ÖstersundsPosten > Nyheter

Saturday, 19 September, 00:21

ÖstersundsPosten - 15 sep 20 kl. 18:30

Stuga med strandtomt lockar – här är veckans hetaste fritidshus i JämtlandBostadspuls listar de fem mest klickade fritidshusen i länet på Hemnet under förra veckan..
Läs mer på ÖstersundsPosten
Läs mer om:
Jämtland, Hemnet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stugamed , strandtomt, lockarhär är , veckans, hetaste, fritidshus, i Jämtland
YLE - 26 jun 17 kl. 05:17

"Man får inte ut barnen till en stuga utan el"

Österbottningarna vill ha el i sin sommarstuga och den ska stå på en strandtomt. Och nu börjar priserna stiga en aning. Det säger mäklare Lars-Johan Backman i Vasa.

YLE - 25 jun 17 kl. 08:18

Stuga i Åboland fortfarande en bra investering - men inte lika bra som för 30 år sedan

Svenska Yle har kartlagt stugfastigheternas köpesummor i Svenskfinland. I Åboland ser Kimitoön ut att toppa statistiken, medan stugor i Åbo verkar vara rejält billigare än dito i skärgården. Ser man bakom statistiken är skillnaderna mellan kommunerna inte så stor som det verkar vid första anblick.

YLE - 18 mar 16 kl. 08:52

Kommunen bestämmer om du får bygga din stuga vid havet

Du som behöver ett undantagslov för att bygga en ny stuga på ett oplanerat område vid havet kan snart se framemot kortare behandlingstider.
Runt ett års väntan på beslut kan tack vare mindre byråkrati kortas ner till några månader. Den 1 april tar kommunerna nämligen över rätten att bevilja undantagslov för strandbygge på oplanerat område.

UNT - 29 sep 11 kl. 18:41

Forntida strandtomt i Valsätra

Förr i tiden kunde man skaffa sig en strandtomt i Valsätra. Vid veckans offentliga visning av utgrävningarna på Malma fick ett par hundra Valsätrabor se att bronsålderns sandstrand finns kvar under leran..

Nerikes Allehanda - 14 aug 17 kl. 13:55

Stort intresse för stuga i Silverhöjden – "sjönära läge lockar"

Just nu är intresset stort för en stuga med 90-årig historia, sjöutsikt från altanen och stor tomt – belägen i lilla Silverhöjden.
– Jag tror att det är det sjönära läget som lockar intressenter, säger Sara Nilsson, mäklare på Fastighetsbyrån..

Skånskan - 27 jul 18 kl. 17:22

Liten oas lockar till bad

KLÅGERUP Inga skyltar, inte synligt för den som inte har koll, men precis in vid 108 utanför Hyby och Klågerup är det många som hittat sin oas – lilla Pude sjö.– Det här är verkligen en lite oas. Vi är ibland här både på dagen och sen kommer vi hit även på kvällen då det är helt fantastiskt att ta ett bad.

DalaDemokraten - 19 jun 17 kl. 11:46

Arkitektritad enplansvilla, välskött fritidsställe i Vibberbo och sommarstuga med strandtomt – här är Dalarnas mest klickade fastigheter vecka 24

Ljus och rymd präglar den arkitektritad enplansvilla vid Stennäset som dragit mycket klick i Dalarna på bostadssatjten Hemnet. En gullig liten stuga med helt ostört läge vid sjön Tolvsen ett annat populärt inslag på Klicktoppen..

Dalarnas tidningar - 19 jun 17 kl. 11:46

Arkitektritad enplansvilla, välskött fritidsställe i Vibberbo och sommarstuga med strandtomt – här är Dalarnas mest klickade fastigheter vecka 24

Ljus och rymd präglar den arkitektritad enplansvilla vid Stennäset som dragit mycket klick i Dalarna på bostadssatjten Hemnet. En gullig liten stuga med helt ostört läge vid sjön Tolvsen ett annat populärt inslag på Klicktoppen..

YLE - 17 mar 16 kl. 07:55

Livet på stugan lockar allt fler

Intresset för stugliv ökar. Allt fler vill distansjobba från stugan och många är intresserade av att ha två hemkommuner. Det framgår av Jord- och skogsbruksministeriets stugbarometer.

YLE - 15 jul 14 kl. 05:28

Världsarvet lockar utländska gäster

Kvarkens skärgård blir allt mer populär bland utländska turister och speciellt är det Svedjehamn som lockar. Erkki Laakso, marknadsföringschef på VisitVaasa, säger att intresset för världsarvet är stort och att det kommit på kartan nu efter ett antal år av marknadsföring. - Den europeiska semestertiden är i augusti när industrisemestern inleds.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.