Länstidningen i Jämtland > Nyheter

Sunday, 27 September, 04:44

Länstidningen i Jämtland - 15 sep 20 kl. 18:00

Konkurrensverket utreder regionens upphandlingar – Regiondirektören: ”Vi välkomnar granskningen”Konkurrensverket ska granska de avtal som Region Jämtland Härjedalen haft med en konsult som....
Läs mer på Länstidningen i Jämtland
Läs mer om:
Region Jämtland Härjedalen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Konkurrensverket, utreder, regionens, upphandlingar, RegiondirektörenVi , välkomnar, granskningen
PrivataAffärer - 24 apr 17 kl. 10:50

Konkurrensverket utreder om Söderberg & Partners riggat upphandlingar

Konkurrensverket utreder om försäkringsmäklaren Söderberg & Partners har riggat upphandlingar av försäkringar i stor skala. 150 kommuner kan ha drabbats om misstankarna stämmer. Det rapporterar Sveriges Radio....

DI - 24 apr 17 kl. 10:47

Konkurrensverket utreder Söderberg & Partners

Konkurrensverket utreder om försäkringsmäklaren Söderberg & Partners har riggat upphandlingar av försäkringar i stor skala. 150 kommuner kan ha drabbats om misstankarna stämmer..

YLE - 07 aug 12 kl. 09:34

Konkurrensverket utreder företagsköp

Konkurrensverket utreder ett färskt företagsköp mellan byggbolagen Lemminkäinen och Rudus. Lemminkäinen berättade i juli att bolaget säljer sin betongverksamhet till Rudus för 55 miljoner euro. Konkurrensverket utreder nu huruvida köpet snedvrider konkurrensen på den inhemska marknaden.

NSD - 09 sep 13 kl. 10:25

Konkurrensverket utreder inte Sensias anmälan

Konkurrensverket utreder inte den anmälan som Sensia gjorde mot Norrbottens läns landsting när Hermelinen vårdcentraler AB gick i konkurs..

GöteborgsPosten - 18 maj 15 kl. 05:00

Konkurrensverket utreder kommunen

Konkurrensverket utreder om Göteborgs kommun har skänkt tre miljoner kronor till byggbolaget Sefa vid byggandet av Göteborgs Nya Arena vid Kviberg..

Blekinge Läns tidning - 19 jan 16 kl. 16:00

Konkurrensverket utreder fjärrvärmen

Konkurrensverket utreder om det lokala fjärrvärmebolaget köper inkopplingsarbeten av fjärrvärme för miljonbelopp varje år utan upphandling..

UT - 16 jan 14 kl. 10:33

Konkurrensverket utreder revisorerna

Konkurrensverket ska utreda om Ulricehamns kommuns revisorer har brutit mot reglerna för upphandling. Det var i måndags som Konkurrensverket fattade beslut om att gå vidare med ett tips som inkommit till myndigheten om att det har skett otillåten så kallad direktupphandling i Ulricehamns kommun. Angelo Skog är chef för Konkurrensverkets tipsfunktion: – Vi har prioriterat det för vidare utredning.

SvD - 07 jul 16 kl. 10:09

Konkurrensverket utreder NKS-avtal

Konkurrensverket ska inleda en utredning om det avtal som Karolinska i Solna tecknade med det kanadensiska bolaget HCR för flytten från det gamla till det nya sjukhuset, NKS. Enligt Konkurrensverket finns misstankar om att avtalet strider mot upphandlingslagstiftningen..

DN - 24 sep 18 kl. 13:20

Konkurrensverket utreder Karolinska efter DN:s avslöjanden

Konkurrensverket granskar Karolinskas inköp av konsulter och toppchefer från bemanningsbolaget Nordic Interim. Det meddelar myndigheten efter DN:s granskning.  – Vi kommer att öppna ett ärende och se om det skett överträdelser.

DI - 29 jul 11 kl. 13:34

Konkurrensverket utreder mejerifusion

Konkurrensverket kommer att genomföra en fördjupad utredning av planerna på ett samgående mellan mejeriföretagen Arla och Milko..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.