har tröttnat på alla reklamblockerare. Frågan är – har man överhuvudtaget tagit intryck av kritiken mot frustrerande annonser? Sex av de sju sätten att bekämpa reklamblockerare (på engelska kända som adblockers) är mer att betrakta som förslag och rekommendationer.

EU-Parlamentet - 22 nov 16 kl. 15:30

Artikel - Bekämpa propaganda: “Det är en fortsättning på metoderna från Kalla kriget”

Plenarsammanträde : Propaganda på nätet från terrororganisationer och länder som Ryssland syftar till att ingjuta rädsla och splittra Europa. Ledamöter debatterar i eftermiddag ett betänkande som kräver starkare åtgärder för att bekämpa propagandan och öka samarbetet mellan EU-länder. Vi träffade föredragande, polska ECR-medlemmen Anna Fotyga om vilken påverkan desinformationen har och hur vi kan bekämpa den.

Affärsvärlden - 03 jun 14 kl. 08:30

ECB-ledamot: Svårt bekämpa deflation

Europeiska centralbanken har en mer begränsad möjlighet att bekämpa deflation än att bekämpa inflation, enligt ECB-ledamoten Ewald Nowotny..

SVT Debatt - 20 mar 14 kl. 07:00

Bekämpa skattefusket inom EU

SKATTEFUSK Varje år förskingras åtskilliga miljarder kronor inom EU genom skatteplanering. Kampen mot skattefusket har en enorm ekonomisk potential. Regeringen Reinfeldt borde ta kampen om skattefusket på allvar.

Alliansfritt Sverige - 12 dec 12 kl. 18:48

Alliansen ska bekämpa våld i hemmet - med skatteavdrag

LÖFTEN. Dagens utspel från alliansens fyra partisekreterare vid ett besök hos kvinnojouren Alla Kvinnors Hus säger något om fantasilösheten i regeringen. Och om tillståndet i riket:
Alliansregeringen har satsat mer än någonsin på att bekämpa våld i nära relationer.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.