Expressen > Nyheter

Saturday, 26 September, 02:54

Expressen - 15 sep 20 kl. 17:53

H&M-familjen fick en superdag på börsenDet var en bra dag på jobbet för förre H&M-bossen Stefan Persson. I dag blev han drygt 12,6 miljarder kronor rikare. Systern Lottie Tham har också anledning att känna sig nöjd. Hennes innehav ökade med knappt 1,4 miljarder..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Stefan Persson, Lottie Tham

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: H&M-familjenfick en , superdag, börsen
DI - 22 apr 15 kl. 12:31

Nyheter 12.30: Fyndläget på börsen

Volvo har en superdag på börsen efter vd-byte. Kritiken bubblar efter rapporter om allvarliga fel på Gripen. Och hör vilken aktie du ska fynda.

PrivataAffärer - 22 maj 19 kl. 08:02

Storägare vill köpa ut Oriflame från börsen

Budet motsvarar en premie om 34,8 procent i förhållande till stängningskursen tisdagen den 21 maj och en premie om 31,9 procent i förhållande till den volymvägda snittkursen under de tio senaste handelsdagarna. Budet kommer inte att höjas, skriver familjen af Jochnick och betonar att bolaget efter ett sådant uttalande inte kan höja budet enligt de så kallade take over-reglerna som gäller på Stockholmsbörsen. ”Vår familj har alltsedan bolaget grundades 1967 varit djupt engagerad i Oriflame och vi känner ett stort ansvar i rollen som bolagets huvudägare.

Cornucopia - 06 jul 19 kl. 11:48

Tidsaspekten - "Börsen går alltid upp på sikt"

Vad många missar när de snällt tänker sitta kvar i den så kallade bankbåten, eftersom börsen alltid går upp på 30-40 års sikt, är tidsaspekten, och varför man sparar och investerar. Att det tog några decennier för börsen att återhämta sig efter kraschen 1929 var en klen tröst om man behövde pengarna innan dess. Och Hexagon sägs vara första offret för handelskriget.

Dagens PS - 03 feb 17 kl. 10:29

Stefan Persson klippte till på börsen

DagensPS.se skrev i samband med att klädjätten offentliggjorde sin delårsrapport hur mycket rikare familjen Persson blivit. Nu visar Finansinspektionens insynslista att mångmiljardären Stefan Persson tryckte på köpknappen både i onsdags och torsdags efter H&M:s resultatrapport på tisdagen.

Affärsvärlden - 27 sep 16 kl. 11:26

Det digitala byggvaruhuset Bygghemma kan vara på väg till börsen, skriver Breakit.

"Vi kör två spår parallellt och överväger både en börsnotering eller en försäljning utanför börsen", säger Tomas Billing, vd för ägarbolaget Nordstjernan, till Breakit. Det var för två år sedan som familjen Ax:son Johnson, via investmentbolaget Nordstjernan, klev in som ny storägare till bolaget. Då omsatte Bygghemma 1,3 miljarder kronor men nu har försäljningen nästan dubblats till 2,3 miljarder kronor räknat på årsbasis.

YLE - 28 aug 13 kl. 06:15

"Börsen är 20 procent fakta och 80 procent psykologi"

Nationalekonomen, ekonomiemagistern Kim Lindström (f.1946) är insidern i placeringsvärlden med ett livslångt intresse och yrke på området. I dag ger han ut sina memoarer Puoli vuosisataa pörssin sisäpiirissä (fritt övers.

DI - 17 okt 13 kl. 18:39

Wallenberg snålast på börsen

Familjen Stenbeck är den ägare på börsen som betalar högst andel av sina vinster till cheferna. Snålast är familjen Wallenberg. Det skriver Dagens industri..

Dagens PS - 19 mar 18 kl. 11:25

JUST NU: Teknikbolag kollapsar på börsen

Det brittiska teknikbolaget Micro Focus rasar på börsen efter varning om lägre intäkter än väntat och vd-avhopp, rapporterar BBC. Företaget sade att försäljningen har påverkats av integrationssvårigheter med förvärvade mjukvarudivisionen från Hewlett Packard Enterprise. Micro Focus betalade 6,8 miljarder pund för enheten.

Dagens PS - 15 aug 18 kl. 07:17

Lundins schackdrag efter fiaskot på börsen

Lundinsfärens nya oljebolag IPC kan komma att köpa upp Africa Oil, som hittills varit en besvikelse på börsen. Det skriver Dagens industri med hänvisning till källor. Det är Africa Oils svaga utveckling på börsen som föranlett den nya idén om att låta bolaget köpas upp av IPC och därmed kombinera sina stora reserver med IPC:s starkt växande kassaflöden.

Expressen - 07 maj 19 kl. 15:41

7,6 miljarder i utdelning till H&M-familjen Persson

Om någon timme utbryter miljardregnet över Stefan Persson och hans familj.H&M:s bolagsstämma väntas då besluta om att drygt 16,1 miljarder kronor ska pyttsas ut till aktieägarna.För familjen Persson betyder det drygt 7,6 miljarder i utdelning.

TA - 21 maj 13 kl. 16:28

Börsen vänder upp

Stockholmsbörsen vänder upp efter en inledande nedgång. Den marginella uppgången var i linje med utvecklingen i övriga Europa.
Strax efter klockan 16 har OMXS-index gått upp med 0,1 procent till 389,6.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.