Nerikes Allehanda > Opinion

Wednesday, 23 September, 11:14

Nerikes Allehanda - 15 sep 20 kl. 18:02

LARS STRÖMAN: Störande att det ska behövas ordningsregler mot störande musikDet är på gång i flera kommuner i länet att skriva in i den lokala ordningsstadgan att störande....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
LARS STRÖMAN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: LARS, STRÖMAN, Störandeatt det ska , behövas, ordningsreglermot , störande musik
SmålandsPosten - 23 okt 13 kl. 23:36

Malte Strömwall är en bit som skulle behövas i Leidborgs pussel

Troja?Djurgården.
Att matchen skulle bli jämn och tät stod klart på ett ganska tidigt stadium.

HBL - 08 sep 12 kl. 07:25

?Lärarna behöver vettiga verktyg?

En lärare får i dag inte lägga beslag på cigarettaskar och alkoholflaskor eller konfiskera mobiltelefoner och pekplattor i klassrummet om eleven protesterar. Men nu planeras lagändringar som säger när lärarna får ingripa.? Många lärare skulle gärna se tydligare regler så man vet att man har lagen på sin sida om det behövs.

YLE - 22 jan 14 kl. 15:52

"SSAB drar det längre strået i stålfusionen"

På arbetstagarsidan tar man emot nyheten om att svenska SSAB och finländska Rautaruukki ska fusioneras med försiktig optimism.
- Makten kommer att sitta i Stockholm, konstaterar facket, men det finns mera styrka i en större koncern. Den nordiska ståljätte som skapas är trots allt en minimal aktör på den globala marknaden.

YLE - 26 jun 15 kl. 05:43

Tårarna har flödat på Strömfors electric

På tisdag stänger Schneider electric sin fabrik i Strömfors. Endast en person tog emot företagets erbjudande om jobb utomlands, de flesta är fortfarande arbetslösa. Endast 39 personer av 207 jobbar kvar på fabriken veckan innan stängning.

Cornucopia - 09 dec 15 kl. 08:24

Prepper från Söderort om att fastna på strömlöst SJ-tåg

Bloggaren Prepper Söderort råkade vara en av de som fastnade på ett strömlöst tåg 20 minuter från Stockholm under stormen Helga. Vederbörande satt dessutom vägg i vägg med lokföraren och fick en hel del överskottsinformation.

Blogginlägget torde vara obligatoriskt för alla som reser med SJ och ännu inte tar med sig ett nödkit för att hantera nedrivna kontaktledningar eller andra stopp och större förseningar.

YLE - 19 mar 17 kl. 20:00

"Finlandssvensk film behöver en Messias"

Finlandssvensk filmproduktion kämpar för sin överlevnad. Det finns både teknik och utbildning för att göra film på svenska i Finland, men kampen om pengarna är hård. Jan-Olof Svarvar har 25 års erfarenhet av filmbranschen.

YLE - 13 apr 15 kl. 05:00

Kasper Strömman: Från fula bloggar till marxistisk-leninistisk webbdesign

Från helamputerad symbolik och världens sämsta digitalfotobilder till vacker marxistisk-leninistisk webbsidedesign! FINLANDS ARBETARPARTI Den grafiska analysen av Finlands arbetarparti börjar dåligt då deras sajt överhuvudtaget inte fungerar. Alls.

Kristianstadsbladet - 08 mar 14 kl. 14:44

Nya röster behöver höras

Foto: Leif R Jansson / TT
Det finns gott om litterära skildringar som lyfter fram kvinnornas situation. Läs dem, menar skribent Maria Ehrenberg och väljer ut några feministiska favoriter. Men hoppas också att än fler röster kommer att höjas framöver.

BT - 30 aug 13 kl. 16:50

Nu prövas solidariteten

Den humanitära katastrofen i Syrien ställer krav även på svenska kommuner. Den humanitära katastrofen är ofattbar. Nära fyra miljoner syrier är flyktingar i sitt eget land.

Cornucopia - 27 sep 17 kl. 15:49

Prepping: Klarar sig fiberanslutningarna vid strömavbrott?

Forna tiders kopparburnatelefoni (POTS - plain old telephone system) var robust och byggd för krigets krav, rent av en del av svenskt totalförsvar där försvaret skulle koppla in sig. Idag har försvaret ett eget telenät och istället ansluter sig allt fler sina hem till fiber. Men kommer fibern, och med det nödtelefonin alls att fungera vid strömavbrott?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.