Länstidningen i Södertälje > Nyheter

Sunday, 20 September, 22:26

Länstidningen i Södertälje - 15 sep 20 kl. 18:00

Matskandalen blir fall för Tullverket – det här innehåller de olagliga dunkarna med oljaMysteriet kring de dunkar märkta med frityrolja som hittades hos en livsmedelsgrossist i....
Läs mer på Länstidningen i Södertälje
Läs mer om:
Tullverket

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Matskandalenblir , fallför , Tullverketdet här , innehållerde , olagliga dunkarna med olja
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Ny forskning avslöjar vad en fontänorgasm innehåller – och varifrån den kommer

Vätskorna i kvinnlig "utlösning", eller ejakulation, eller "fontänorgasm" eller – som det kallas i lite mer barnförbjudna kretsar – squirting, kommer från urinblåsan. Något som en grupp franska forskare har kommit fram till enligt en studie som publicerats i The Journal of Sexual Medicine, skriver brittiska Metro.LÄS MER: 6 saker du undrat över "där nere" men inte vågat frågaMedan vetskap om manliga utlösningen, av naturliga skäl, varit känd under lång tid har den kvinnliga varit något av ett mysterium.

YLE - 11 okt 19 kl. 17:51

Har du koll på vad ditt favoritvin innehåller? Expert: "Det skulle förstöra festen om alla visste vad vinet innehåller"

Vin har traditionellt innehållit en ingrediens: vindruvor. Vad vinerna innehåller i dag är svårt att veta, då de inte har några innehållsförteckningar över vad annat de innehåller än vindruvor. Innehåller de ens druvor?

YLE - 07 nov 14 kl. 05:00

Kranvatten innehåller giftiga kemikalier

Över tre miljoner svenskar dricker vatten som innehåller perflourerade kemikalier. Det beskrivs som en av de allvarligaste kemikalieskandalerna på lång tid. I Finland är det ingen som vet om vårt dricksvatten innehåller perfluorerade kemikalier.

BT - 07 mar 13 kl. 14:47

Låt folk få veta vad köttbullarna innehåller

Under februari månad har ett omfattande köttbedrägeri upptäckts då det visat sig att många färdigrätter innehållit hästkött. Efter detta uppdagas att salmonellasmittat kött levererats till 143 svenska skolor. Konsumenter som ätit i tron att de kunnat lita på innehållet har under stigande förfäran tvingats inse att de blivit förda bakom ljuset.

YLE - 22 dec 15 kl. 13:43

DN: Svenska sillburkar innehåller för lite sill

Samtliga svenska sillburkar innehåller för lite sill, och senapssillen är för sladdrig och liten. Det här visar Dagens Nyheters stickprov på svenska sillmärken inför julen. Dagens Nyheter har gjort stickprov på burkar med olika sorters inlagd sill av olika tillverkare.

Alingsås tidning - 14 apr 17 kl. 17:36

Countryhack innehåller det mesta

Massor av datorspel men också programmering, Nerf gun och avkoppling. Spelfestivalen Countryhack innehåller det mesta. Det är mörkt i Tångahallen.

Supermiljöbloggen - 19 okt 18 kl. 17:51

Återvunnen plast innehåller gifter

En ny studie vid namn Toxic Loophole av en rad organisationer har undersökt 430 plastprodukter som konsumeras i Europa och i Sverige. 109 av dessa innehöll bromerande flamskyddsmedel, som är hormonstörande. Orsaken är en lucka i EU-lagstiftningen om återvunnen plast.

Kristianstadsbladet - 29 okt 12 kl. 08:50

"Alkoholfritt" öl innehåller alkohol


De flesta av de drycker som Systembolaget säljer som alkoholfria innehåller alkohol, skriver Svenska Dagbladet. Av totalt 42 "alkoholfria" öl- och vinsorter höll 25 sorter en alkoholhalt på 0,5 procent.Beroendeforskaren Johan Franck säger till tidningen att även en liten dos alkohol sannolikt kan reaktivera hjärnans belöningssystem hos nyktra alkoholister.

YLE - 30 aug 13 kl. 05:13

"Innehåller goda målsättningar"

Regeringens reformpaket och budgetförslag är färdiga. Reformerna och förslagen har väckt både negativa och positiva röster. På Skattebetalarnas centralförbund kräver vd Teemu Lehtinen att inkomstbeskattningen lindras, och han tolkar det som att regeringen är beredd att komma emot ifall en central löneuppgörelse kan fås till stånd.

Expressen - 19 feb 15 kl. 08:20

Sex av tio risprodukter innehåller arsenik

Flera populära risprodukter som säljs i Sverige innehåller arsenik. Sex av tio testade livsmedel innehåller grundämnet, visar en undersökning som SVT Nyheter låtit göra. Arsenik är livsfarligt för människor och kan bland annat leda till cancer..

Helsingborgs Dagblad - 16 dec 15 kl. 19:42

”Klimatavtalets styrka är vad det inte innehåller.”

År 1681 kallade Frankrikes finansminister Jean-Baptiste Colbert några borgare till ett möte i Paris för att få förslag på hur han kunde underlätta för dem att bedriva sina verksamheter.Eftersom de var trötta på subventioner, strafftullar, punktskatter och annat som staten använt som metoder för att försöka styra ekonomin, svarade borgarna sin värd att det enda de önskade var att få göra som de ville, utan inblandning. Laissez-nous faire!

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.