Vimmerby Tidning > Nyheter

Saturday, 19 September, 01:37

Vimmerby Tidning - 15 sep 20 kl. 18:00

Välkomnar hävda förbudet: "Tär på humöret"Besöksförbudet på äldreboenden ska upphöra från och med den 1 oktober. "Vi får se vad det blir för förordningar av det hela" säger socialnämndens ordförande..
Läs mer på Vimmerby Tidning

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Välkomnar, hävda, förbudet, Tär, humöret
SmålandsPosten - 27 dec 14 kl. 09:52

Bristande tillgänglighet klassas som diskriminering

Restaurangägare, näringsidkare och andra ansvariga för platser dit allmänheten har tillträde kan nu fällas för diskriminering om de brister i tillgängligheten för funktionsnedsatta. – Förhoppningsvis sätter detta lite press. Diskriminering tror jag ingen vill bli förknippad med, säger tillgänglighetskonsult Maarit Lundwall.

Sydsvenskan - 30 sep 15 kl. 04:00

Myt att kommunikatörer försvårar för medier

Pia Rehnquist inleder sin krönika i lördagens Sydsvenskan med ett exempel på hur en offentligt anställd kommunikatör uppmanar sin chef att lägga locket på i en känslig fråga. Otvetydigt är den enskilde kommunikatörens agerande dåligt och oprofessionellt. Men det är inte ett agerande som är symtomatiskt för branschen i stort.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.