Jönköpingsnytt > Nyheter

Sunday, 20 September, 02:13

Jönköpingsnytt - 15 sep 20 kl. 17:53

Spelfrossan slår till igen – strategi, snack och skratt på Vaggeryds bibliotekNu gör spelfrossan comeback på biblioteket i Vaggeryd. Ett nytt brädspel ska testas varje tisdag,....
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
Vaggeryds, Vaggeryd

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Spelfrossanslår till , igen, strategi, snackoch , skratt, Vaggeryds bibliotek
YLE - 14 aug 14 kl. 14:00

VD:ns mål är solklart - TPS ska hitta tillbaka till toppen igen

Tors 14.8.2014 kl.

Expressen - 16 dec 14 kl. 23:17

Omark tillbaka i Tre Kronor: "Bra snack"

Linus Omark är tillbaka i Tre Kronor. Efter kritiken mot Pär Mårts har duon suttit ner och rensat luften, och nu är Jokerit-forwarden redo för spel i landslaget igen. - Vi har haft ett snack, ett bra snack.

Expressen - 30 apr 15 kl. 06:57

"Vi ska ha ett snack igen direkt efter VM"

PRAG. Joakim Lindström, 31, hoppades på ett genombrott i NHL, men St Louis skickade honom vidare till bottengänget Toronto. Ett lyckat VM kan leda till en ny chans i NHL.

Kristianstadsbladet - 10 nov 11 kl. 06:30

"Go with the flow"-strategi hela vägen till slutet

Foto: Daniel Ohlsson/TV4
När det sista avsnittet av Robinson sänds i kväll är Louise Alvedal, Ballingslöv, fortfarande med.
När tittarna kommer in i finalavsnittet har du spenderat natten levande begravd i en kista. Och du verkar faktiskt helnöjd!

BT - 06 mar 14 kl. 08:59

Ljunggren: Det behövs en nationell strategi för pekpinnar

Orden ”politik” och ”politiker” har vi problem med. De ger taskiga vibbar. Ungefär som ”vinter-kräksjuka”, som låter, hm … något bättre i sin medicinska skepnad: Norwalkinfektion.

YLE - 18 aug 17 kl. 05:02

Skolnätet i Borgå ska snart behandlas av politikerna igen

Borgå stads skolnätutredning torde komma till ny behandling i stadsstyrelsen inom de närmaste veckorna - nio månader efter att ärendet bordlades. Det var i december 2016 som stadsstyrelsen i Borgå beslöt att bordlägga ärendet. Den ursprungliga tanken var att utredningen skulle vara klar för behandling hos bildningsnämnden och stadsfullmäktige redan hösten 2016.

Cornucopia - 17 mar 20 kl. 09:47

Strategi för att åter gå in på börsen - sprid ut över ett antal månader

Bloggen har fått några frågor om hur och när man ska gå in på börsen igen. Det är naturligtvis omöjligt att veta, men för den osäkre finns det en enkel metod, nämligen att åter gå in på börsen utspritt över tiden, t ex genom att köpa ett litet belopp av önskad fördelning varje månad eller kanske varje vecka?

Blogginlägget innehåller reklam och ett erbjudande från Lysa längst ner.

Dagen - 14 okt 11 kl. 03:00

Inte högre murar men klar strategi

Om alla världens flyktingar kom från Polen skulle det landet stå helt öde. Omkring 40 miljoner människor är nämligen på flykt. Lägg därtill alla som av andra skäl brutit upp från sina hemländer, så rör det sig om mer än 200 miljoner människor.

Kristianstadsbladet - 30 jul 14 kl. 07:23

"Norra Skåne i blickpunkten igen"

Så är då Norra Skåne i blickpunkten igen. Ja, inte i den egna tidningen förstås så prenumeranterna får vända sig till andra tidningar (Sydsvenskan, Kristianstadsbladet, Expressen/Kvällsposten) eller media (Sveriges Radio) för att få veta vad som händer.
Som läsare tycker jag så klart att det är upprörande.

Sydsvenskan - 22 okt 12 kl. 06:30

Ta ett snack om drömmar

D et var i oktober i fjol, lagom till höstlovet, som barnkulturhuset Palatset slog upp sina portar på vid gavel i Stockholm. Ett åtta våningar (!) högt hus för alla mellan sex och arton år som var det minsta lilla nyfikna på film, dans, spel, musik, konst, teater, böcker, design och olika korsningar av dessa.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.